Wat wilt u reserveren?

van

tot

Mag ik mij voorstellen

Mijn naam is Nick Hindriks en ik ben de nieuwe F&B Manager.

Ik ben opgegroeid in het Overijsselse Ommen. Onderhand zit ik bijna 20 jaar in de horeca. Ooit begonnen in het Kurhaus als ontbijtmedewerker en van daaruit het vak geleerd op mooie en uitdagende hotels en restaurants in Nederland, waar ik de kans heb gekregen om door te groeien naar de rol van F&B Manager.

Nu was het tijd om mijzelf opnieuw uit te dagen op een unieke locatie waar hoge eisen worden gesteld aan de faciliteiten, eten & drinken, gastvrijheid en persoonlijke aandacht. Wat mij tevens heeft getriggerd om bij de Ernst Sillem Hoeve aan de slag te gaan is het feit dat het een onderdeel is van de YMCA waarbij mensen en verbinding centraal staan. Kort samengevat een commercieel bedrijf met een maatschappelijk randje. Hier ben ik werkzaam in een loyaal en warm team, waarin ik de functie van F&B Manger mag vervullen.
Het is geweldig om dagelijks in teamverband bezig te zijn met gastvrijheid en het organiseren hiervan. Het belangrijkste hierin vind ik het contact met zowel gasten als collega’s. Samen een geweldige belevenis neerzetten, dat is het doel. Het geeft enorm veel voldoening wanneer een event is geslaagd of wanneer een koppel met een grote glimlach na een ontspannen weekend het hotel verlaat.

Bij hard werken hoort ook hard genieten, dat doe ik graag samen met mijn prachtige vrouw en 2 kids. Verder ben ik liefhebber van lekker eten, bijzondere wijnen en gezelligheid, uiteraard in goed gezelschap. Daarnaast mag ik graag een rondje rennen in het Maximapark en ben ik Formule 1 fan. Wat betreft de toekomst hoop ik nog eens een avontuurlijke en culinaire reis te maken door Azië samen met mijn gezin en een rondje rijden in een F1 auto zou helemaal gaaf zijn!

Nu u mij een beetje kent, lijkt het mij leuk u ook te leren kennen. Graag tot ziens in Hotel Ernst Sillem Hoeve.

“DROOM –LEEF – GENIET”

Groet,
Nick Hindriks

geschiedenis ernst sillem hoeve

De gasten sliepen in slaapzalen. De logeerkamers waren speciaal voor gehuwden die op vertoon van hun trouwboekje een tweepersoonskamer kregen.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren