Wat wilt u reserveren?

van

tot

VACATURES

‚ÄčIn Hotel Ernst Sillem Hoeve werken we met ruim 60 gemotiveerde medewerkers in een collegiale sfeer. De ESH is een werk/leerplek waar we meerwaarde creëren voor onze gasten. Hospitality is ‘the keyword’! Wij geloven in persoonlijke ontmoeting in onze gastvrije omgeving om een positieve beleving voor alle betrokkenen te realiseren; voor de gasten én voor de medewerkers!


Wist u dat de Ernst Sillem Hoeve ook een erkend leerbedrijf is?
De SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) heeft onze erkenning onlangs weer voor 4 jaren verlengd. Daar zijn wij trots op! Door studenten te helpen opleiden, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. 
Wij ondersteunen de twee leerwegen, die het beroepsonderwijs kent:
1.    De beroepsbegeleidende leerweg waarbij leerlingen via het werkend leren een opleiding in een leerbedrijf krijgen met een leer-arbeidsovereenkomst.
2.    De beroepsopleidende leerweg waarbij leerlingen stage lopen in een leerbedrijf met een stageovereenkomst.
Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Kijk op www.S-BB.nl of www.stagemarkt.nl of neem contact op met onze HR-afdeling via HR@esh.nl.

                    

Wij zijn op zoek naar:

vacature bediening vacature zelfstandig werkend kok vacature ontbijtkok

Stagiair Sales & Marketing

Wij zoeken een enthousiaste student voor een stageplaats op onze Sales en Marketing afdeling. Vanaf 1 september 2019

Hotel Ernst Sillem Hoeve is gelegen in de bossen van de Lage Vuursche. Een historische accommodatie die zich richt op de zakelijke markt voor (meerdaagse) trainingen, vergaderingen en conferenties. In het weekend en schoolvakanties zijn particulieren van harte welkom voor hotelarrangementen, familiefeesten en bruiloften. Naast 20 zalen beschikken wij over 85 hotelkamers, twee bars, een restaurant een binnenzwembad en 7 hectare park. Wij liggen ongeveer 15 kilometer van de stad Utrecht en zijn vanaf CS Utrecht binnen een half uur bereikbaar (16 minuten met de trein naar Den Dolder, buslijn 59 stopt voor het hotel).

Maak kennis met ons door het filmpje te bekijken. We kijken er naar uit jou te ontmoeten!

Niet naar het buitenland, maar wel een onvergetelijke stage op niveau? Bij ons vind je de perfecte combi om alles te leren over hospitality, business en communicatie. Juist omdat we niet té groot zijn kun je hier alle facetten van het vak meemaken. De lijnen zijn kort, je impact is groot!
 
Wat hebben we in de aanbieding?
• Een supertoffe stageplaats op onze commerciële afdeling.
• Een kundige leermeester en team die je met uitgebreide expertise begeleiding op niveau bieden!
• Bij ons kun je alle facetten van het vak meemaken; reserveringen, sales, accountmanagement, online-marketing, frontoffice etc.

En jij?
Wij denken in mogelijkheden! Meewerken naast een leuke opdracht van ons of heb je zelf een interessant onderzoek of opdracht op de plank?
Wij willen graag weten waar je talenten, interesses en leerwensen liggen, dan komen we vast en zeker tot een zinvolle leerperiode voor beide partijen.
Ben jij 3e of 4e  jaar student die zelfstandig kan werken, representatief, flexibel, enthousiast en positief is en ook nog eens minimaal 5 maanden beschikbaar is, dan zoeken wij jou!

Voel jij een match? Dan nodigen wij je van harte uit om je sollicitatie en CV te richten aan:
 
Irene de Rijk
HR Functionaris
E-mail: hr@esh.nl
035-666 85 41
 
Solliciteer nu
Geschiedenis Hotel Ernst Sillem Hoeve

In 1926 aangekocht als het buitenhuis voor het Nederlandsch Jongelings Verbond (YMCA), te gebruiken voor conferenties en als ontspanningsoord.

1926

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren