Wat wilt u reserveren?

van

tot

Samen energie opdoen

Geniet in het voorjaar en de zomer van het mooie weer en neem de tijd om buiten energie op te doen met onze healthy en power break.

Geef uw meeting nieuwe energie en verander te mindset van uw groep door buiten een break te nemen. Bij mooi weer geniet u van een gezonde snack of zoete verwennerij aan onze picknicktafels. Onder onze prachtige oude bomen kunt u ontspannen en bent u klaar voor een volgende sessie. Houd de positieve energie vast door buiten te vergaderen of ga in het park aan de slag met één van onze outdoor activiteiten, zoals schapendrijven, een haka-workshop of outdoor teambuilding.

HEALTHY BREAK 
* Frozen yohurt
* Spiesje van rode vruchten
Prijs: € 6,50 per persoon

POWER BREAK
* Schulp biologische vruchtensap
* Verse fruitssalade in een glaasje
* Gebrande notenmix
Prijs: € 9,50 per persoon

De healthy en power break serveren wij bij mooi weer aan de picknicktafel en anders in of bij uw vergaderruimte.
De reserveringsafdeling helpt u graag bij het maken van een reservering of het geven van aanvullende informatie. Ze zijn bereikbaar op 035 666 85 41 of via reserveringen@esh.nl.
 

deel dit artikel of reageer

vergaderarrangement met picknickbreak vergaderarrangement met picknick en healthy break vergaderarrangement met picknickbreak vergaderarrangement met picknickbreak vergaderarrangement met picknick en healthy break vergaderarrangement met picknick en healthy break vergaderarrangement met picknick en healthy break vergaderarrangement met picknickbreak

Offerte aanvragen?

Vraag hier uw offerte aan
Geschiedenis Hotel Ernst Sillem Hoeve

In 1926 aangekocht als het buitenhuis voor het Nederlandsch Jongelings Verbond (YMCA), te gebruiken voor conferenties en als ontspanningsoord.

1926

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren