Wat wilt u reserveren?

van

tot

VACATURES

‚ÄčIn Hotel Ernst Sillem Hoeve werken we met ruim 60 gemotiveerde medewerkers in een collegiale sfeer. De ESH is een werk/leerplek waar we meerwaarde creëren voor onze gasten. Hospitality is ‘the keyword’! Wij geloven in persoonlijke ontmoeting in onze gastvrije omgeving om een positieve beleving voor alle betrokkenen te realiseren; voor de gasten én voor de medewerkers!


Wist u dat de Ernst Sillem Hoeve ook een erkend leerbedrijf is?
De SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) heeft onze erkenning onlangs weer voor 4 jaren verlengd. Daar zijn wij trots op! Door studenten te helpen opleiden, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. 
Wij ondersteunen de twee leerwegen, die het beroepsonderwijs kent:
1.    De beroepsbegeleidende leerweg waarbij leerlingen via het werkend leren een opleiding in een leerbedrijf krijgen met een leer-arbeidsovereenkomst.
2.    De beroepsopleidende leerweg waarbij leerlingen stage lopen in een leerbedrijf met een stageovereenkomst.
Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Kijk op www.S-BB.nl of www.stagemarkt.nl of neem contact op met onze HR-afdeling via [email protected].

                    

Wij zijn op zoek naar:

vacature bediening vacature zelfstandig werkend kok vacature ontbijtkok

Banquet Sales Medewerker 32-38 uur

Hotel Ernst Sillem Hoeve is gelegen in de bossen van de Lage Vuursche, 15 kilometer van Utrecht. Een historische accommodatie die zich richt op de zakelijke markt voor (meerdaagse) trainingen, vergaderingen en conferenties. In het weekend en schoolvakanties zijn particulieren van harte welkom voor hotelarrangementen en familiefeesten. Naast 20 zalen beschikken wij over 85 hotelkamers, twee bars, een restaurant (200 plaatsen), een binnenzwembad en 7 hectare park. Het hotel ligt ongeveer 15 kilometer van de stad Utrecht en we zijn vanaf CS Utrecht binnen een half uur bereikbaar (16 minuten met de trein naar Den Dolder, buslijn 59 stopt voor het hotel). 

Ben jij die ‘hospitality personality’ met een groot luisterend oor voor de wensen van de gast? Breng je met gemak de verkoopbehoeften in kaart en vind je het geweldig om de aanvraag van a tot z af te handelen met als doel een meer dan tevreden gast? Wauw, dan zoeken wij jou! 
 

Voor onze toppers van de afdeling Banquet Sales zoeken wij een fijne collega M/V  voor 32-38 uren per week.


Hoe ziet een werkdag op de Banquet Sales afdeling eruit?
 
Marieke, medewerker afdeling Banquet Sales
“Als Banquet Sales Medewerker ben ik samen met 4 collega’s verantwoordelijk voor de dienstverlening en resultaten van (zakelijke) bijeenkomsten en evenementen.
Dat vraagt natuurlijk de nodige skills om er achter te komen hoe je het doel van de gast het best kunt vertalen naar een mooi event. En…hoe je door strategisch yielden de omzet optimaliseert. 
In de ochtend verwelkom ik met mijn collega’s de (groepen) gasten. Dat is ‘ontzorgen’, checken of alle wensen goed zijn doorgekomen, wijzigingen verwerken en zorgen dat de operatie hier naadloos bij aansluit. Daarna werk ik op kantoor aan de binnengekomen aanvragen, voer verkoopgesprekken, stel ik offertes op, geef ik rondleidingen en persoonlijk advies aan potentiele boekers. Als ik het zo opnoem, dan vliegt de dag vaak om. 
Het toffe van deze functie en ons team is ook dat je veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen, zelfstandig je werk te doen en beslissingen te nemen. Daarnaast staan je collega’s wel altijd klaar om even te sparren over een complexer verzoek of vraagstuk. Deze functie past mij als een jas!”
 
Jacqueline, manager afdeling Sales & Marketing 
“Ons team blinkt uit in de persoonlijke benadering van onze gasten. Daardoor komen onze gasten graag terug en bouwen we samen aan een langdurige relatie. We hebben een team dat elkaar heel goed aanvult en gaat voor het maximale resultaat!”
 
Wie ben jij?
 • Hospitality zit in je DNA! Dit heb je aangevuld met een relevante opleiding op HBO/MBO niveau, (bij voorkeur Hotel Management), of gelijkwaardig denk- en werkniveau.
 • Heb je werkervaring in een gelijksoortige functie? Dat zou echt top zijn!
 • Je bent stressbestendig en een multi-tasker.
 • Je glas is altijd halfvol en je weet zelfs een onmogelijke vraag om te toveren tot een uitdaging. Je bent zo’n type die altijd wel een oplossing heeft!
 • Je hebt zichtbaar plezier in je werk en straalt dat uit naar onze gasten en je collega’s. Met een glimlach op je gezicht weet jij de gasten te verrassen met jouw gastvrijheid en oog voor detail.
 • Je hebt een commerciële instelling met een actieve salesdrive.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.
 
Waarom ons bedrijf zo tof is:
 • Je komt in een supergezellig, goedgehumeurd team waar we heel behulpzaam zijn voor elkaar. Naast hardwerkende professionals zijn we dol op een beetje humor op de werkvloer! 
 • Je krijgt een gedegen inwerkperiode, want iedereen heeft dingen te leren. Waar nodig aangevuld door een passende training of bijscholing. We helpen jou dus om je benodigde skills te ontwikkelen (als je ze al niet hebt)!
 • Je krijgt van ons lekkere hippe bedrijfskleding, zodat je s’ochtends niet meer voor je kast staat te twijfelen.
 • Laat je familie en vrienden met trots zien waar je werkt; hiervoor krijgen zij korting op boekingen voor overnachting en diner. 
 • Jaarlijks geven we een groot feest voor de medewerkers van onze 3 bedrijven; naast hard werken willen we ook genieten toch? 
 • Wil je ervaren hoe onze gasten het hotel beleven? Je krijgt na je proeftijd een fantastisch ‘Door de ogen van de gast-arrangement’ van ons aangeboden, met diner, overnachting en ontbijt, waardoor je kunt leren èn profiteren!
 • Hotel Ernst Sillem Hoeve is onderdeel van de YMCA Nederland. De YMCA is een algemeen nut beogende instelling (ANBI) en heeft het keurmerk voor erkende goede doelen (CBF). De YMCA houdt zich bezig met het uitvoeren van maatschappelijke activiteiten op het gebied van jeugd- en jongerenwerk en vakantiekampen voor kinderen met een hulpvraag. Een groot deel van het rendement van de ESH wordt gebruikt om deze activiteiten te financieren. Je werkt dus indirect voor deze mooie goede doelen! Meer weten over onze maatschappelijke betrokkenheid en het werk van de YMCA? Ga naar www.ymca.nl 
 
Gaat bovenstaande over jou? Aarzel niet om je brief, CV en leukste recente foto te mailen. Wie weet ontmoeten we elkaar snel!Irene de Rijk, HR Manager
Hotel Ernst Sillem Hoeve
Soestdijkerweg 10b
3734 MH  Den Dolder

Tel: 035-6668541
E-mail: [email protected]

 

Solliciteer nu
geschiedenis ernst sillem hoeve

De gasten sliepen in slaapzalen. De logeerkamers waren speciaal voor gehuwden die op vertoon van hun trouwboekje een tweepersoonskamer kregen.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren