Wat wilt u reserveren?

van

tot

Meeting in het voorjaar? Dit zijn dé 5 trends

Een verrassende locatie, inspirerende gerechten en frisse buitenlucht: de sfeer in een zakelijke groep tijdens een vergadering, congres of training wordt vaak door deze kleine elementen bepaald. Wij zetten de trends voor dit voorjaar voor u op een rijtje.

1. Locatie - een plek met een verhaal

Zakelijke ontmoetingen krijgen meer sfeer wanneer ze op bijzondere plekken plaatsvinden. Enkel een ruimte met beamer en flip-over voldoet niet meer. Deelnemers willen geïnspireerd worden in oude fabriekshallen, voormalige kerken en historische locaties. Oftewel: een plek met een inspirerend verhaal.

Hotel Ernst Sillem Hoeve is een voormalig koetshuis, gebouwd door prins Willem Frederik Hendrik van Oranje-Nassau. De koninklijke sfeer inspireert en is bewaard gebleven met de prachtige glas-in-loodramen, de hoge lambrisering en de schitterende kroonluchter.

 

2. Food - kleur!

Groente en fruit spelen de hoofdrol in de gerechten van dit voorjaar. Hoe meer frisse kleuren, hoe beter. Een intensieve training of meeting krijgt een kleurrijke break met producten die energie geven.

Doe naast vitamine C ook vitamine D op bij Hotel Ernst Sillem Hoeve. Bij mooi weer geniet uw team van een gezonde snack in ons groene park. Verander de toon van uw dag door een break in het zonnetje aan de picknicktafel.

 

3. Team - andere setting

Standaard teambuilding-activiteiten zijn passé. Teams gaan elkaar dit voorjaar leren kennen in een nieuwe setting. Evalueren en karakterbeschrijvingen worden achterwege gelaten, maar elkaar ontmoeten, nieuwe dingen doen en leuke herinneringen maken staan centraal.

Dit voorjaar biedt Hotel Ernst Sillem Hoeve nieuwe activiteiten voor uw meeting aan. Ga de uitdaging aan met een escapebox of maak nieuwe herinneringen met een Haka-workshop.

 

4. Buiten - geniet van groen

Wie vergadert op locatie ontsnapt bewust aan een binnen-setting op kantoor. Groepen verwachten een verrassend programma met activiteiten die inspireren en ontmoeting en ontwikkeling stimuleren. Dit kan natuurlijk het beste buiten in een groene omgeving.

Hotel Ernst Sillem Hoeve ligt aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug en is omringd door een prachtig park. Buiten vergaderen geeft de groep nieuwe energie en verandert de mindset. Onder de oude bomen is er ruimte voor ontspanning en creativiteit.

 

5. Samenwerking - meer overleg tussen locatie en organisator

De organisator levert niet meer zijn programma aan bij de locatie, maar de locatie denkt en organiseert mee. Organisatoren willen contact met één medewerker, die alle ins en outs kent en helpt om dé sfeer neer te zetten die de organisator zoekt.

Bij Hotel Ernst Sillem Hoeve denken wij van begin tot eind met u mee. Vergaderarrangementen en evenementen zijn altijd op maat en u heeft één vast contactpersoon. Meer weten? Neem contact met ons op.

 

Offerte aanvragen?

Vraag hier uw offerte aan
geschiedenis ernst sillem hoeve

De gasten sliepen in slaapzalen. De logeerkamers waren speciaal voor gehuwden die op vertoon van hun trouwboekje een tweepersoonskamer kregen.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren