Wat wilt u reserveren?

van

tot

Vergaderlocatie

Reserveer een inspirerende vergaderlocatie nabij Utrecht

Stijlvol en inspirerend vergaderen doet u bij Hotel Ernst Sillem Hoeve. Een voormalig koetshuis uit 1880, waar grandeur uit het verleden en de moderne faciliteiten van nu samenkomen. Gelegen in de prachtige bosrijke omgeving van de Lage Vuursche, op nog geen 15 kilometer van de stad Utrecht. Een goed bereikbare vergaderlocatie met 20 sfeervolle vergaderruimtes. Wat uw wensen ook zijn; wij hebben voor iedere zakelijke gelegenheid een passend aanbod. Hotel Ernst Sillem Hoeve combineert een authentieke uitstraling met een persoonlijke benadering en moderne, flexibele faciliteiten. Na de persoonlijke ontvangst kunt u, voorafgaand aan uw vergadering, ongedwongen genieten van een drankje aan de bar of op het terras. Of toch nog even wat belangrijke e-mails beantwoorden? Geen probleem. Dat kan op ons gratis wifi-netwerk via glasvezel. Ongeacht uw wensen, het garanderen van een positieve beleving staat bij ons al meer dan 90 jaar centraal.

Nog meer inspiratie op doen? Geniet van ons restaurant Rexdaelder, waar de koks voor u culinaire gerechtjes ter plekke op natuursteen koken en de  huisgemaakte salades op de Cool-Spot worden gepresenteerd.

Wilt u uw meeting deels op locatie en deels online verzorgen? Bekijk hier onze mogelijkheden met betrekking tot hybride evenementen en het live streamen van uw event.

                                                                                                          

 

 

Persoonlijk ontvangst

Persoonlijk ontvangst

Gratis shuttle van en naar CS Den Dolder

Gratis shuttle van en naar CS Den Dolder

De koffie/thee met lekkernijen staat klaar

De koffie/thee met lekkernijen staat klaar

Sfeervolle zalen voor uw bijeenkomst

Sfeervolle zalen voor uw bijeenkomst

Gratis Wifi via glasvezel

Gratis Wifi via glasvezel

Flexibele opstelling

Flexibele opstelling

Ruimte voor overleg

Ruimte voor overleg

Authentiek en modern gecombineerd

Authentiek en modern gecombineerd

Vergaderzalen met daglicht

Vergaderzalen met daglicht

Ontspanning en netwerken

Ontspanning en netwerken

Vergader eens buiten

Vergader eens buiten

Culinair genieten

Culinair genieten

U hoeft niet naar huis

U hoeft niet naar huis

Ik kom nu z’n 20 jaar bij de ESH en ben er meer dan 100 keer geweest. Telkens weer plezierig. Een beetje mijn tweede thuis.

Mark - Organisatieadviseur

VERGADEREN: NIETS IS ONMOGELIJK

Flexibiliteit vormt ons fundament. Wij denken graag met u mee en doen er daarnaast alles aan om u te verrassen en uw bijeenkomst tot een succes te maken. Onze vergaderlocatie beschikt over
20 sfeervolle vergaderruimtes, variërend van 12 tot 165m², geschikt voor groepen van 2 tot 175 personen. Iedere zaal heeft zijn eigen uitstraling en de zalen op de begane grond hebben toegang tot het park. Welke opstelling en faciliteiten u als organisatie ook wenst ons personeel zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.
 

CENTRAAL GELEGEN EN PRIMA BEREIKBAAR

Hotel Ernst Sillem Hoeve is als vergaderlocatie centraal gelegen en goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Via de A1, A27 en A28 rijdt u eenvoudig ons terrein op waar u direct gratis kunt parkeren. Reist u met de trein? Dan bent u er binnen 25 minuten vanaf Utrecht Centraal. Wij halen u en uw gasten namelijk graag op met onze gratis shuttle vanaf station Den Dolder.


KIES DE IDEALE VERGADERLOCATIE: VERGADER EENS BUITEN

Liever buiten vergaderen? Ook dat is mogelijk. De prachtige groene omgeving is wat Hotel Ernst Sillem Hoeve als vergaderlocatie onderscheidt van andere plekken. Bekijk hier de mogelijkheden.

 

Vraag uw offerte aan

Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt, ontvangt u deze op werkdagen binnen 24 uur, per mail. De offerte is geheel vrijblijvend.

Heeft u speciale wensen, vragen of wilt u een oriënterende rondleiding in Hotel Ernst Sillem Hoeve? Neem dan contact op met de reserveringsafdeling, bereikbaar op telefoonnummer 035 666 85 41. Wij horen graag van u!

Alle velden met een * zijn verplicht.

Reserveer uw meeting online

U kunt bij ons direct online een vergaderzaal reserveren met aankomst binnen nu en 2 weken, voor groepen van 2 tot 8 personen voor een aantal uur of per dag. U betaalt slechts € 36,00 per persoon, per dagdeel!


Wanneer uw datum niet beschikbaar is, uw groep groter is of u meerdere dagen wenst, neemt u dan contact op met de reserveringsafdeling, bereikbaar op telefoonnummer 035 666 85 41. Zij bekijken graag de mogelijkheden voor u!

Geschiedenis Hotel Ernst Sillem Hoeve

In 1926 aangekocht als het buitenhuis voor het Nederlandsch Jongelings Verbond (YMCA), te gebruiken voor conferenties en als ontspanningsoord.

1926

Reserveren