Wat wilt u reserveren?

van

tot

VACATURES

‚ÄčIn Hotel Ernst Sillem Hoeve werken we met ruim 60 gemotiveerde medewerkers in een collegiale sfeer. De ESH is een werk/leerplek waar we meerwaarde creëren voor onze gasten. Hospitality is ‘the keyword’! Wij geloven in persoonlijke ontmoeting in onze gastvrije omgeving om een positieve beleving voor alle betrokkenen te realiseren; voor de gasten én voor de medewerkers!


Wist u dat de Ernst Sillem Hoeve ook een erkend leerbedrijf is?
De SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) heeft onze erkenning onlangs weer voor 4 jaren verlengd. Daar zijn wij trots op! Door studenten te helpen opleiden, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. 
Wij ondersteunen de twee leerwegen, die het beroepsonderwijs kent:
1.    De beroepsbegeleidende leerweg waarbij leerlingen via het werkend leren een opleiding in een leerbedrijf krijgen met een leer-arbeidsovereenkomst.
2.    De beroepsopleidende leerweg waarbij leerlingen stage lopen in een leerbedrijf met een stageovereenkomst.
Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Kijk op www.S-BB.nl of www.stagemarkt.nl of neem contact op met onze HR-afdeling via [email protected].

                    

Wij zijn op zoek naar:

vacature bediening vacature zelfstandig werkend kok vacature ontbijtkok

Oproepkracht zalenzetter

Hotel Ernst Sillem Hoeve is gelegen in de bossen van de Lage Vuursche, 15 kilometer van Utrecht. Een historische accommodatie die zich richt op de zakelijke markt voor (meerdaagse) trainingen, vergaderingen en conferenties. In het weekend en schoolvakanties zijn particulieren van harte welkom voor hotelarrangementen en familiefeesten. Naast 20 zalen beschikken wij over 85 hotelkamers, twee bars, een restaurant (200 plaatsen), een binnenzwembad en 7 hectare park. Het hotel ligt ongeveer 15 kilometer van de stad Utrecht en we zijn vanaf CS Utrecht binnen een half uur bereikbaar (16 minuten met de trein naar Den Dolder, buslijn 59 stopt voor het hotel).
 
Maak kennis met ons door het filmpje te bekijken. We kijken er naar uit jou te ontmoeten!

 
Ben jij een ‘pietje precies’ met spierballen? Pluk jij elk pluisje van het tapijt en hang je bij je vrienden thuis het schilderij recht? Heb je een aantal uren vrij per week? Dan zoeken wij jou!

Ben je scholier, of zoek je naast je gezin wat uurtjes werk? Voor de afdeling Huishouding zijn wij op zoek naar een oproepkracht zalenzetter voor een aantal uren per week.
 
Wat doet de afdeling Huishouding?
De afdeling draagt zorg voor het zetten van conferentiezalen in de opstelling die de gast wenst, het tussentijds bijwerken van de zalen en het schoonmaken van de algemene ruimtes. De hotelkamers worden verzorgd door een externe dienst. 
 
Wie zoeken wij?
  • Je bent flexibel inzetbaar, voor een aantal uren in het weekend en/of doordeweeks aan het einde van de dag.
  • Je weet van aanpakken en schrikt niet terug van fysieke werkzaamheden.
  • Je zorgt voor kwaliteit en service richting onze gasten en bent altijd bereid een extra stap te nemen.
  • Je hebt zichtbaar plezier in je werk en straalt dat uit naar onze gasten en je collega’s. Met een glimlach op je gezicht weet jij de gasten te verrassen met jouw gastvrijheid en oog voor detail.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
Wat bieden wij jou?
  • Een uitdagende functie, in één van de leukste conferentiehotels van Nederland.
  • Je werkt in een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s in een dynamisch team, waar teamwork vanzelfsprekend is en we het beste uit elkaar halen!
  • We zijn een groeiende organisatie, met oog voor talent, mogelijkheden voor ontwikkeling en bieden passende arbeidsvoorwaarden.
  • En...we zijn naast hardwerkende professionals gewoon ook echt heel gezellig en dol op een beetje humor op de werkvloer!
Voel jij een "klik? Wij nodigen je van harte uit om je sollicitatie, CV en je leukste recente foto te richten aan:
 
Irene de Rijk, HR Manager
Hotel Ernst Sillem Hoeve
Tel. 035- 666 85 41
E-mail: [email protected]
  
Solliciteer nu
Geschiedenis Hotel Ernst Sillem Hoeve

In 1926 aangekocht als het buitenhuis voor het Nederlandsch Jongelings Verbond (YMCA), te gebruiken voor conferenties en als ontspanningsoord.

1926

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren