Wat wilt u reserveren?

van

tot

VACATURES

‚ÄčIn Hotel Ernst Sillem Hoeve werken we met ruim 60 gemotiveerde medewerkers in een collegiale sfeer. De ESH is een werk/leerplek waar we meerwaarde creëren voor onze gasten. Hospitality is ‘the keyword’! Wij geloven in persoonlijke ontmoeting in onze gastvrije omgeving om een positieve beleving voor alle betrokkenen te realiseren; voor de gasten én voor de medewerkers!


Wist u dat de Ernst Sillem Hoeve ook een erkend leerbedrijf is?
De SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) heeft onze erkenning onlangs weer voor 4 jaren verlengd. Daar zijn wij trots op! Door studenten te helpen opleiden, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. 
Wij ondersteunen de twee leerwegen, die het beroepsonderwijs kent:
1.    De beroepsbegeleidende leerweg waarbij leerlingen via het werkend leren een opleiding in een leerbedrijf krijgen met een leer-arbeidsovereenkomst.
2.    De beroepsopleidende leerweg waarbij leerlingen stage lopen in een leerbedrijf met een stageovereenkomst.
Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Kijk op www.S-BB.nl of www.stagemarkt.nl of neem contact op met onze HR-afdeling via [email protected].

                    

Staat jouw droombaan momenteel niet bij onderstaande vacatures?
Wij zijn toch benieuwd naar je! 
Mail of bel voor een vrijblijvend gesprek of open sollicitatie naar Irene de Rijk, HR Manager ([email protected] of tel 035- 666 85 41)

 

Wij zijn op zoek naar:

vacature zelfstandig werkend kok vacature ontbijtkok

Hoofd Front-office 36-38 uur

Hotel Ernst Sillem Hoeve is gelegen in de bossen van de Lage Vuursche, 15 kilometer van Utrecht. Een historische accommodatie die zich richt op de zakelijke markt voor (meerdaagse) trainingen, vergaderingen en conferenties. In het weekend en schoolvakanties zijn particulieren van harte welkom voor hotelarrangementen en familiefeesten. Naast 20 zalen beschikken wij over 85 hotelkamers, twee bars, een restaurant (200 plaatsen), een binnenzwembad en 7 hectare park. Het hotel ligt ongeveer 15 kilometer van de stad Utrecht en we zijn vanaf CS Utrecht binnen een half uur bereikbaar (16 minuten met de trein naar Den Dolder, buslijn 59 stopt voor het hotel). 

Ben jij die slagvaardige, coachende teamleider met een positieve persoonlijkheid die een superleuk front-office team weet aan te sturen? Weet jij verbinding te creëren met de operationele afdelingen? Zie jij kansen om ons team 'next level' te laten gaan en de gasten een wow-ervaring mee te geven? Wauw, dan zoeken wij jou!

Voor ons team van 4 à 5 medewerkers zoeken wij een ‘meewerkend’ hoofd Front-office voor 36-38 uur per week.

 
Tom, medewerker Front-office:
“Met ons gedreven en gezellige team zijn we verantwoordelijk voor alle Front Office gerelateerde werkzaamheden. Daarbij horen een welkome gastenontvangst, juiste invoer van hotel- en restaurantreserveringen, cross- en upsell en het correct uitvoeren van de procedures. We zoeken een aanvoerder voor ons team die ons ondersteunt bij de dagelijkse operationele werkzaamheden, maar ook bij de ontwikkeling van onze talenten. Je coacht ons door ons taken te geven die passen bij onze kwaliteit en ontwikkeling. Daarnaast zorg je dat het bezoek van elke gast bijzonder is door echte ‘wow-momenten’ te creëren. Je herkent vaste- & terugkomende gasten en weet precies wat hun wensen zijn. Je lost klachten op, brengt verbeteringen aan en implementeert ze.Top als je zorgt voor een goed werkrooster die rekening houdt met onze werk-privé balans! Natuurlijk vinden we het fijn als je ons positief coacht en de bijbehorende ontwikkelgesprekken voert.
En…weet je…wij hopen weer op een leidinggevende waar we echt op kunnen rekenen!”
 
Wie zoeken wij?
 • Hospitality is jouw ‘keyword’ en je kracht zit in een persoonlijke benadering; naar zowel de gasten als je collega’s. 
 • Gevoel voor commercie, stressbestendigheid en sterk zijn in communicatie is voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast ben je representatief, flexibel, enthousiast en positief; je denkt in mogelijkheden. En heel belangrijk: een fijne coachende collega en leidinggevende.
 • Bij de aansturing van je team zorg je door voorbeeldgedrag voor een positieve vibe en motiveer je medewerkers om iedere dag het beste uit zichzelf en elkaar te halen. 
 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding Middelbare Hotelschool/Hogere Hotelschool en minimaal 2 jaar werkervaring als supervisor of hoofd Receptie in een hotel.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als op papier.
 • In bezit zijn van rijbewijs B is een pré.
 
Waarom ons bedrijf zo tof is
 • Je komt in een supergezellig, goedgehumeurd team waar we heel behulpzaam zijn voor elkaar. Naast hardwerkende professionals zijn we dol op een beetje humor op de werkvloer! 
 • Je krijgt een gedegen inwerkperiode, want iedereen heeft dingen te leren. Waar nodig aangevuld door een passende training of bijscholing. We helpen jou dus om je benodigde skills te ontwikkelen (als je ze al niet hebt)!
 • Laat je  familie en vrienden met trots zien waar je werkt; hiervoor krijgen zij korting op boekingen voor overnachting en diner. 
 • Jaarlijks geven we een groot feest voor de medewerkers van onze 3 bedrijven; naast hard werken willen we ook genieten toch?
 • Wil je ervaren hoe onze gasten het hotel beleven? Als je gesetteld bent in ons team krijg je een fantastisch ‘Door de ogen van de gast-arrangement’ van ons aangeboden, met diner, overnachting en ontbijt, waardoor je kunt leren èn profiteren!
 • We weten hoe belangrijk een goede werk-privé balans is. We kijken graag samen met jou welke afspraken hiervoor nodig zijn.  
 • Maatschappelijk ondernemen is verweven met ons hotel:
  Hotel Ernst Sillem Hoeve is onderdeel van de YMCA Nederland. De YMCA is een algemeen nut beogende instelling (ANBI) en heeft het keurmerk voor erkende goede doelen (CBF). De YMCA houdt zich bezig met het uitvoeren van maatschappelijke activiteiten op het gebied van jeugd- en jongerenwerk en vakantiekampen voor kinderen met een hulpvraag. Een groot deel van het rendement van de ESH wordt gebruikt om deze activiteiten te financieren. Je werkt dus indirect voor deze mooie goede doelen! Meer weten over onze maatschappelijke betrokkenheid en het werk van de YMCA? Ga naar www.ymca.nl 
 
Gaat bovenstaande over jou? Aarzel niet om je brief, CV en leukste recente foto te mailen. Wie weet ontmoeten we elkaar snel!
 
Irene de Rijk, HR Manager
Hotel Ernst Sillem Hoeve
Soestdijkerweg 10b
3734 MH  Den Dolder

Tel: 035-6668541
E-mail: [email protected]

 
Solliciteer nu
geschiedenis ernst sillem hoeve

De gasten sliepen in slaapzalen. De logeerkamers waren speciaal voor gehuwden die op vertoon van hun trouwboekje een tweepersoonskamer kregen.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren