Wat wilt u reserveren?

van

tot

VACATURES

In Hotel Ernst Sillem Hoeve werken we met ruim 60 gemotiveerde medewerkers in een collegiale sfeer. De ESH is een werk/leerplek waar we meerwaarde creëren voor onze gasten. Hospitality is ‘the keyword’! Wij geloven in persoonlijke ontmoeting in onze gastvrije omgeving om een positieve beleving voor alle betrokkenen te realiseren; voor de gasten én voor de medewerkers!


Wist u dat de Ernst Sillem Hoeve ook een erkend leerbedrijf is?
De SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) heeft onze erkenning onlangs weer voor 4 jaren verlengd. Daar zijn wij trots op! Door studenten te helpen opleiden, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. 
Wij ondersteunen de twee leerwegen, die het beroepsonderwijs kent:
1.    De beroepsbegeleidende leerweg waarbij leerlingen via het werkend leren een opleiding in een leerbedrijf krijgen met een leer-arbeidsovereenkomst.
2.    De beroepsopleidende leerweg waarbij leerlingen stage lopen in een leerbedrijf met een stageovereenkomst.
Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Kijk op www.S-BB.nl of www.stagemarkt.nl of neem contact op met onze HR-afdeling via [email protected].

                    

Staat jouw droombaan momenteel niet bij onderstaande vacatures?
Wij zijn toch benieuwd naar je! 
Mail of bel voor een vrijblijvend gesprek of open sollicitatie naar Irene de Rijk, HR Manager ([email protected] of tel 035- 666 85 41)

 

Wij zijn op zoek naar:

vacature zelfstandig werkend kok vacature ontbijtkok

Weekendhulp Receptie

Hotel Ernst Sillem Hoeve is gelegen in de bossen van de Lage Vuursche, 15 kilometer van Utrecht. Een historische accommodatie die zich richt op de zakelijke markt voor (meerdaagse) trainingen, vergaderingen en conferenties. In het weekend en schoolvakanties zijn particulieren van harte welkom voor hotelarrangementen, familiefeesten en bruiloften. Naast 20 zalen beschikken wij over 85 hotelkamers, twee bars, een restaurant (200 plaatsen), een binnenzwembad en 7 hectare park. Het hotel ligt ongeveer 15 kilometer van de stad Utrecht en we zijn vanaf CS Utrecht binnen een half uur bereikbaar (16 minuten met de trein naar Den Dolder, buslijn 59 stopt voor het hotel). 

Ben jij een echte ‘hospitality-personality’? En lijkt het je leuk om met jouw persoonlijke benadering en oog voor detail het bezoek van elke gast bijzonder te maken? Heb je de weekenden nog tijd vrij? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je bij ons doen?
 • als medewerker Receptie ben je het eerste aanspreekpunt voor de gasten;
 • je verzorgt de check-in en check-out, bedient de telefooncentrale, neemt kamerreserveringen aan, geeft advies over bezienswaardigheden en uitjes in de omgeving en beheert het allotment. Maar bovenal zorg je ervoor dat onze gasten zich thuis voelen!
 • je denkt servicegericht mee om het verblijf van onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken en zorgt ervoor dat het hen aan niets ontbreekt.
 • je draagt zorg voor een goede communicatie, overdracht en follow-up.

Wie zoeken wij?

 • met een glimlach op je gezicht weet jij de gasten te verrassen met jouw gastvrijheid en oog voor detail;
 • je bent representatief, flexibel, enthousiast en positief; je denkt in mogelijkheden;
 • door jouw persoonlijke benadering maak je het bezoek van elke gast bijzonder en ben je tevens een fijne collega.

Wat bieden wij jou?
 • een uitdagende functie, in één van de leukste conferentiehotels van Nederland;
 • je werkt in een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s in een dynamisch team, waar teamwork vanzelfsprekend is en we het beste uit elkaar halen!
 • we zijn een groeiende organisatie, met oog voor talent, mogelijkheden voor ontwikkeling en bieden passende arbeidsvoorwaarden;
 • ​en…we zijn naast hardwerkende professionals gewoon ook echt heel gezellig en dol op een beetje humor op de werkvloer! 
 • wisselende uren/dagen op basis van oproep.
Voel jij een “klik”? Wij nodigen je van harte uit om je sollicitatie, CV en je leukste recente foto te richten aan: 

Hotel Ernst Sillem Hoeve
T.a.v. Irene de Rijk, HR Manager
Soestdijkerweg 10b
3734 MH Den Dolder
Tel. 035- 666 85 41
E-mail: [email protected]
 
Solliciteer nu
Geschiedenis Hotel Ernst Sillem Hoeve

In 1926 aangekocht als het buitenhuis voor het Nederlandsch Jongelings Verbond (YMCA), te gebruiken voor conferenties en als ontspanningsoord.

1926

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren