Wat wilt u reserveren?

van

tot

Renovatie Wagenzaal afgerond

In de zomermaanden hebben wij De Wagenzaal gerenoveerd. Het is een prachtige stijlvolle zaal geworden voor een zakelijke bijeenkomst of een feestelijke aangelegenheid.

Alexander Huften, directeur van Hotel Ernst Sillem Hoeve, is zeer enthousiast over het resultaat: “De Wagenzaal is naast Het Koetshuis het paradepaardje van ons hotel. De jonge en talentvolle architect Rinse Blasé heeft goed de balans gevonden tussen eigentijds en traditioneel, gecombineerd met de kenmerkende warme uitstraling van de Ernst Sillem Hoeve. Voskuilen interieur was de ideale partner voor de uitvoering van dit project. Met de nieuwste laserbeamer voldoet de zaal aan de technische wensen van de huidige markt.”

Als eyecatcher is gekozen voor een lamp van Moooi, ontworpen door Bertjan Pot. De authentieke hoge ramen worden extra benadrukt, met houten shutters tot halverwege het raam, waardoor de lichtinval maximaal is en het buiten naar binnen wordt gehaald. De vide heeft een glazenwand gekregen en is nu te gebruiken als sub-ruimte. Als wanddecoratie is gekozen voor een  aluminium afbeelding van de Wagenzaal uit de jaren ’50. In deze periode werd de Ernst Sillem Hoeve gebruikt als locatie voor vakantieweken van jongerenorganisatie YMCA. 

De Wagenzaal is een multifunctionele zaal geworden die u kunt reserveren voor een chique diner of een zakelijke bijeenkomst met aansluitend een borrel. Wij nodigen u graag uit om de zaal te komen bekijken. De koffie staat klaar!

 

Geschiedenis Hotel Ernst Sillem Hoeve

In 1926 aangekocht als het buitenhuis voor het Nederlandsch Jongelings Verbond (YMCA), te gebruiken voor conferenties en als ontspanningsoord.

1926

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren