Wat wilt u reserveren?

van

tot

Wandelen op de Heuvelrug

In elk seizoen kunt u perfect wandelen op de Heuvelrug, maar in de herfst bieden de bossen op de Heuvelrug toch iets extra's. De natuur verandert in één groot kleurenpalet. Niet voor niets is de herfst het wandelseizoen.

In de omgeving van Hotel Ernst Sillem Hoeve loopt u zo de natuur in van de prachtige Utrechtse Heuvelrug. Wandelroutes zijn beschikbaar bij onze receptie en op de site wandelen.opdeheuvelrug.nl. Hier kunt u zelf uw route plannen of één van de vele uitgezette routes uitkiezen.

Wandel bijvoorbeeld via Toeristische Overstap Punten (TOP) rond het hotel, zoals Paleis Soestdijk, De Kuil van Drakensteyn en Het Gagelgat. Beleef de herfst op deze historische locaties, ga op zoek naar paddenstoelen en ervaar verborgen stilteplekken.

Sluit uw wandeling af met een heerlijke warme chocolademelk of een herfstbokbiertje bij de openhaard van bar Rexdaelder.

wandelen Utrechtse heuvelrug wandelen Utrechtse heuvelrug wandelen Utrechtse heuvelrug wandelen Utrechtse heuvelrug wandelen Utrechtse heuvelrug wandelen Utrechtse heuvelrug wandelen Utrechtse heuvelrug

Hotelkamer reserveren?

Boek direct online uw hotelkamer
geschiedenis ernst sillem hoeve

De gasten sliepen in slaapzalen. De logeerkamers waren speciaal voor gehuwden die op vertoon van hun trouwboekje een tweepersoonskamer kregen.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren