Wat wilt u reserveren?

van

tot

VACATURES

‚ÄčIn Hotel Ernst Sillem Hoeve werken we met ruim 60 gemotiveerde medewerkers in een collegiale sfeer. De ESH is een werk/leerplek waar we meerwaarde creëren voor onze gasten. Hospitality is ‘the keyword’! Wij geloven in persoonlijke ontmoeting in onze gastvrije omgeving om een positieve beleving voor alle betrokkenen te realiseren; voor de gasten én voor de medewerkers!


Wist u dat de Ernst Sillem Hoeve ook een erkend leerbedrijf is?
De SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) heeft onze erkenning onlangs weer voor 4 jaren verlengd. Daar zijn wij trots op! Door studenten te helpen opleiden, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. 
Wij ondersteunen de twee leerwegen, die het beroepsonderwijs kent:
1.    De beroepsbegeleidende leerweg waarbij leerlingen via het werkend leren een opleiding in een leerbedrijf krijgen met een leer-arbeidsovereenkomst.
2.    De beroepsopleidende leerweg waarbij leerlingen stage lopen in een leerbedrijf met een stageovereenkomst.
Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Kijk op www.S-BB.nl of www.stagemarkt.nl of neem contact op met onze HR-afdeling via [email protected].

                    

Wij zijn op zoek naar:

vacature bediening vacature zelfstandig werkend kok vacature ontbijtkok

Medewerker Bediening 32-38 uur

Hotel Ernst Sillem Hoeve is gelegen in de bossen van de Lage Vuursche, 15 kilometer van Utrecht. Een historische accommodatie die zich richt op de zakelijke markt voor (meerdaagse) trainingen, vergaderingen en conferenties. In het weekend en schoolvakanties zijn particulieren van harte welkom voor hotelarrangementen en familiefeesten. Naast 20 zalen beschikken wij over 85 hotelkamers, twee bars, een restaurant (200 plaatsen), een binnenzwembad en 7 hectare park. Het hotel ligt ongeveer 15 kilometer van de stad Utrecht en we zijn vanaf CS Utrecht binnen een half uur bereikbaar (16 minuten met de trein naar Den Dolder, buslijn 59 stopt voor het hotel).

Maak kennis met ons door het filmpje te bekijken. We kijken er naar uit jou te ontmoeten!


In restaurant Rexdaelder kom je te werken! Verse en lokale producten, ‘less waste’ en interactie tussen gast en medewerkers staan hier centraal. De koks koken in de open keuken op natuursteen en maken live bij zowel het ontbijt, lunch als diner de gerechtjes klaar. De beefcraft zorgt voor een stoere grill beleving. En de huisgemaakte salades worden gepresenteerd in de Cool-Spot. Nieuwsgierig? Bekijk hier het filmpje van restaurant Rexdaelder.


Vind jij het heerlijk om onze gasten optimaal te laten genieten van de lekkerste gerechten en dranken? En kijk jij ook zo graag trots terug op een avondje knallen met je collega's?Dan zoeken wij jou!

Voor onze gezellige hardwerkende bedieningsbrigade zijn wij op zoek naar een topper voor 32-38 uur per week, die zorgt dat het onze gasten aan niets ontbreekt.

Wat ga je bij ons doen?
Jij zorgt ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt! Dat ze zich welkom en in de watten gelegd voelen.. en…. dolgraag een volgende keer bij ons terugkomen, omdat jij ze met jouw ‘hospitality personality’ een topdag hebt bezorgd! En natuurlijk weet je welke praktische randvoorwaarden belangrijk zijn in de bediening; een goede voorbereiding, zorgen voor een gezellige, nette en schone omgeving, service op maat; daar hoeven wij jou niets over te vertellen.

Wie zoeken wij?
• met jou gastgerichte, persoonlijke en positieve benadering zorg je dat
  onze gasten optimaal genieten van hun verblijf;
• je hebt de nodige charme en bent niet verlegen;
• je vindt het leuk om zowel in het restaurant als in de bar te staan shinen…
  je bent dus flexibel inzetbaar;
• geen probleem als je nog dingen moet leren; wij leren je graag de kneepjes
  van het vak!

Wat mag je van ons verwachten?
• Een uitdagende functie, in één van de leukste conferentiehotels van
  Nederland.
• Je werkt in een prettige werkomgeving met talentvolle, gemotiveerde
  collega’s in een dynamisch team, waar teamwork vanzelfsprekend is 
  en we het beste uit elkaar halen.
• We zijn een groeiende organisatie, met oog voor talent, mogelijkheden 
  voor ontwikkeling en bieden passende arbeidsvoorwaarden.
• En…we zijn naast hardwerkende professionals gewoon ook echt heel
  gezellig en dol op een beetje humor op de werkvloer!

Voel jij een “klik”? Wij nodigen je van harte uit om je sollicitatie, CV en je leukste recente foto te richten aan:

Irene de Rijk, HR Manager
Hotel Ernst Sillem Hoeve
Soestdijkerweg 10b
3734 MH Den Dolder
Tel. 035- 666 85 41
E-mail: [email protected]

Solliciteer nu
Geschiedenis Hotel Ernst Sillem Hoeve

In 1926 aangekocht als het buitenhuis voor het Nederlandsch Jongelings Verbond (YMCA), te gebruiken voor conferenties en als ontspanningsoord.

1926

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren