Wat wilt u reserveren?

van

tot

Trouwlocatie

Unieke Trouwlocatie

Exclusief en op maat

Trouwlocatie

Er is geen betere trouwlocatie nabij Utrecht dan Hotel Ernst Sillem Hoeve. Het stijlvolle Koetshuis met haar prachtige glas-in-loodramen, de hoge lambrisering, de dieprode gordijnen en de schitterende kroonluchter is de perfecte trouwlocatie in de provincie Utrecht en leent zich bij uitstek voor een romantische huwelijksvoltrekking.

Naast een perfecte trouwlocatie biedt Hotel Ernst Sillem Hoeve ook een geweldig decor voor fotoreportages. Het park van 7 hectare biedt een variatie aan prachtige oude bomen met de Hoeve op de achtergrond.

Om de trouwlocatie compleet te maken verzorgen wij na de huwelijksvoltrekking graag een feestelijke toast. Ook kunt u bij ons terecht voor uw receptie, een heerlijk diner en het bruiloftsfeest. Om uw feestelijke dag in stijl af te sluiten kunt u genieten van onze luxe bruidssuite inclusief verrassend bruidsarrangement.

Trouwlocatie Hotel Ernst Sillem Hoeve nabij Utrecht verzorgt uw huwelijksdag van de huwelijksvoltrekking tot en met de bruidssuite. Van A tot Z wordt alles tot in de puntjes verzorgd! 

Wilt u meer informatie of een afspraak voor een persoonlijke offerte op maat? Neemt u dan contact op met de reserveringsafdeling, bereikbaar op telefoonnummer 035 666 85 41 of vraag hier uw offerte aan. 

Huwelijksvoltrekking

Huwelijksvoltrekking in de tuin

Feestelijke toast

Bruidstaart naar keuze

Fotorapportage in het park

Hapjesvariété

Fakkels in de tuin

Diner of buffet op maat

Koetshuis voor receptie of diner

Bar de Ruif

Uw gasten hoeven niet naar huis

Bruidssuite met bruidsarrangement

Prachtige locatie! Alles is bespreekbaar, er wordt meegedacht, personeel is servicegericht en zeer betrokken. Wij hebben een fantastische dag gehad!

Mevrouw K. Schild

offerte aanvragen?

Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt, ontvangt u deze op werkdagen binnen 24 uur, per mail. De offerte is geheel vrijblijvend.

Heeft u speciale wensen, vragen of wilt u een oriënterende rondleiding in Hotel Ernst Sillem Hoeve? Neem dan contact op met de reserveringsafdeling, bereikbaar op telefoonnummer 035 666 85 41. Wij horen graag van u!

Alle velden met een * zijn verplicht.
Door bovenstaand vakje aan te vinken ontvangen wij uw aanvraag op een veilige manier.
Uw persoonsgegevens verwerken wij volgens onze privacyverklaring.

meer weten? wij bellen u terug

Heeft u interesse in het organiseren van een event bij Hotel Ernst Sillem Hoeve laat dan uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Door bovenstaand vakje aan te vinken ontvangen wij uw aanvraag op een veilige manier.
Uw persoonsgegevens verwerken wij volgens onze privacyverklaring.

Wij verzorgen ook vergaderingen en zakelijke evenementen

Meer informatie
Geschiedenis Hotel Ernst Sillem Hoeve

In 1926 aangekocht als het buitenhuis voor het Nederlandsch Jongelings Verbond (YMCA), te gebruiken voor conferenties en als ontspanningsoord.

1926

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren