Wat wilt u reserveren?

van

tot

​Van ’dagelijkse kost’ naar unieke opleidingsbeleving.

Hoe doe je dat? Al meer dan tien jaar werken AOG School of Management en Hotel Ernst Sillem Hoeve nauw samen. ‘Een ware beleving voor gasten en deelnemers creëren’, een zogenaamde 9+ ervaring, is de insteek van de samenwerking. Tijd voor een evaluatie en een blik op de toekomst.

Laureen en Annemieke, beiden Programmacoördinator bij AOG School of Management waren, samen met hun team, te gast in Hotel Ernst Sillem Hoeve. Deze keer niet in hun gebruikelijke rol als Programmacoördinator, maar als gast van een bijeenkomst om op deze manier zelf te ervaren wat deelnemers beleven. 
 

9+ ervaring

“Deelnemers van onze opleidingen hebben, terecht, hoge verwachtingen van onze opleidingslocaties. Enerzijds moeten de accommodaties zo zijn gekozen dat deelnemers zich optimaal kunnen concentreren. Anderzijds dient de accommodatie te zorgen voor échte ontspanning. Dat begint bij goede koffie en een keuken op niveau, maar ook de kleinste details, het persoonlijke stapje extra zijn onderdeel van de opleidingsbeleving. Alleen met deze aanpak kunnen we gaan voor de 9+ ervaring. Hotel Ernst Sillem Hoeve begrijpt dit. Dat maakt de samenwerking prettig.” leggen Laureen en Annemieke uit. 
 

Experience tour

Tijdens deze teamdag werden de Programmacoördinatoren van AOG School of Management meegenomen op een ‘experience tour’ door de accommodatie. Onderweg kwamen zij elementen tegen die toonden hoe Hotel Ernst Sillem Hoeve vorm geeft aan het ‘stapje extra’ zoals een persoonlijk welkom, ontzorgende begeleiding of een verjaardagsverrassing. Afspraken werden aangescherpt en er werd een blik geworpen op de nieuwste trends en ontwikkelingen.

AOG School of Management biedt hoogstaande opleidingen op het gebied van onder andere bedrijfskunde en leiderschap, strategie en innovatie, marketing, bestuur, HR en talentontwikkeling. Iedere opleiding combineert de meest recente wetenschappelijke kennis met ervaringen van praktijkdeskundigen. AOG School of Management geeft opleidingen door heel Nederland en is verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Hotel Ernst Sillem Hoeve (sinds 1926) is gelegen in een bosrijke omgeving van de Lage Vuursche en bevindt zich in een voormalig koetshuis. Het hotel beschikt over 20 vergaderruimten, 85 hotelkamers, diverse conferentie- en vergaderzalen en een restaurants en ontvangt zowel zakelijke als particuliere gasten. Hotel Ernst Sillem Hoeve gelooft in de meerwaarde van persoonlijk ontmoeting en werkt vanuit de visie ‘mensen die mensen ontmoeten’.

Offerte aanvragen?

Vraag hier uw offerte aan
geschiedenis ernst sillem hoeve

De gasten sliepen in slaapzalen. De logeerkamers waren speciaal voor gehuwden die op vertoon van hun trouwboekje een tweepersoonskamer kregen.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren