Wat wilt u reserveren?

van

tot

VACATURES

‚ÄčIn Hotel Ernst Sillem Hoeve werken we met ruim 60 gemotiveerde medewerkers in een collegiale sfeer. De ESH is een werk/leerplek waar we meerwaarde creëren voor onze gasten. Hospitality is ‘the keyword’! Wij geloven in persoonlijke ontmoeting in onze gastvrije omgeving om een positieve beleving voor alle betrokkenen te realiseren; voor de gasten én voor de medewerkers!


Wist u dat de Ernst Sillem Hoeve ook een erkend leerbedrijf is?
De SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) heeft onze erkenning onlangs weer voor 4 jaren verlengd. Daar zijn wij trots op! Door studenten te helpen opleiden, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. 
Wij ondersteunen de twee leerwegen, die het beroepsonderwijs kent:
1.    De beroepsbegeleidende leerweg waarbij leerlingen via het werkend leren een opleiding in een leerbedrijf krijgen met een leer-arbeidsovereenkomst.
2.    De beroepsopleidende leerweg waarbij leerlingen stage lopen in een leerbedrijf met een stageovereenkomst.
Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Kijk op www.S-BB.nl of www.stagemarkt.nl of neem contact op met onze HR-afdeling via [email protected].

                    

Wij zijn op zoek naar:

vacature bediening vacature zelfstandig werkend kok vacature ontbijtkok

Assistent Restaurant Manager 38 uur

Hotel Ernst Sillem Hoeve is gelegen in de bossen van de Lage Vuursche, 15 kilometer van Utrecht. Een historische accommodatie die zich richt op de zakelijke markt voor (meerdaagse) trainingen, vergaderingen en conferenties. In het weekend en schoolvakanties zijn particulieren van harte welkom voor hotelarrangementen en familiefeesten. Naast 20 zalen beschikken wij over 85 hotelkamers, twee bars, een restaurant (200 plaatsen), een binnenzwembad en 7 hectare park. Het hotel ligt ongeveer 15 kilometer van de stad Utrecht en we zijn vanaf CS Utrecht binnen een half uur bereikbaar (16 minuten met de trein naar Den Dolder, buslijn 59 stopt voor het hotel).

Maak kennis met ons door het filmpje te bekijken. We kijken er naar uit jou te ontmoeten!

Verse en lokale producten, ‘less waste’ en interactie tussen gast en medewerkers staan centraal in restaurant Rexdaelder. In de open keuken maken we live het ontbijt en koken we op natuursteen. De huisgemaakte salades worden gepresenteerd in de Cool-Spot. Nieuwsgierig? Bekijk hier het filmpje van het restaurant.Kijk jij ook zo graag met trots terug op een avondje knallen met je team? Waarbij het de gasten aan niets heeft ontbroken? Wij doen het niet voor minder! Ben jij zo’n operationele, charismatische leider die met positief coachen en humor de afdeling next level laat gaan? Wauw, dan zoeken wij jou!
 
Hoe ziet jouw dag als Assistent Restaurant Manager eruit?
In ons restaurant Rexdaelder voeren we een vernieuwd F&B-concept voor onze zakelijke én leisure gasten. Je geeft naast de F&B Service Manager operationeel leiding aan 10 vaste medewerkers aangevuld met een pool van oproepkrachten. Bij de aansturing van je team zorg je door voorbeeldgedrag voor een positieve vibe en motiveer je medewerkers om iedere dag het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Het team kan altijd op je rekenen! Je ondersteunt bij de dagelijkse operationele werkzaamheden, maar ook bij de ontwikkeling van de talenten van je collega’s. Je coacht medewerkers door ze taken te geven die passen bij hun kwaliteit en ontwikkeling.
 
Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Eten en drinken zijn je passie; ruime ervaring en kennis op dit vakgebied zijn daarom een must.
 • Je werkt oplossingsgericht, altijd met een glimlach, en zorgt voor een hoge kwaliteit en service richting onze gasten.
 • Jouw motiverende werkstijl zorgt voor blije collega’s die worden gestimuleerd in hun ontwikkeling.
 • Je bent continue op zoek naar verbetering; morgen kan het nog iets beter dan vandaag.
 • Je bent een lekker positief type (jouw glas is altijd halfvol) en zeer betrokken bij het reilen en zeilen van het gehele hotel. 
 • Je hebt bij voorkeur een HBO werk- en denkniveau met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent flexibel inzetbaar.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een uitdagende functie, in één van de leukste conferentiehotels van Nederland.
 • Je werkt in een prettige werkomgeving met talentvolle, gemotiveerde collega’s in een dynamisch team, waar teamwork vanzelfsprekend is en we het beste uit elkaar halen.
 • We zijn een groeiende organisatie, met oog voor talent, mogelijkheden voor ontwikkeling en bieden passende arbeidsvoorwaarden.
 • En…We zijn naast hardwerkende professionals gewoon ook echt heel gezellig en dol op een beetje humor op de werkvloer!

Voel jij die “klik”? Wij nodigen je van harte uit om je sollicitatie, CV en je leukste recente foto te richten aan:
Irene de Rijk, HR Manager
Hotel Ernst Sillem Hoeve
Tel. 035- 666 85 41
E-mail: [email protected]
www.esh.nl

Solliciteer nu
geschiedenis hotel ernst sillem hoeve

Na een dag hard werken waren er avondbijeenkomsten voor ontspanning en bezinning.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren