Wat wilt u reserveren?

van

tot

VACATURES

In Hotel Ernst Sillem Hoeve werken we met ruim 60 gemotiveerde medewerkers in een collegiale sfeer. De ESH is een werk/leerplek waar we meerwaarde creëren voor onze gasten. Hospitality is ‘the keyword’! Wij geloven in persoonlijke ontmoeting in onze gastvrije omgeving om een positieve beleving voor alle betrokkenen te realiseren; voor de gasten én voor de medewerkers!


Wist u dat de Ernst Sillem Hoeve ook een erkend leerbedrijf is?
De SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) heeft onze erkenning onlangs weer voor 4 jaren verlengd. Daar zijn wij trots op! Door studenten te helpen opleiden, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. 
Wij ondersteunen de twee leerwegen, die het beroepsonderwijs kent:
1.    De beroepsbegeleidende leerweg waarbij leerlingen via het werkend leren een opleiding in een leerbedrijf krijgen met een leer-arbeidsovereenkomst.
2.    De beroepsopleidende leerweg waarbij leerlingen stage lopen in een leerbedrijf met een stageovereenkomst.
Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Kijk op www.S-BB.nl of www.stagemarkt.nl of neem contact op met onze HR-afdeling via HR@esh.nl.

                    

Staat jouw droombaan momenteel niet bij onderstaande vacatures?
Wij zijn toch benieuwd naar je! 
Mail of bel voor een vrijblijvend gesprek of open sollicitatie naar Irene de Rijk, HR Manager (hr@esh.nl of tel 035- 666 85 41)

 

Wij zijn op zoek naar:

vacature zelfstandig werkend kok vacature ontbijtkok

Frontoffice medewerker 32-38 uur

Hotel Ernst Sillem Hoeve is gelegen in de bossen van de Lage Vuursche, 15 kilometer van Utrecht. Een historische accommodatie die zich richt op de zakelijke markt voor (meerdaagse) trainingen, vergaderingen en conferenties. In het weekend en schoolvakanties zijn particulieren van harte welkom voor hotelarrangementen en familiefeesten. Naast 20 zalen beschikken wij over 85 hotelkamers, twee bars, een restaurant (200 plaatsen), een binnenzwembad en 7 hectare park. Het hotel ligt ongeveer 15 kilometer van de stad Utrecht en we zijn vanaf CS Utrecht binnen een half uur bereikbaar (16 minuten met de trein naar Den Dolder, buslijn 59 stopt voor het hotel). 

Ben jij een echte ‘hospitality-personality’? En lijkt het je leuk om met jouw persoonlijke benadering en oog voor detail het bezoek van elke gast bijzonder te maken? Wauw, dan zoeken wij jou!

Voor de afdeling Frontoffice zijn wij op zoek naar een medewerker (M/V) voor 32 tot 38 uren per week.

Wat ga je bij ons doen?
Als medewerker Front-office ben je het eerste aanspreekpunt voor de gasten.
Je verzorgt de check-in en check-out, bedient de telefooncentrale, neemt kamerreserveringen aan, geeft advies over bezienswaardigheden en uitjes in de omgeving.
Maar bovenal zorg je ervoor dat onze gasten zich thuis voelen! Je denkt servicegericht mee om het verblijf van onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken en zorgt ervoor dat het hen aan niets ontbreekt. Je draagt zorg voor een goede communicatie en overdracht.
Als medewerker Front-office werk je overdag, in de avond, maar ook in weekenden en op feestdagen. We streven er naar om je maximaal 2 weekenden per maand in te roosteren en de feestdagen evenredig te verdelen. Waar nodig kunnen we 1 standaard werkdag voor je plannen in het rooster en de andere dagen flexibel maken; makkelijk voor het regelen van de oppas, je vaste sportdag, familiebezoek o.i.d.
 
Wie ben jij?
Met een glimlach op je gezicht weet jij de gasten te verrassen met jouw gastvrijheid en oog voor detail. Je bent representatief, flexibel, enthousiast en positief; je denkt in mogelijkheden.
Door jouw persoonlijke benadering maak je het bezoek van elke gast bijzonder en ben je een fijne collega. Je past bij de cultuur en mentaliteit van de Ernst Sillem Hoeve; de gast staat op 1 en we hebben veel voor elkaar over! 
Je hebt een afgeronde MBO-opleiding niveau 3 of 4 en werkervaring in een soortgelijke functie. Daarbij heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. In bezit zijn van rijbewijs B is een pré.

Waarom ons bedrijf zo tof is

  • Je komt in een supergezellig, goedgehumeurd team waar we heel behulpzaam zijn voor elkaar. Naast hardwerkende professionals zijn we dol op een beetje humor op de werkvloer!
  • Je krijgt van ons lekkere hippe bedrijfskleding, zodat je s’ochtends niet meer voor je kast staat te twijfelen.
  • Laat je familie en vrienden met trots zien waar je werkt; hiervoor krijgen zij korting op boekingen voor overnachting en diner.
  • Jaarlijks geven we een groot feest voor de medewerkers van onze 3 bedrijven; naast hard werken willen we ook genieten toch?
  • Wil je ervaren hoe onze gasten het hotel beleven? Je krijgt na je proeftijd een fantastisch ‘Door de ogen van de gast-arrangement’ van ons aangeboden, met diner, overnachting en ontbijt, waardoor je kunt leren èn profiteren!

 
Hotel Ernst Sillem Hoeve is onderdeel van de YMCA Nederland.
De YMCA is een algemeen nut beogende instelling (ANBI) en heeft het keurmerk voor erkende goede doelen (CBF). De YMCA houdt zich bezig met het uitvoeren van maatschappelijke activiteiten op het gebied van jeugd- en jongerenwerk en vakantiekampen voor kinderen met een hulpvraag. Een groot deel van het rendement van de ESH wordt gebruikt om deze activiteiten te financieren. Je werkt dus indirect voor deze mooie goede doelen! Meer weten over onze maatschappelijke betrokkenheid en het werk van de YMCA? Ga naar www.ymca.nl

Gaat bovenstaande over jou? Aarzel niet om je brief, CV en leukste recente foto te mailen. Wie weet ontmoeten we elkaar snel!

Irene de Rijk, HR Manager
E-mail: hr@esh.nl
Hotel Ernst Sillem Hoeve
Soestdijkerweg 10b
3734 MH Den Dolder
Tel. 035- 666 85 41
 

Solliciteer nu
geschiedenis hotel ernst sillem hoeve

Na een dag hard werken waren er avondbijeenkomsten voor ontspanning en bezinning.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren