Wat wilt u reserveren?

van

tot

Nieuw terras voor restaurant

Vanaf nu kan ook buiten op het terras van het restaurant Rexdaelder geluncht en gedineerd worden.

Vorig jaar hebben wij ons nieuwe restaurant Rexdaelder geopend. Een restaurant met live cooking en een fantastisch zicht op de historische tuin. Afgelopen zomer hebben we de tuin bij het restaurant laten aansluiten door een groot terras aan het restaurant te maken.

Er is gekozen voor een terras met een rustige, sfeervolle uitstraling met stoere accenten in cortenstaal. Het pad die in restaurant Rexdaelder naar de tuin leidt, gaat buiten over in een cortenstale pad die ver de prachitge tuin inloopt. In de tuin zelf kan aan de picknicktafels neergestreken worden voor een overleg of een plek om tussen de bomen te lunchen.

Met de aanschaf van de Ofyr, een vuurschaal voor outdoor cooking, zijn er vele mogelijkheden om de tuin culinair te gebruiken. Ook in de wintermaanden is het mogelijk buiten te borrelen en te barbecueën in combinatie met een sfeervolle tent die gezellig wordt ingericht.

Ildi, Nathalie en Sanneke van de reserveringsafdeling adviseren u graag!
 

tuin voor lunch, diner tuin met outdoor koken tuin met ourdoor koken tuin voor lunch, diner

Offerte aanvragen?

Vraag hier uw offerte aan
geschiedenis ernst sillem hoeve

De gasten sliepen in slaapzalen. De logeerkamers waren speciaal voor gehuwden die op vertoon van hun trouwboekje een tweepersoonskamer kregen.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren