Wat wilt u reserveren?

van

tot

VACATURES

‚ÄčIn Hotel Ernst Sillem Hoeve werken we met ruim 60 gemotiveerde medewerkers in een collegiale sfeer. De ESH is een werk/leerplek waar we meerwaarde creëren voor onze gasten. Hospitality is ‘the keyword’! Wij geloven in persoonlijke ontmoeting in onze gastvrije omgeving om een positieve beleving voor alle betrokkenen te realiseren; voor de gasten én voor de medewerkers!


Wist u dat de Ernst Sillem Hoeve ook een erkend leerbedrijf is?
De SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) heeft onze erkenning onlangs weer voor 4 jaren verlengd. Daar zijn wij trots op! Door studenten te helpen opleiden, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. 
Wij ondersteunen de twee leerwegen, die het beroepsonderwijs kent:
1.    De beroepsbegeleidende leerweg waarbij leerlingen via het werkend leren een opleiding in een leerbedrijf krijgen met een leer-arbeidsovereenkomst.
2.    De beroepsopleidende leerweg waarbij leerlingen stage lopen in een leerbedrijf met een stageovereenkomst.
Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Kijk op www.S-BB.nl of www.stagemarkt.nl of neem contact op met onze HR-afdeling via [email protected].

                    

Wij zijn op zoek naar:

vacature bediening vacature zelfstandig werkend kok vacature ontbijtkok

Zelfstandig werkend kok 38 uur

Hotel Ernst Sillem Hoeve is gelegen in de bossen van de Lage Vuursche, 15 kilometer van Utrecht. Een historische accommodatie die zich richt op de zakelijke markt voor (meerdaagse) trainingen, vergaderingen en conferenties. In het weekend en schoolvakanties zijn particulieren van harte welkom voor hotelarrangementen en familiefeesten. Naast 20 zalen beschikken wij over 85 hotelkamers, twee bars, een restaurant (200 plaatsen), een binnenzwembad en 7 hectare park. Het hotel ligt ongeveer 15 kilometer van de stad Utrecht en we zijn vanaf CS Utrecht binnen een half uur bereikbaar (16 minuten met de trein naar Den Dolder, buslijn 59 stopt voor het hotel). 

In Hotel Ernst Sillem Hoeve werken we met ruim 60 gemotiveerde medewerkers in een collegiale sfeer. De ESH is een werkplek waar we meerwaarde creëren voor onze gasten. Hospitality is ‘the keyword’! Wij geloven in persoonlijke ontmoeting in onze gastvrije omgeving om een positieve beleving voor alle betrokkenen te realiseren; voor de gasten én voor de medewerkers!

Maak kennis met ons door het filmpje te bekijken. We kijken er naar uit jou te ontmoeten!


In ons restaurant Rexdaelder staan verse en lokale producten, ‘less waste’ en interactie tussen gast en medewerkers staan centraal. De koks koken in de open keuken op natuursteen en maken live bij zowel het ontbijt, lunch als diner de gerechtjes klaar. De huisgemaakte salades worden gepresenteerd in de Cool-Spot.

Voor onze gezellige en hardwerkende keukenbrigade, onder leiding van chefkok Ronald Hansman zoeken wij  een topper die ons team versterkt en zorgt dat het onze gasten aan niets ontbreekt! Nieuwsgierig? Bekijk hier het filmpje van restaurant Rexdaelder.


Heb je een passie voor het bereiden van lekker eten? En lijkt het je leuk om met dit talent onze gasten te verwennen in een veelzijdig restaurant? Kijk je ook zo graat met trotst terug op een avondje knallen met je collga's? Wauw, dan zoeken wij jou!

Voor onze gezellige en hardwerkende keukenbrigade, onder leiding van chefkok Ronald Hansman zoeken wij een zelfstandig werkend kok voor 38 uur per week.
 
Wat ga je bij ons doen?
 • Je bereidt zelfstandig en in teamverband het ontbijt, lunch en diners voor conferentiegroepen en  leisure gasten, bruiloften en partijen. (bijv. walking dinner, buffetten in hapjes-stijl; streetfood, Aziatisch, a la carte, chefsdiner etc).
 • Je draagt zorg voor naleving van HACCP en Arbo wetgeving.
 • Je assisteert bij het ontvangen en opslaan van geleverde goederen.
 • Je bent actief/loopt voorop in kwaliteitsverbetering en optimalisatie. 
Wie zoeken wij?
 • Je bent gek op koken en het bereiden en eten van lekkere gerechten.
 • Met jouw personality en voorkomen geef je gasten een welkom gevoel en verras je ze met je service op maat.
 • Je bent een positief type (jouw glas is altijd halfvol) en betrokken.
 • Je bent creatief en gaat voor een hoge kwaliteit.
Wat bieden wij jou?
 • Een uitdagende functie, in één van de leukste conferentiehotels van Nederland.
 • Je werkt in een prettige werkomgeving met talentvolle, gemotiveerde collega’s in een dynamisch team, waar teamwork vanzelfsprekend is en we het beste uit elkaar halen!
 • We zijn een groeiende organisatie, met oog voor talent, mogelijkheden voor ontwikkeling en bieden passende arbeidsvoorwaarden.
 • We streven ernaar dat je 2 weekenden per maand vrij bent.
 • En…we zijn naast hardwerkende professionals gewoon ook echt heel gezellig en dol op een beetje humor op de werkvloer!
Ben jij de ‘vakidioot’ die we zoeken om onze gezellige keukenbrigade te versterken? Wij nodigen je van harte uit om je sollicitatie en CV te richten aan:
 
Hotel Ernst Sillem Hoeve
Soestdijkerweg 10b
3734 MH Den Dolder
Tel. 035- 666 85 41
 
T.a.v. Irene de Rijk, HR Manager
E-mail: [email protected]
035-666 85 41

 
Solliciteer nu
geschiedenis hotel ernst sillem hoeve

Na een dag hard werken waren er avondbijeenkomsten voor ontspanning en bezinning.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren