Wat wilt u reserveren?

van

tot

VACATURES

‚ÄčIn Hotel Ernst Sillem Hoeve werken we met ruim 60 gemotiveerde medewerkers in een collegiale sfeer. De ESH is een werk/leerplek waar we meerwaarde creëren voor onze gasten. Hospitality is ‘the keyword’! Wij geloven in persoonlijke ontmoeting in onze gastvrije omgeving om een positieve beleving voor alle betrokkenen te realiseren; voor de gasten én voor de medewerkers!


Wist u dat de Ernst Sillem Hoeve ook een erkend leerbedrijf is?
De SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) heeft onze erkenning onlangs weer voor 4 jaren verlengd. Daar zijn wij trots op! Door studenten te helpen opleiden, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. 
Wij ondersteunen de twee leerwegen, die het beroepsonderwijs kent:
1.    De beroepsbegeleidende leerweg waarbij leerlingen via het werkend leren een opleiding in een leerbedrijf krijgen met een leer-arbeidsovereenkomst.
2.    De beroepsopleidende leerweg waarbij leerlingen stage lopen in een leerbedrijf met een stageovereenkomst.
Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Kijk op www.S-BB.nl of www.stagemarkt.nl of neem contact op met onze HR-afdeling via HR@esh.nl.

                    

Wij zijn op zoek naar:

vacature bediening vacature zelfstandig werkend kok vacature ontbijtkok

Frontoffice medewerker

Hotel Ernst Sillem Hoeve is gelegen in de bossen van de Lage Vuursche, 15 kilometer van Utrecht. Een historische accommodatie die zich richt op de zakelijke markt voor (meerdaagse) trainingen, vergaderingen en conferenties. In het weekend en schoolvakanties zijn particulieren van harte welkom voor hotelarrangementen, familiefeesten en bruiloften. Naast 20 zalen beschikken wij over 85 hotelkamers, twee bars, een restaurant (200 plaatsen), een binnenzwembad en 7 hectare park. Het hotel ligt ongeveer 15 kilometer van de stad Utrecht en we zijn vanaf CS Utrecht binnen een half uur bereikbaar (16 minuten met de trein naar Den Dolder, buslijn 59 stopt voor het hotel). 

Maak kennis met ons door het filmpje te bekijken. We kijken er naar uit jou te ontmoeten!


Ben jij iemand die met een glimlach op je gezicht de gasten weet te verrassen met jouw gastvrijheid en oog voor detail? Dan zoeken wij jou!

Voor de afdeling Frontoffice zijn wij op zoek naar een medewerker (M/V) voor 32 tot 38 uren per week.

Wat ga je bij ons doen?

 • Als medewerker Frontoffice ben je het eerste aanspreekpunt voor de gasten.
 • Je verzorgt de check-in en check-out, bedient de telefooncentrale, neemt kamerreserveringen aan, geeft advies over bezienswaardigheden en uitjes in de omgeving en beheert het allotment. Maar bovenal zorg je ervoor dat onze gasten zich thuis voelen!
 • Je denkt servicegericht mee om het verblijf van onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken en zorgt ervoor dat het hen aan niets ontbreekt.
 • Je draagt zorg voor een goede communicatie, overdracht en follow-up.
 • Als medewerker Frontoffice werk je overdag, in de avond, maar ook in weekenden en op feestdagen. We streven er naar om je maximaal 2 weekenden per maand in te roosteren en de feestdagen evenredig te verdelen. Waar nodig kunnen we 1 standaard werkdag voor je plannen in het rooster en de andere dagen flexibel maken; makkelijk voor het regelen van de oppas, je vaste sportdag, familiebezoek o.i.d.
   

Wie zoeken wij?

 • Met een glimlach op je gezicht weet jij de gasten te verrassen met jouw gastvrijheid en oog voor detail.
 • Je bent representatief, flexibel, enthousiast en positief; je denkt in mogelijkheden
 • Door jouw persoonlijke benadering maak je het bezoek van elke gast bijzonder en ben je tevens een fijne collega.
 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding en werkervaring in een soortgelijke functie. Daarbij heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • In bezit zijn van rijbewijs B is een pré.

Wat bieden wij jou?
 • Een uitdagende functie, in één van de leukste conferentiehotels van Nederland.
 • Je werkt in een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s in een dynamisch team, waar teamwork vanzelfsprekend is en we het beste uit elkaar halen!
 • We zijn een groeiende organisatie, met mogelijkheden voor ontwikkeling en bieden passende arbeidsvoorwaarden.

Ben jij onze nieuwe collega voor deze functie? Stuur je sollicitatie en CV met foto aan:

Irene de Rijk, HR Manager
035-6668541
hr@esh.nl
www.esh.nl

 

Solliciteer nu
geschiedenis hotel ernst sillem hoeve

Na een dag hard werken waren er avondbijeenkomsten voor ontspanning en bezinning.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren