Wat wilt u reserveren?

van

tot

VACATURES

‚ÄčIn Hotel Ernst Sillem Hoeve werken we met ruim 60 gemotiveerde medewerkers in een collegiale sfeer. De ESH is een werk/leerplek waar we meerwaarde creëren voor onze gasten. Hospitality is ‘the keyword’! Wij geloven in persoonlijke ontmoeting in onze gastvrije omgeving om een positieve beleving voor alle betrokkenen te realiseren; voor de gasten én voor de medewerkers!


Wist u dat de Ernst Sillem Hoeve ook een erkend leerbedrijf is?
De SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) heeft onze erkenning onlangs weer voor 4 jaren verlengd. Daar zijn wij trots op! Door studenten te helpen opleiden, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. 
Wij ondersteunen de twee leerwegen, die het beroepsonderwijs kent:
1.    De beroepsbegeleidende leerweg waarbij leerlingen via het werkend leren een opleiding in een leerbedrijf krijgen met een leer-arbeidsovereenkomst.
2.    De beroepsopleidende leerweg waarbij leerlingen stage lopen in een leerbedrijf met een stageovereenkomst.
Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Kijk op www.S-BB.nl of www.stagemarkt.nl of neem contact op met onze HR-afdeling via [email protected].

                    

Wij zijn op zoek naar:

vacature bediening vacature zelfstandig werkend kok vacature ontbijtkok

Manager Reserveringen / Banquet Sales Manager 36-38 uur

Hotel Ernst Sillem Hoeve is gelegen in de bossen van de Lage Vuursche, 15 kilometer van Utrecht. Een historische accommodatie die zich richt op de zakelijke markt voor (meerdaagse) trainingen, vergaderingen en conferenties. In het weekend en schoolvakanties zijn particulieren van harte welkom voor hotelarrangementen en familiefeesten. Naast 20 zalen beschikken wij over 85 hotelkamers, twee bars, een restaurant (200 plaatsen), een binnenzwembad en 7 hectare park. Het hotel ligt ongeveer 15 kilometer van de stad Utrecht en we zijn vanaf CS Utrecht binnen een half uur bereikbaar (16 minuten met de trein naar Den Dolder, buslijn 59 stopt voor het hotel). 

Ben jij die slagvaardige manager die met een positieve persoonlijkheid een superleuk team van professionals weet aan te sturen? Heb jij commercieel inzicht en operationeel oog voor details, ben je communicatief sterk en wil je dat je gasten een onvergetelijk verblijf hebben? Wauw, dan zoeken wij jou!
 

Voor onze toppers van de afdeling Reserveringen / Banquet Sales zoeken wij een fijne collega M/V  voor 36-38 uren per week.

 
Jacqueline, manager afdeling Sales & Marketing
In deze dynamische en leidinggevende functie ben je verantwoordelijk voor het behandelen van zakelijke en particuliere groepsaanvragen zoals trainingen, vergaderingen, (bedrijfs)feesten e.d..
Als Manager Reserveringen/ Manager Banquet Sales maak je deel uit van het reserveringsteam bestaande uit 3 reserveringsmedewerkers, waaraan je tevens leiding geeft. Daarnaast werk je samen met de collega Accountmanager voor het aanleveren van leads en het opvolgen van de aftersales. Als Manager Sales & Marketing ben ik je leidinggevende en verantwoordelijk om voor jou de juiste kaders te scheppen, zodat jij je team goed kunt faciliteren.

Naast een leidinggevende functie, is dit ook een meewerkende functie. Je behandelt de offerte aanvragen en weet afstemming te creëren met de andere afdelingen. Je bent onder meer verantwoordelijk voor:
 • het monitoren van reserveringsaanvragen.
 • het stellen van prioriteiten om de werkzaamheden van de afdeling goed te organiseren.
 • het toepassen van yieldmanagement - goed inplannen binnen beschikbare capaciteit tegen de juiste prijs om tot een kwalitatief goede bezetting en omzet te komen.
 • het garanderen van een pro-actieve salescultuur - bouwen en onderhouden van lange termijn relaties.
 • het inwerken, beoordelen, stimuleren en coachen van medewerkers op je afdeling.
 Hospitality is jouw ‘keyword’ en je kracht zit in een persoonlijke benadering; voor zowel de gasten als de medewerkers.”
 
Wie ben jij?
 • Je hebt relevante opleiding op HBO/MBO niveau, (bij voorkeur Hotel Management), of gelijkwaardig denk- en werkniveau.
 • Heb je (leidinggevende) werkervaring in een gelijksoortige functie? Dat zou echt top zijn!
 • Je glas is altijd halfvol en je weet zelfs een onmogelijke vraag om te toveren tot een uitdaging. Je bent zo’n type die altijd wel een oplossing heeft!
 • Je weet onze commerciële belangen op een mooie manier te verwerven met het belang van de klant, om zo win win situaties te creëren die leiden tot langdurige relaties.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.
 
Waarom ons bedrijf zo tof is:
 • Je komt in een supergezellig, goedgehumeurd team waar we heel behulpzaam zijn voor elkaar. Naast hardwerkende professionals zijn we dol op een beetje humor op de werkvloer! 
 • Je krijgt een gedegen inwerkperiode, want iedereen heeft dingen te leren. Waar nodig aangevuld door een passende training of bijscholing. We helpen jou dus om je benodigde skills te ontwikkelen (als je ze al niet hebt)!
 • We weten hoe belangrijk een goede werk-privé balans is. We kijken graag samen met jou welke afspraken hiervoor nodig zijn.
 • Laat je familie en vrienden met trots zien waar je werkt; hiervoor krijgen zij korting op boekingen voor overnachting en diner. 
 • Jaarlijks geven we een groot feest voor de medewerkers van onze 3 bedrijven; naast hard werken willen we ook genieten toch? 
 • Wil je ervaren hoe onze gasten het hotel beleven? Als je gesetteld bent in ons team krijg je een fantastisch ‘Door de ogen van de gast-arrangement’ van ons aangeboden, met diner, overnachting en ontbijt, waardoor je kunt leren èn profiteren!
 • Maatschappelijk ondernemen is verweven met ons hotel:
  Hotel Ernst Sillem Hoeve is onderdeel van de YMCA Nederland. De YMCA is een algemeen nut beogende instelling (ANBI) en heeft het keurmerk voor erkende goede doelen (CBF). De YMCA houdt zich bezig met het uitvoeren van maatschappelijke activiteiten op het gebied van jeugd- en jongerenwerk en vakantiekampen voor kinderen met een hulpvraag. Een groot deel van het rendement van de ESH wordt gebruikt om deze activiteiten te financieren. Je werkt dus indirect voor deze mooie goede doelen! Meer weten over onze maatschappelijke betrokkenheid en het werk van de YMCA? Ga naar www.ymca.nl 
 
Gaat bovenstaande over jou? Aarzel niet om je brief, CV en leukste recente foto te mailen. Wie weet ontmoeten we elkaar snel!Irene de Rijk, HR Manager
Hotel Ernst Sillem Hoeve
Soestdijkerweg 10b
3734 MH  Den Dolder

Tel: 035-6668541
E-mail: [email protected]

 

Solliciteer nu
geschiedenis hotel ernst sillem hoeve

Na een dag hard werken waren er avondbijeenkomsten voor ontspanning en bezinning.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren