Wat wilt u reserveren?

van

tot

VACATURES

‚ÄčIn Hotel Ernst Sillem Hoeve werken we met ruim 60 gemotiveerde medewerkers in een collegiale sfeer. De ESH is een werk/leerplek waar we meerwaarde creëren voor onze gasten. Hospitality is ‘the keyword’! Wij geloven in persoonlijke ontmoeting in onze gastvrije omgeving om een positieve beleving voor alle betrokkenen te realiseren; voor de gasten én voor de medewerkers!


Wist u dat de Ernst Sillem Hoeve ook een erkend leerbedrijf is?
De SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) heeft onze erkenning onlangs weer voor 4 jaren verlengd. Daar zijn wij trots op! Door studenten te helpen opleiden, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. 
Wij ondersteunen de twee leerwegen, die het beroepsonderwijs kent:
1.    De beroepsbegeleidende leerweg waarbij leerlingen via het werkend leren een opleiding in een leerbedrijf krijgen met een leer-arbeidsovereenkomst.
2.    De beroepsopleidende leerweg waarbij leerlingen stage lopen in een leerbedrijf met een stageovereenkomst.
Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Kijk op www.S-BB.nl of www.stagemarkt.nl of neem contact op met onze HR-afdeling via [email protected].

                    

Wij zijn op zoek naar:

vacature bediening vacature zelfstandig werkend kok vacature ontbijtkok

Supervisor/Shiftleader Restaurant 32-38 uur

Hotel Ernst Sillem Hoeve is gelegen in de bossen van de Lage Vuursche, 15 kilometer van Utrecht. Een historische accommodatie die zich richt op de zakelijke markt voor (meerdaagse) trainingen, vergaderingen en conferenties. In het weekend en schoolvakanties zijn particulieren van harte welkom voor hotelarrangementen en familiefeesten. Naast 20 zalen beschikken wij over 85 hotelkamers, twee bars, een restaurant (200 plaatsen), een binnenzwembad en 7 hectare park. Het hotel ligt ongeveer 15 kilometer van de stad Utrecht en we zijn vanaf CS Utrecht binnen een half uur bereikbaar (16 minuten met de trein naar Den Dolder, buslijn 59 stopt voor het hotel).

Verse en lokale producten, ‘less waste’ en interactie tussen gast en medewerkers staan centraal in restaurant Rexdaelder. In de open keuken maken we live het ontbijt en koken we op natuursteen. De huisgemaakte salades worden gepresenteerd in de Cool-Spot. Nieuwsgierig? Bekijk hier het filmpje van het restaurant.


Ben je toe aan een volgende stap in je F&B carrière? Loop je al even mee in de bediening, maar wil je nu graag het voortouw nemen?  Houd jij de regie terwijl je met een positieve vibe lekker met je team meewerkt? Wauw, dan zoeken wij jou!
 

Hoe ziet jouw dag als supervisor/shiftleader eruit?
Ons team bestaat uit 10 vaste medewerkers aangevuld met een pool van oproepkrachten.
Als rechterhand van de manager en de assistent manager stuur jij de operatie aan. Je verzorgt de briefing en de evaluatie van de dienst, bent aanspreekpunt voor de collega’s, houdt de regie goed in handen. Het team kan op je rekenen!
Je communiceert goed met het keukenteam waardoor alles gesmeerd verloopt tussen bediening en keuken. Jouw aanstekelijke enthousiasme en voorbeeldgedrag heeft zijn weerslag op het hele team. Je werkt mee, coacht de collega’s en borgt de kwaliteit. Uiteraard zorg je hierbij voor een goede overdracht en korte lijnen met je leidinggevenden, zodat de neuzen dezelfde kant op blijven staan.
Iedere gast gaat met een glimlach de deur uit! “High five”!
 
Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?
 • Eten en drinken zijn je passie; ruime ervaring en kennis op dit vakgebied zijn daarom een must.
 • Je werkt oplossingsgericht, altijd met een glimlach, en zorgt voor een hoge kwaliteit en service richting onze gasten.
 • Jouw motiverende werkstijl zorgt voor blije collega’s die worden gestimuleerd in hun ontwikkeling.
 • Je bent continue op zoek naar verbetering; morgen kan het nog iets beter dan vandaag.
 • Je bent een lekker positief type (jouw glas is altijd halfvol) en zeer betrokken bij het reilen en zeilen van het hotel. 
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent flexibel inzetbaar.
Waarom ons bedrijf zo tof is:
 • Je komt in een supergezellig, goedgehumeurd team waar we heel behulpzaam zijn voor elkaar. Naast hardwerkende professionals zijn we dol op een beetje humor op de werkvloer! 
 • Je krijgt een gedegen inwerkperiode, want iedereen heeft dingen te leren. Waar nodig aangevuld door een passende training of bijscholing. We helpen jou dus om je benodigde skills te ontwikkelen (als je ze al niet hebt)!
 • Je krijgt van ons lekkere hippe bedrijfskleding, zodat je s’ochtends niet meer voor je kast staat te twijfelen. 
 • Laat je familie en vrienden met trots zien waar je werkt; hiervoor krijgen zij korting op boekingen voor overnachting en diner. 
 • Jaarlijks geven we een groot feest voor de medewerkers van onze 3 bedrijven; naast hard werken willen we ook genieten toch? 
 • Wil je ervaren hoe onze gasten het hotel beleven? Je krijgt na je proeftijd een fantastisch ‘Door de ogen van de gast-arrangement’ van ons aangeboden, met diner, overnachting en ontbijt, waardoor je kunt leren èn profiteren!
 • Hotel Ernst Sillem Hoeve is onderdeel van de YMCA Nederland. De YMCA is een algemeen nut beogende instelling (ANBI) en heeft het keurmerk voor erkende goede doelen (CBF). De YMCA houdt zich bezig met het uitvoeren van maatschappelijke activiteiten op het gebied van jeugd- en jongerenwerk en vakantiekampen voor kinderen met een hulpvraag. Een groot deel van het rendement van de ESH wordt gebruikt om deze activiteiten te financieren. Je werkt dus indirect voor deze mooie goede doelen! Meer weten over onze maatschappelijke betrokkenheid en het werk van de YMCA? Ga naar www.ymca.nl 

Voel jij die “klik”? Wij nodigen je van harte uit om je sollicitatie, CV en je leukste recente foto te richten aan:
Irene de Rijk, HR Manager
Hotel Ernst Sillem Hoeve
Tel. 035- 666 85 41
E-mail: [email protected]
www.esh.nl
Solliciteer nu
geschiedenis hotel ernst sillem hoeve

Na een dag hard werken waren er avondbijeenkomsten voor ontspanning en bezinning.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren