Wat wilt u reserveren?

van

tot

Buiten vergaderen in ons park

Vergaderen in een inspirerende omgeving bevordert de effectiviteit van uw bijeenkomst. Heeft u al eens een vergadering in de buitenlucht bijgewoond?

Uit onderzoek is gebleken dat de fysieke omgeving van grote invloed is op de resultaten van een bijeenkomst. Een vergadering in de buitenlucht biedt vele voordelen. De inspirerende omgeving zorgt voor meer creativitie en innovatieve oplossingen. De frisse lucht en de geur van de natuur prikkelt de zintuigen en daarbij krijgt u meteen uw dagelijkse dosis vitamine D. Wij helpen u graag om het beste uit uw bijeenkomst te halen en daarom verzorgen wij een unieke vergaderplek in onze tuin met kleurrijke poefjes, een picknicktafel, of terrasmeubilair met een flip-over en gratis WIFI.

U kunt ook eens voor een andere stijl kiezen en staand vergaderen. Dit is een nieuwe trend die de effectiviteit van uw vergadering ten goede komt. Het klinkt niet heel comfortabel, maar dit zorgt er juist voor dat de deelnemers daadkrachtiger zijn. Daarnaast is een staande houding gezond en zeker als u kiest voor een sessie in de buitenlucht. Verder zorgt het voor actievere deelnemers, bevordert het de snelheid van een vergadering, is de dynamiek van het groepsproces groter en verloopt de vergadering dus effectiever en doelgerichter. 

Dit kunt u uiteraard combineren met een healthy break in onze tuin!

deel dit artikel of reageer

buiten vergaderen creatieve brainstorm sessie creatieve brainstormsessie inspirerende vergaderlocatie Vergaderen in de buitenlucht buiten vergaderen

Offerte aanvragen?

Vraag hier uw offerte aan
geschiedenis ernst sillem hoeve

De gasten sliepen in slaapzalen. De logeerkamers waren speciaal voor gehuwden die op vertoon van hun trouwboekje een tweepersoonskamer kregen.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren