Wat wilt u reserveren?

van

tot

VACATURES

‚ÄčIn Hotel Ernst Sillem Hoeve werken we met ruim 60 gemotiveerde medewerkers in een collegiale sfeer. De ESH is een werk/leerplek waar we meerwaarde creëren voor onze gasten. Hospitality is ‘the keyword’! Wij geloven in persoonlijke ontmoeting in onze gastvrije omgeving om een positieve beleving voor alle betrokkenen te realiseren; voor de gasten én voor de medewerkers!


Wist u dat de Ernst Sillem Hoeve ook een erkend leerbedrijf is?
De SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) heeft onze erkenning onlangs weer voor 4 jaren verlengd. Daar zijn wij trots op! Door studenten te helpen opleiden, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. 
Wij ondersteunen de twee leerwegen, die het beroepsonderwijs kent:
1.    De beroepsbegeleidende leerweg waarbij leerlingen via het werkend leren een opleiding in een leerbedrijf krijgen met een leer-arbeidsovereenkomst.
2.    De beroepsopleidende leerweg waarbij leerlingen stage lopen in een leerbedrijf met een stageovereenkomst.
Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Kijk op www.S-BB.nl of www.stagemarkt.nl of neem contact op met onze HR-afdeling via [email protected].

                    

Wij zijn op zoek naar:

vacature bediening vacature zelfstandig werkend kok vacature ontbijtkok

Interim medewerker Front-office 24-38 uur

Hotel Ernst Sillem Hoeve is gelegen in de bossen van de Lage Vuursche, 15 kilometer van Utrecht. Een historische accommodatie die zich richt op de zakelijke markt voor (meerdaagse) trainingen, vergaderingen en conferenties. In het weekend en schoolvakanties zijn particulieren van harte welkom voor hotelarrangementen en familiefeesten. Naast 20 zalen beschikken wij over 85 hotelkamers, twee bars, een restaurant (200 plaatsen), een binnenzwembad en 7 hectare park. Het hotel ligt ongeveer 15 kilometer van de stad Utrecht en we zijn vanaf CS Utrecht binnen een half uur bereikbaar (16 minuten met de trein naar Den Dolder, buslijn 59 stopt voor het hotel). 

Maak kennis met ons door het filmpje te bekijken. We kijken er naar uit jou te ontmoeten!


Ben jij een echte ‘hospitality-personality’? En lijkt het je leuk om met jouw persoonlijke benadering en oog voor detail het bezoek van elke gast bijzonder te maken? Kun jij met jouw ervaring in korte tijd je draai vinden en je het werk bij onze Front-office snel eigen maken? Wauw, dan zoeken wij jou!

Ter vervanging van zwangerschapsverlof zoeken wij een nieuwe pro-actieve collega voor ons enthousiaste Front-office team. Per december, voor 6 maanden, voor 24-38 uur per week.

Wat ga je bij ons doen?

 • Als medewerker Frontoffice ben je het eerste aanspreekpunt voor de gasten.
 • Je verzorgt de check-in en check-out, bedient de telefooncentrale, neemt kamerreserveringen aan, geeft advies over bezienswaardigheden en uitjes in de omgeving. Maar bovenal zorg je ervoor dat onze gasten zich thuis voelen!
 • Je denkt servicegericht mee om het verblijf van onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken en zorgt ervoor dat het hen aan niets ontbreekt.
 • Je draagt zorg voor een goede communicatie, overdracht en follow-up.
   

Wie zoeken wij?

 • Met een glimlach op je gezicht weet jij de gasten te verrassen met jouw gastvrijheid en oog voor detail.
 • Je bent representatief, flexibel, enthousiast en positief; je denkt in mogelijkheden
 • Door jouw persoonlijke benadering maak je het bezoek van elke gast bijzonder en ben je tevens een fijne collega.
 • Je past bij de cultuur en mentaliteit van de Ernst Sillem Hoeve; de gast staat op 1 en we hebben veel voor elkaar over!
 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding 4 en werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent echt een 'senior' en maakt je dingen supersnel eigen. Je zult immers in 'no-time' de transfer moeten kunnen maken van je werkervaring naar deze nieuwe en kortdurende functie.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • In bezit zijn van rijbewijs B is een pré.

Wat bieden wij jou?
 • Een supergezellig bedrijf en team waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat!
 • Als medewerker Front-office werk je overdag, in de avond, maar ook in weekenden en soms op feestdagen. We streven er naar om je maximaal 2 weekenden per maand in te roosteren. 
  Waar nodig kunnen we 1 standaard werkdag voor je plannen in het rooster en de andere dagen flexibel maken; makkelijk voor het regelen van de oppas, je vaste sportdag, familiebezoek o.i.d.
 • En… we zijn naast hardwerkende professionals gewoon ook echt dol op een beetje humor op de werkvloer!

Gaat bovenstaande over jou en voel jij die “klik”? Wij nodigen je van harte uit om je sollicitatie, CV en leukste recente foto te richten aan:

Irene de Rijk, HR Manager
Hotel Ernst Sillem Hoeve
Soestdijkerweg 10b
3734 MH  Den Dolder

Tel: 035-6668541
E-mail: [email protected]

 

Solliciteer nu
Geschiedenis Hotel Ernst Sillem Hoeve

In 1926 aangekocht als het buitenhuis voor het Nederlandsch Jongelings Verbond (YMCA), te gebruiken voor conferenties en als ontspanningsoord.

1926

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren