Wat wilt u reserveren?

van

tot

Restaurant Rexdaelder

Chef-kok Ronald Hansman en zijn team verrassen u graag in het nieuwe restaurant Rexdaelder met live cooking.

Een interview voor de Baarnsche Courant:

Hotel Ernst Sillem Hoeve, een fraai pand vol historie, maar u rijdt er zo voorbij op de doorgaande weg van Baarn naar Bilthoven. Net na de afslag naar Lage Vuursche ligt het links verscholen in de bossen.
Het herbergt een geheim: Rexdaelder, een prachtig modern restaurant waar het verrassend goed eten is. Chef-kok Ronald Hansman en zijn team willen het graag bewijzen.

Jacqueline Dusink is verantwoordelijk voor de Sales & Marketing van Hotel Ernst Sillem Hoeve. Dusink: “Een prachtig bedrijf dat behoort bij de top van de meeting locaties in Nederland. Vraag je iemand uit Baarn, dan weten ze heel misschien dat het een conferentiehotel is, maar dat je er ook kunt eten is een goed bewaard geheim.
Vorig jaar ging het hotel in de zomervakantie dicht om restaurant en bar compleet te renoveren. Het is een sfeervol restaurant geworden met een gezellige bar. Door de nieuwe glazen pui lijkt het net of je in de historische tuin zit te eten. Wat bij mooi weer overigens ook echt kan. Ronald Hansman is aangetrokken om een nieuw food concept te lanceren met live cooking, waarbij het niveau van eten op een hoger niveau moest worden gebracht. Gezien de reviews en de reacties van de gasten is dat meer dan gelukt".

Dusink: “Wees welkom om het een keer te ervaren. In het weekeinde is er alle ruimte en tijd om de inwoners van Baarn met lunch of diner te verwennen of om een privéfeestje te organiseren. De komende periode hebben we regelmatig op zaterdag een Chef’s dinner, waarbij de chef en zijn team een 5-gangenverrassingdiner serveren bestaande uit bijzondere gerechtjes. Op 1e en 2e paasdag organiseren we inmiddels de bekende familie Paasbrunch. Dit culinaire evenement is een ware beleving nu de koks live gaan koken voor onze gasten, maar ook de kleinste gasten zullen verwennen met een kinderbuffet. Natuurlijk loopt de paashaas rond en zal hij met de kinderen de verstopte eieren gaan zoeken in de tuin.”
 

geschiedenis hotel ernst sillem hoeve

Na een dag hard werken waren er avondbijeenkomsten voor ontspanning en bezinning.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren