Wat wilt u reserveren?

van

tot

​Shared Dining Box – Restaurant Rexdaelder

Nieuw! Een verrassende maaltijdbox voor een culinair feestje thuis.

THUIS UIT ETEN BIJ RESTAURANT REXDAELDER

Helaas blijven de restaurants voorlopig nog dicht. Maar dit betekent natuurlijk niet dat we onszelf niet mogen trakteren op een culinaire avond! Graag introduceert Hotel Ernst Sillem Hoeve met haar restaurant de Rexdaelder Shared Dining Box. 

Deze box is eenvoudig online te bestellen via onze Rexdaelder webwinkel. Wanneer u de box in huis heeft hoeft u alleen maar te genieten, want wij hebben al het werk voor u gedaan. Het enige dat u hoeft te doen is de tafel gezellig te dekken en de oven voor te verwarmen. Daarna kunt u direct genieten van 6 culinaire voorgerechtjes, 2 hoofdgerechten en 4 verrassende desserts.   

De box kan worden uitgebreid met onze bijpassende wijnsuggesties en om helemaal in de sfeer te komen kunt u onze Rexdaelder Play list downloaden waarmee u een gezellige avond ‘thuis uit eten’ 
helemaal compleet maakt. Maak kennis met restaurant Rexdaelder – Chef-kok Ronald Hansman en zijn team beloven u een verrassende avond!  
 
Bestel nu uw Shared Dining Box! 

shared dining restaurant rexdaelder
geschiedenis ernst sillem hoeve

De gasten sliepen in slaapzalen. De logeerkamers waren speciaal voor gehuwden die op vertoon van hun trouwboekje een tweepersoonskamer kregen.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren