Wat wilt u reserveren?

van

tot

VACATURES

In Hotel Ernst Sillem Hoeve werken we met ruim 60 gemotiveerde medewerkers in een collegiale sfeer. De ESH is een werk/leerplek waar we meerwaarde creëren voor onze gasten. Hospitality is ‘the keyword’! Wij geloven in persoonlijke ontmoeting in onze gastvrije omgeving om een positieve beleving voor alle betrokkenen te realiseren; voor de gasten én voor de medewerkers!


Wist u dat de Ernst Sillem Hoeve ook een erkend leerbedrijf is?
De SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) heeft onze erkenning onlangs weer voor 4 jaren verlengd. Daar zijn wij trots op! Door studenten te helpen opleiden, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. 
Wij ondersteunen de twee leerwegen, die het beroepsonderwijs kent:
1.    De beroepsbegeleidende leerweg waarbij leerlingen via het werkend leren een opleiding in een leerbedrijf krijgen met een leer-arbeidsovereenkomst.
2.    De beroepsopleidende leerweg waarbij leerlingen stage lopen in een leerbedrijf met een stageovereenkomst.
Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Kijk op www.S-BB.nl of www.stagemarkt.nl of neem contact op met onze HR-afdeling via [email protected].

                    

Wij zijn op zoek naar:

vacature bediening vacature zelfstandig werkend kok vacature ontbijtkok

Hulp Groenonderhoud

Hotel Ernst Sillem Hoeve is gelegen in de bossen van de Lage Vuursche, 15 kilometer van Utrecht. Een historische accommodatie die zich richt op de zakelijke markt voor (meerdaagse) trainingen, vergaderingen en conferenties. In het weekend en schoolvakanties zijn particulieren van harte welkom voor hotelarrangementen, familiefeesten en bruiloften. Naast 20 zalen beschikken wij over 85 hotelkamers, twee bars, een restaurant (200 plaatsen), een binnenzwembad en 7 hectare park. Het hotel ligt ongeveer 15 kilometer van de stad Utrecht en we zijn vanaf CS Utrecht binnen een half uur bereikbaar (16 minuten met de trein naar Den Dolder, buslijn 59 stopt voor het hotel).
 
Maak kennis met ons door het filmpje te bekijken. We kijken er naar uit jou te ontmoeten!


Ben jij in je element als je lekker buiten kunt werken? Ben je niet vies van aanpakken? Sta je te popelen om ons mooie park spik en span te houden voor onze gasten? Wauw, dan zoeken wij jou!

Wat ga je bij ons doen?
  • jij zorgt ervoor dat onze entree, parktuin en terrein er altijd supermooi bij staan voor onze gasten!
  • ​met hulp en instructies van je leidinggevende voer je diverse onderhoudswerkzaamheden uit zoals schoffelen, spitten, harken, onkruid verwijderen, bladblazen, grasmaaien, snoeien, opruimen, afval verwijderen etc;
  • je draagt zorg voor het bijhouden van de ‘hotel-moestuin’;
  • verder doe je diverse hand- en spandiensten buiten.
 Wie zoeken wij?
  • je bent minimaal 16 jaar en zo’n 4 dagen doordeweeks beschikbaar voor ongeveer 6 uur per dag. Een flexibele indeling van de uren is mogelijk;
  • je bent een verzorgd (representatief) en positief type (jouw glas is altijd halfvol);
  • je hebt kennis van het veilig omgaan met gereedschappen, of bent bereid dit te leren. 
 Wij bieden jou?
  • een gewaardeerde functie in één van de leukste conferentiehotels van Nederland;
  • mogelijkheden voor ontwikkeling en passende arbeidsvoorwaarden;
  • een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s, waar teamwork vanzelfsprekend is en we het beste uit elkaar halen!
Ben jij onze nieuwe aanwinst voor het groendonderhoud? Wij nodigen je van harte uit om je sollicitatie en CV te richten aan:
 
Hotel Ernst Sillem Hoeve
T.a.v. Irene de Rijk, HR Manager
Soestdijkerweg 10b
3734 MH Den Dolder
Tel. 035- 666 85 41
E-mail: [email protected]
  
Solliciteer nu
Geschiedenis Hotel Ernst Sillem Hoeve

In 1926 aangekocht als het buitenhuis voor het Nederlandsch Jongelings Verbond (YMCA), te gebruiken voor conferenties en als ontspanningsoord.

1926

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren