Wat wilt u reserveren?

van

tot

VACATURES

In Hotel Ernst Sillem Hoeve werken we met ruim 60 gemotiveerde medewerkers in een collegiale sfeer. De ESH is een werk/leerplek waar we meerwaarde creëren voor onze gasten. Hospitality is ‘the keyword’! Wij geloven in persoonlijke ontmoeting in onze gastvrije omgeving om een positieve beleving voor alle betrokkenen te realiseren; voor de gasten én voor de medewerkers!


Wist u dat de Ernst Sillem Hoeve ook een erkend leerbedrijf is?
De SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) heeft onze erkenning onlangs weer voor 4 jaren verlengd. Daar zijn wij trots op! Door studenten te helpen opleiden, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. 
Wij ondersteunen de twee leerwegen, die het beroepsonderwijs kent:
1.    De beroepsbegeleidende leerweg waarbij leerlingen via het werkend leren een opleiding in een leerbedrijf krijgen met een leer-arbeidsovereenkomst.
2.    De beroepsopleidende leerweg waarbij leerlingen stage lopen in een leerbedrijf met een stageovereenkomst.
Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Kijk op www.S-BB.nl of www.stagemarkt.nl of neem contact op met onze HR-afdeling via [email protected].

                    

Wij zijn op zoek naar:

vacature bediening vacature zelfstandig werkend kok vacature ontbijtkok

Frontoffice medewerker 24-38 uur

Hotel Ernst Sillem Hoeve is gelegen in de bossen van de Lage Vuursche, 15 kilometer van Utrecht. Een historische accommodatie die zich richt op de zakelijke markt voor (meerdaagse) trainingen, vergaderingen en conferenties. In het weekend en schoolvakanties zijn particulieren van harte welkom voor hotelarrangementen en familiefeesten. Naast 20 zalen beschikken wij over 85 hotelkamers, twee bars, een restaurant (200 plaatsen), een binnenzwembad en 7 hectare park. Het hotel ligt ongeveer 15 kilometer van de stad Utrecht en we zijn vanaf CS Utrecht binnen een half uur bereikbaar (16 minuten met de trein naar Den Dolder, buslijn 59 stopt voor het hotel). 

Maak kennis met ons door het filmpje te bekijken. We kijken er naar uit jou te ontmoeten!


Ben jij een echte ‘hospitality-personality’? En lijkt het je leuk om met jouw persoonlijke benadering en oog voor detail het bezoek van elke gast bijzonder te maken? Wauw, dan zoeken wij jou!

Voor de afdeling Frontoffice zijn wij op zoek naar een medewerker (M/V) voor 24 tot 38 uren per week.

Wat ga je bij ons doen?

 • Als medewerker Frontoffice ben je het eerste aanspreekpunt voor de gasten.
 • Je verzorgt de check-in en check-out, bedient de telefooncentrale, neemt kamerreserveringen aan, geeft advies over bezienswaardigheden en uitjes in de omgeving. Maar bovenal zorg je ervoor dat onze gasten zich thuis voelen!
 • Je denkt servicegericht mee om het verblijf van onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken en zorgt ervoor dat het hen aan niets ontbreekt.
 • Je draagt zorg voor een goede communicatie, overdracht en follow-up.
 • Als medewerker Frontoffice werk je overdag, in de avond, maar ook in weekenden en op feestdagen. We streven er naar om je maximaal 2 weekenden per maand in te roosteren en de feestdagen evenredig te verdelen. Waar nodig kunnen we 1 standaard werkdag voor je plannen in het rooster en de andere dagen flexibel maken; makkelijk voor het regelen van de oppas, je vaste sportdag, familiebezoek o.i.d.
   

Wie zoeken wij?

 • Met een glimlach op je gezicht weet jij de gasten te verrassen met jouw gastvrijheid en oog voor detail.
 • Je bent representatief, flexibel, enthousiast en positief; je denkt in mogelijkheden
 • Door jouw persoonlijke benadering maak je het bezoek van elke gast bijzonder en ben je tevens een fijne collega.
 • Je past bij de cultuur en mentaliteit van de Ernst Sillem Hoeve; de gast staat op 1 en we hebben veel voor elkaar over!
 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding 4 en werkervaring in een soortgelijke functie. Daarbij heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • In bezit zijn van rijbewijs B is een pré.
 • Een dienstverband voor 24, 32 of 38 uur is bespreekbaar. We denken graag met je mee wat passend is.  

Wat bieden wij jou?
 • Een supergezellig bedrijf en team waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat!
 • ​We hebben oog voor talent en bieden mogelijkheden voor (persoonlijke) ontwikkeling. 
 • En… we zijn naast hardwerkende professionals gewoon ook echt dol op een beetje humor op de werkvloer!

Gaat bovenstaande over jou en voel jij die “klik”? Wij nodigen je van harte uit om je sollicitatie, CV en leukste recente foto te richten aan:

Irene de Rijk, HR Manager
Hotel Ernst Sillem Hoeve
Soestdijkerweg 10b
3734 MH  Den Dolder

Tel: 035-6668541
E-mail: [email protected]

 

Solliciteer nu
geschiedenis ernst sillem hoeve

De gasten sliepen in slaapzalen. De logeerkamers waren speciaal voor gehuwden die op vertoon van hun trouwboekje een tweepersoonskamer kregen.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren