Wat wilt u reserveren?

van

tot

VACATURES

‚ÄčIn Hotel Ernst Sillem Hoeve werken we met ruim 60 gemotiveerde medewerkers in een collegiale sfeer. De ESH is een werk/leerplek waar we meerwaarde creëren voor onze gasten. Hospitality is ‘the keyword’! Wij geloven in persoonlijke ontmoeting in onze gastvrije omgeving om een positieve beleving voor alle betrokkenen te realiseren; voor de gasten én voor de medewerkers!


Wist u dat de Ernst Sillem Hoeve ook een erkend leerbedrijf is?
De SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) heeft onze erkenning onlangs weer voor 4 jaren verlengd. Daar zijn wij trots op! Door studenten te helpen opleiden, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. 
Wij ondersteunen de twee leerwegen, die het beroepsonderwijs kent:
1.    De beroepsbegeleidende leerweg waarbij leerlingen via het werkend leren een opleiding in een leerbedrijf krijgen met een leer-arbeidsovereenkomst.
2.    De beroepsopleidende leerweg waarbij leerlingen stage lopen in een leerbedrijf met een stageovereenkomst.
Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Kijk op www.S-BB.nl of www.stagemarkt.nl of neem contact op met onze HR-afdeling via HR@esh.nl.

                    

Staat jouw droombaan momenteel niet bij onderstaande vacatures?
Wij zijn toch benieuwd naar je! 
Mail of bel voor een vrijblijvend gesprek of open sollicitatie naar Irene de Rijk, HR Manager (hr@esh.nl of tel 035- 666 85 41)

 

Wij zijn op zoek naar:

vacature zelfstandig werkend kok vacature ontbijtkok

Assistent Restaurant Manager

Hotel Ernst Sillem Hoeve is gelegen in de bossen van de Lage Vuursche, 15 kilometer van Utrecht. Een historische accommodatie die zich richt op de zakelijke markt voor (meerdaagse) trainingen, vergaderingen en conferenties. In het weekend en schoolvakanties zijn particulieren van harte welkom voor hotelarrangementen, familiefeesten en bruiloften. Naast 20 zalen beschikken wij over 85 hotelkamers, twee bars, een restaurant (200 plaatsen), een binnenzwembad en 7 hectare park.

Voor de afdeling F&B zijn wij op zoek naar een Assistent Restaurant Manager (32-38 uren per week).

Kijk jij ook zo graag met trots terug op een avond/dag knallen met je team? Waarbij het de gasten aan niets heeft ontbroken? Wij doen het niet voor minder! Ben jij zo’n operationele, charismatische leider die met positief coachen en humor de afdeling next level laat gaan? Wauw, dan zoeken wij jou!

Hoe ziet jouw dag als Assistent Restaurant Manager eruit?
In ons restaurant Rexdaelder voeren we een tof F&B-concept voor onze zakelijke én leisure gasten. Je geeft naast de F&B Service Manager en je collega-assistent leiding aan 10 vaste medewerkers aangevuld met een pool van oproepkrachten. Bij de aansturing van je team zorg je door voorbeeldgedrag voor een positieve vibe en motiveer je medewerkers om iedere dag het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Het team kan altijd op je rekenen! Je ondersteunt bij de dagelijkse operationele werkzaamheden, maar ook bij de ontwikkeling van de talenten van je collega’s. Je coacht medewerkers door ze taken te geven die passen bij hun kwaliteit en ontwikkeling.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?
Alex de Zwart, F&B Service Manager;
“Ik ben op zoek naar een tweede assistent restaurantmanager. Met jullie aan mijn zijde kunnen we het team echt next level laten gaan!
Eten en drinken zijn je passie; daarom zijn ervaring met leidinggeven en kennis van dit vakgebied heel wenselijk. Je werkt oplossingsgericht, altijd met een glimlach, en samen zorgen we voor een hoge kwaliteit en service richting onze gasten.
Jouw motiverende- en mensgerichte werkstijl zorgt voor blije collega’s die worden gestimuleerd in hun ontwikkeling. Samen zijn we continue op zoek naar verbetering; morgen kan het nog iets beter dan vandaag.
Je bent een lekker positief type (jouw glas is altijd halfvol) en zeer betrokken bij het reilen en zeilen van het gehele hotel.  Fijn als je net als wij een goede beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal. En…lekker flex inzetbaar bent. Uiteraard kijken we graag samen met jou welke werkdagen goed matchen met je privé-leven”.

Waarom ons bedrijf zo tof is

  • Je komt in een supergezellig, goedgehumeurd team waar we heel behulpzaam zijn voor elkaar. Naast hardwerkende professionals zijn we dol op een beetje humor op de werkvloer!
  • Je krijgt een gedegen inwerkperiode door een gecertificeerde leermeester.
  • Waar nodig helpen we je op maat met gewenste persoonlijke ontwikkelingen.
  • Laat je familie en vrienden met trots zien waar je werkt; hiervoor krijgen zij korting op boekingen voor overnachting en diner.
  • Jaarlijks geven we een groot feest voor de medewerkers van onze 3 bedrijven; naast hard werken willen we ook genieten toch?
  • Wil je ervaren hoe onze gasten het hotel beleven? Je krijgt na je proeftijd een fantastisch ‘Door de ogen van de gast-arrangement’ van ons aangeboden, met diner, overnachting en ontbijt, waardoor je kunt leren èn profiteren!

 
Hotel Ernst Sillem Hoeve is onderdeel van de YMCA Nederland.
De YMCA is een algemeen nut beogende instelling (ANBI) en heeft het keurmerk voor erkende goede doelen (CBF). De YMCA houdt zich bezig met het uitvoeren van maatschappelijke activiteiten op het gebied van jeugd- en jongerenwerk en vakantiekampen voor kinderen met een hulpvraag. Een groot deel van het rendement van de ESH wordt gebruikt om deze activiteiten te financieren. Je werkt dus indirect voor deze mooie goede doelen! Meer weten over onze maatschappelijke betrokkenheid en het werk van de YMCA? Ga naar www.ymca.nl
 
 Gaat bovenstaande over jou? Aarzel niet om je brief, CV en leukste recente foto te mailen. Wie weet ontmoeten we elkaar snel!
 
Hotel Ernst Sillem Hoeve
T.a.v. Irene de Rijk, HR Manager
Soestdijkerweg 10b
3734 MH Den Dolder
Tel. 035- 666 85 41
E-mail: hr@esh.nl

Solliciteer nu
geschiedenis ernst sillem hoeve

De gasten sliepen in slaapzalen. De logeerkamers waren speciaal voor gehuwden die op vertoon van hun trouwboekje een tweepersoonskamer kregen.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren