Wat wilt u reserveren?

van

tot

VACATURES

‚ÄčIn Hotel Ernst Sillem Hoeve werken we met ruim 60 gemotiveerde medewerkers in een collegiale sfeer. De ESH is een werk/leerplek waar we meerwaarde creëren voor onze gasten. Hospitality is ‘the keyword’! Wij geloven in persoonlijke ontmoeting in onze gastvrije omgeving om een positieve beleving voor alle betrokkenen te realiseren; voor de gasten én voor de medewerkers!


Wist u dat de Ernst Sillem Hoeve ook een erkend leerbedrijf is?
De SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) heeft onze erkenning onlangs weer voor 4 jaren verlengd. Daar zijn wij trots op! Door studenten te helpen opleiden, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. 
Wij ondersteunen de twee leerwegen, die het beroepsonderwijs kent:
1.    De beroepsbegeleidende leerweg waarbij leerlingen via het werkend leren een opleiding in een leerbedrijf krijgen met een leer-arbeidsovereenkomst.
2.    De beroepsopleidende leerweg waarbij leerlingen stage lopen in een leerbedrijf met een stageovereenkomst.
Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Kijk op www.S-BB.nl of www.stagemarkt.nl of neem contact op met onze HR-afdeling via [email protected].

                    

Wij zijn op zoek naar:

vacature bediening vacature zelfstandig werkend kok vacature ontbijtkok

Ontbijtmedewerker 16-38 uur

Hotel Ernst Sillem Hoeve is gelegen in de bossen van de Lage Vuursche, 15 kilometer van Utrecht. Een historische accommodatie die zich richt op de zakelijke markt voor (meerdaagse) trainingen, vergaderingen en conferenties. In het weekend en schoolvakanties zijn particulieren van harte welkom voor hotelarrangementen en familiefeesten. Naast 20 zalen beschikken wij over 85 hotelkamers, twee bars, een restaurant (200 plaatsen), een binnenzwembad en 7 hectare park. Het hotel ligt ongeveer 15 kilometer van de stad Utrecht en we zijn vanaf CS Utrecht binnen een half uur bereikbaar (16 minuten met de trein naar Den Dolder, buslijn 59 stopt voor het hotel).

Verse en lokale producten, ‘less waste’ en interactie tussen gast en medewerkers staan centraal in restaurant Rexdaelder. In de open keuken maken we live het ontbijt en koken we op natuursteen. De huisgemaakte salades worden gepresenteerd in de Cool-Spot. Nieuwsgierig? Bekijk hier het filmpje van het restaurant.


Heb jij een passie voor het bereiden van lekkere gerechtjes? Kun jij met dit talent 's ochtends vroeg al schitteren voor onze gasten? Heb je een aantal uren vrij in de week? Dan zoeken wij jou!
 
Voor ons gezellige en hardwerkende ontbijtteam zoeken wij een energieke ontbijtmedewerker voor 16 - 38 uur per week. Als ontbijtmedewerker draag je zorg voor het voorbereiden, klaarzetten, aanvullen en à la minute bereiden van gerechtjes voor het ontbijt van onze gasten. En… werk je in de bediening door het placeren van gasten, het afhalen van de tafels en netjes houden van het restaurant. 
 
Wie zoeken wij?
 
 • Met jouw personality en voorkomen geef je gasten een welkom gevoel en verras je ze met je service op maat.
 • Je bent gek op koken en het bereiden van lekkere gerechten.
 • Je bent een positief type (jouw glas is altijd halfvol) en betrokken. 
 • Je bent creatief en gaat voor een hoge kwaliteit en hygiene. 
 • Je bent een aantal ochtenden per week beschikbaar.
 • Geen probleem als je geen diploma hebt voor het koken; laat ons zien dat je graag wilt leren en de juiste gastgerichte instelling hebt, dan komt dat vast goed!
Waarom ons bedrijf zo tof is:
 • Je komt in een supergezellig, goedgehumeurd team waar we heel behulpzaam zijn voor elkaar. Naast hardwerkende professionals zijn we dol op een beetje humor op de werkvloer! 
 • Je krijgt een gedegen inwerkperiode, want iedereen heeft dingen te leren. Waar nodig aangevuld door een passende training of bijscholing. We helpen jou dus om je benodigde skills te ontwikkelen (als je ze al niet hebt)!
 • Je krijgt van ons lekkere hippe bedrijfskleding, zodat je s’ochtends niet meer voor je kast staat te twijfelen.
 • Laat je familie en vrienden met trots zien waar je werkt; hiervoor krijgen zij korting op boekingen voor overnachting en diner. 
 • Jaarlijks geven we een groot feest voor de medewerkers van onze 3 bedrijven; naast hard werken willen we ook genieten toch? 
 • Wil je ervaren hoe onze gasten het hotel beleven? Je krijgt na je proeftijd een fantastisch ‘Door de ogen van de gast-arrangement’ van ons aangeboden, met diner, overnachting en ontbijt, waardoor je kunt leren èn profiteren!
 • Hotel Ernst Sillem Hoeve is onderdeel van de YMCA Nederland. De YMCA is een algemeen nut beogende instelling (ANBI) en heeft het keurmerk voor erkende goede doelen (CBF). De YMCA houdt zich bezig met het uitvoeren van maatschappelijke activiteiten op het gebied van jeugd- en jongerenwerk en vakantiekampen voor kinderen met een hulpvraag. Een groot deel van het rendement van de ESH wordt gebruikt om deze activiteiten te financieren. Je werkt dus indirect voor deze mooie goede doelen! Meer weten over onze maatschappelijke betrokkenheid en het werk van de YMCA? Ga naar www.ymca.nl 
 

Zie jij jezelf al ‘schitteren’ voor onze gasten? Wij nodigen je van harte uit om je sollicitatie en CV met leuke recente foto te richten aan:
Irene de Rijk, HR manager
Hotel Ernst Sillem Hoeve
Soestdijkerweg 10b
3734 MH Den Dolder
Tel. 035- 666 85 41
Solliciteer nu
Geschiedenis Hotel Ernst Sillem Hoeve

In 1926 aangekocht als het buitenhuis voor het Nederlandsch Jongelings Verbond (YMCA), te gebruiken voor conferenties en als ontspanningsoord.

1926

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren