Wat wilt u reserveren?

van

tot

We hebben een zusje gekregen

De YMCA Management BV heeft een prachtig nieuw bedrijf aangekocht; Kaap Doorn Conferentiecentrum in Doorn.

De YMCA Management BV is eigenaar van Hotel Ernst Sillem Hoeve en per ingang van 18 april jl. is nu ook Kaap Doorn onderdeel geworden van onze organisatie.
 
Onder leiding van de voormalig eigenaren is Kaap Doorn in 25 jaar uitgegroeid tot een mooi conferentiecentrum in een prachtige bosrijke omgeving in Doorn.
Kaap Doorn heeft 20 vergaderzalen en 70 éénpersoonshotelkamers en is exclusief gericht op de zakelijke markt.
 

YMCA

Wanneer u een bijeenkomst bij Hotel Ernst Sillem Hoeve en nu ook Kaap Doorn organiseert, steunt u het goede werk van de YMCA. De YMCA zet zich in voor de ontwikkeling van jeugd en jongeren in Nederland. Ook organiseert de YMCA vakantiekampen voor jongeren uit bijzondere doelgroepen die extra begeleiding nodig hebben. Dit wordt bekostigd met de commerciële exploitatie van de locaties. Voor meer informatie over de YMCA klikt u hier.
 

Wat verandert er voor u?

U vraagt zich misschien af, wat er voor u verandert. Het antwoord is eenvoudig: helemaal niets. Op beide locaties wordt de hoge kwaliteit van gastvrijheid en dienstverlening door dezelfde vertrouwde medewerkers uitgevoerd. Sterker nog, door de nieuwe samenwerking tussen de Ernst Sillem Hoeve en Kaap Doorn hebben wij voor relaties, die daarvoor open staan, nog meer capaciteit. Neem eens een kijkje bij onze nieuwe collega Kaap Doorn. U zult zien dat wij niet voor niets goed bij elkaar passen. Over hun keuken, faciliteiten en medewerkers wordt, net als bij ons, lovend gesproken.


Wees welkom

We kijken er naar uit u binnenkort in één van onze locaties te mogen ontvangen.

Geschiedenis Hotel Ernst Sillem Hoeve

In 1926 aangekocht als het buitenhuis voor het Nederlandsch Jongelings Verbond (YMCA), te gebruiken voor conferenties en als ontspanningsoord.

1926

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren