Wat wilt u reserveren?

van

tot

Trots op de certificering

YOIN excellent meeting places is hét betrouwbare kwaliteitslabel voor congres- en evenementenlocaties.

Excellent meeting place

Onlangs mochten wij van auditeur Annika en connector Marie-Louise de certificering tot YOIN excellent meeting places in ontvangst nemen.

Jacqueline, manager Sales & Marketing van de Ernst Sillem Hoeve geeft aan: "Door de afgenomen audit met een score van meer dan 90% behoren wij tot de beste meetinglocaties van Nederland. Een enorme waardering voor ons team waar we ontzettend trots op zijn!  Met onze persoonlijke benadering en het creëren van meerwaarde doen we er alles aan om onze gasten een meer dan goed verblijf te geven. Met als doel dat ze graag weer terugkomen en we een mooie langdurige relatie met elkaar kunnen opbouwen.”

Auditeur Annika ervaart dit ook, zowel tijdens haar audit als ook als eventmanager; "Grote complimenten naar de locatie toe hoe zij na de laatste audit er alles aangedaan hebben om, waar mogelijk, veranderingen gelijk door te voeren.
De locatie vindt het erg belangrijk om een kwalitatief goede uitstraling, faciliteiten, medewerkers en gastvrijheid te hanteren en hier continu in te ontwikkelen."
 

Over YOIN:

YOIN excellent meeting places is een professionele en onafhankelijke organisatie die locaties en professionele locatieteams ondersteunt, adviseert en toetst en zich tot doel stelt hiermee een bijdrage te leveren aan de verhoging van het kwaliteitsniveau van aanbod en serviceverlening in de congres- en evenementenbranche.

Gecertificeerde locaties zijn de koplopers in het vak en onderscheiden zich door zich continu te blijven verbeteren op het gebied van kwaliteit, innovatie en vakmanschap. Deze ‘excellent meeting places’ zijn de locaties waar boekers op vertrouwen.

Offerte aanvragen?

Vraag hier uw offerte aan
Geschiedenis Hotel Ernst Sillem Hoeve

In 1926 aangekocht als het buitenhuis voor het Nederlandsch Jongelings Verbond (YMCA), te gebruiken voor conferenties en als ontspanningsoord.

1926

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren