Wat wilt u reserveren?

van

tot

VACATURES

‚ÄčIn Hotel Ernst Sillem Hoeve werken we met ruim 60 gemotiveerde medewerkers in een collegiale sfeer. De ESH is een werk/leerplek waar we meerwaarde creëren voor onze gasten. Hospitality is ‘the keyword’! Wij geloven in persoonlijke ontmoeting in onze gastvrije omgeving om een positieve beleving voor alle betrokkenen te realiseren; voor de gasten én voor de medewerkers!


Wist u dat de Ernst Sillem Hoeve ook een erkend leerbedrijf is?
De SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) heeft onze erkenning onlangs weer voor 4 jaren verlengd. Daar zijn wij trots op! Door studenten te helpen opleiden, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. 
Wij ondersteunen de twee leerwegen, die het beroepsonderwijs kent:
1.    De beroepsbegeleidende leerweg waarbij leerlingen via het werkend leren een opleiding in een leerbedrijf krijgen met een leer-arbeidsovereenkomst.
2.    De beroepsopleidende leerweg waarbij leerlingen stage lopen in een leerbedrijf met een stageovereenkomst.
Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Kijk op www.S-BB.nl of www.stagemarkt.nl of neem contact op met onze HR-afdeling via [email protected].

                    

Wij zijn op zoek naar:

vacature bediening vacature zelfstandig werkend kok vacature ontbijtkok

BBL leerplaats en BOL stageplaats niveau 3 of 4 Bediening

Hotel Ernst Sillem Hoeve is gelegen in de bossen van de Lage Vuursche. Een historische accommodatie die zich richt op de zakelijke markt voor (meerdaagse) trainingen, vergaderingen en conferenties. In het weekend en schoolvakanties zijn particulieren van harte welkom voor hotelarrangementen, familiefeesten en bruiloften. Naast 20 zalen beschikken wij over 85 hotelkamers, twee bars, een restaurant (200 plaatsen), een binnenzwembad en 7 hectare park. Wij liggen ongeveer 15 kilometer van de stad Utrecht en zijn vanaf CS Utrecht binnen een half uur bereikbaar (16 minuten met de trein naar Den Dolder, buslijn 59 stopt voor het hotel).

Maak kennis met ons door het filmpje te bekijken. We kijken er naar uit jou te ontmoeten!


In restaurant Rexdaelder kom je te werken! Verse en lokale producten, ‘less waste’ en interactie tussen gast en medewerkers staan hier centraal. De koks koken in de open keuken op natuursteen en maken live bij zowel het ontbijt, lunch als diner de gerechtjes klaar. De beefcraft zorgt voor een stoere grill beleving. En de huisgemaakte salades worden gepresenteerd in de Cool-Spot. Nieuwsgierig? Bekijk hier het filmpje restaurant Rexdaelder.

Leerplaats
Wij bieden je een uitdagende leerplaats, in één van de leukste conferentiehotels van Nederland.
Je werkt in een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s in een dynamisch team, waar teamwork vanzelfsprekend is en we het beste uit elkaar halen! We zijn een groeiende organisatie, met mogelijkheden voor ontwikkeling en bieden passende arbeidsvoorwaarden. 
 
En…bij ons vallen er goede afspraken te maken over vrije dagen en weekenden. Ook verdelen we de feestdagen evenredig, zodat je met je familie, vrienden/vriendinnen of je ‘lover’ ook nog een leuk leven hebt! Je wordt begeleid door een gecertificeerde leermeester en afhankelijk van je ervaring en skills kun je superveel bij ons leren. We helpen je graag mee om een horecatopper te worden!
 
Wat ga je bij ons doen?
  • het ontvangen, placeren en bedienen van gasten met een correcte service/afhandeling;
  • het verrichten van voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van het restaurant waaronder mise en place, opdekken en klaarmaken van tafels en opruimwerkzaamheden;
  • het in schone staat onderhouden en achterlaten van je afdeling en de gebruikte hulpmiddelen/materialen;
  • zo nodig assisteren bij de opbouw van zalen.
 
Wie zoeken wij?
Wij zoeken jou als je jezelf herkent in de volgende beschrijving; Met een glimlach op je gezicht weet jij de gasten te verrassen met jouw gastvrijheid en oog voor detail. Je bent representatief, enthousiast en positief; je denkt in mogelijkheden.
Door jouw persoonlijke benadering maak je het bezoek van elke gast bijzonder en ben je tevens een fijne collega.
 
Dus, vind jij het heerlijk om onze gasten optimaal te laten genieten van de lekkerste gerechten en dranken?
Ben je lekker leergierig, heb je een gezonde dosis humor en heb je na het lezen van onze beschrijving het gevoel van ‘klik’? Bel of mail dan naar:
 
Irene de Rijk
HR Functionaris
035- 666 85 41
 

 
Solliciteer nu
Geschiedenis Hotel Ernst Sillem Hoeve

In 1926 aangekocht als het buitenhuis voor het Nederlandsch Jongelings Verbond (YMCA), te gebruiken voor conferenties en als ontspanningsoord.

1926

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren