Wat wilt u reserveren?

van

tot

Samen energie opdoen

Geniet in het voorjaar en de zomer van het mooie weer en neem de tijd om buiten energie op te doen met een verfrissende break.

Geef uw meeting nieuwe energie en verander te mindset van uw groep door buiten een break te nemen. Bij mooi weer geniet u van een gezonde snack aan onze picknicktafels. Onder onze prachtige oude bomen kunt u ontspannen en bent u klaar voor een volgende sessie. Houd de positieve energie vast door buiten te vergaderen of ga in het park aan de slag met één van onze outdoor activiteiten, zoals schapendrijven, een haka-workshop of outdoor teambuilding.

Suggestie van de chef:

  • Spies van ananas – saus van zure room – citroen – munt 
    € 5,50 per persoon
  • Koude komkommersoep met een twist
    € 2,50 per persoon


Deze break serveren wij bij mooi weer aan de picknicktafel en anders in of bij uw vergaderruimte.
De reserveringsafdeling helpt u graag bij het maken van een reservering of het geven van aanvullende informatie. Ze zijn bereikbaar op 035 666 85 41 of via reserveringen@esh.nl.
 

vergaderarrangement met picknickbreak vergaderarrangement met picknick en healthy break vergaderarrangement met picknickbreak vergaderarrangement met picknickbreak vergaderarrangement met picknickbreak vergaderarrangement met picknick en healthy break vergaderarrangement met picknickbreak

Offerte aanvragen?

Vraag hier uw offerte aan
geschiedenis ernst sillem hoeve

De gasten sliepen in slaapzalen. De logeerkamers waren speciaal voor gehuwden die op vertoon van hun trouwboekje een tweepersoonskamer kregen.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren