Wat wilt u reserveren?

van

tot

Verbouwingsperikelen

Ons restaurant krijgt deze zomer een complete make-over inclusief een nieuw foodconcept.

Koken op steen

Vers beleving, streekproducten, ‘less waste’ en interactie tussen gast en medewerkers zullen hierbij centraal staan.
Er komt een open keuken met verrassende elementen in het restaurant. De koks gaan koken op steen. De beefcraft  zal zorgen voor een stoere grill beleving. En de huisgemaakte salades worden gepresenteerd in de Cool-Spot, een open koelsysteem dat zorgt voor een frisse vers beleving. "Met deze manier van werken kunnen wij gerichter inspelen op de wensen van onze gasten en aansluiten bij nieuwe trends en ontwikkelingen in foodconcepten, vertelt directeur Alex Huften. Zo zijn er meer mogelijkheden voor onze groepen zoals een sharing dinner of live cooking. We willen onze gasten een culinaire beleving geven in combinatie met biologische en duurzame streekproducten. Onder leiding van de nieuwe chef-kok Ronald Hansman zal de keukenbrigade het nieuwe concept vorm gaan geven."


Groenbeleving

Het restaurant wordt volledig gerenoveerd en krijgt een nieuwe pui van glas. Hierdoor wordt de tuinbeleving echt naar binnengehaald. De groene omgeving en de natuurlijke materialen, met kleuraccenten in petrol, mosterd en grijs, zorgen dat het restaurant een sfeervolle, warme uitstraling krijgt.
Ook de bar bij de entree van het restaurant wordt meegenomen in de plannen. Het wordt een gezellige plek met openhaard waar de gasten de hele dag door welkom zijn voor ontspanning of overleg. De aangrenzende vergaderzaal de Forum wordt tevens gerestyled. Deze zaal is straks beschikbaar voor onder andere private dining of een zakelijke meeting.
 

Sluiting

Vanwege de verbouwing is het hotel van 21 juli t/m 19 augustus 2018 gesloten. Vanaf 20 augustus bent u van harte welkom in ons restaurant waar wij u graag zullen verrassen met het nieuwe foodconcept.

deel dit artikel of reageer

verbouwing restaurant verbouwing restaurant verbouwing restaurantDe
geschiedenis hotel ernst sillem hoeve

Na een dag hard werken waren er avondbijeenkomsten voor ontspanning en bezinning.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren