Wat wilt u reserveren?

van

tot

Nieuw outdoor aanbod

Ga eens tijdens uw meeting naar buiten en boek één van onze outdoor activiteiten in uw vergaderarrangement. Ons aanbod is uitgebreid met nieuwe, verrassende activiteiten.

Outdoor activiteiten als bedrijfsuitje of als korte break bij een vergaderarrangemen is een garantie voor een succesvolle dag. Wij bieden een ruime keuze aan diverse sportieve outdoor activiteiten die stuk voor stuk in het teken staan van teambuilding en plezier. Wilt u een activiteit binnen organiseren? Kies dan voor onze escapebox of ontspannen yogales.

Honden, roofvogels en Haka
Deze lente en zomer bieden wij weer uitdagende, leuke en teamverbindende activiteiten aan. Ooit gedacht aan hondenspiegelen of met roofvogels samenwerken? Zowel honden als roofvolgels reflecteren het gedrag van mensen en reageren op leiderschap. Of kom even helemaal uit uw comfortzone met een energieke Haka. Kleine successen vieren en de diverse talenten binnen uw team waarderen? In onze mobiele escape room gaan uw deelnemers aan de slag met een groot mysterie. Genoeg gepraat over samenwerking en verbetering? Breng de theorie in de praktijk met teambuilding-opdrachten onder begeleiding van een trainer of kies voor het spannende spel Ultimatum.

De in- en outdoor activiteiten worden georganiseerd door een aantal partners van Hotel Ernst Sillem Hoeve in de prachtige omgeving van Lage Vuursche, aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Klik hier voor ons aanbod.

deel dit artikel of reageer

outdoor activiteiten outdoor activiteiten outdoor activiteiten outdoor activiteiten outdoor activiteiten

Offerte aanvragen?

Vraag hier uw offerte aan
geschiedenis ernst sillem hoeve

De gasten sliepen in slaapzalen. De logeerkamers waren speciaal voor gehuwden die op vertoon van hun trouwboekje een tweepersoonskamer kregen.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren