Wat wilt u reserveren?

van

tot

Maatregelen Coronavirus

Wij volgen de maatregelen van het RIVM strikt op en nemen extra maatregelen om gasten een veilige omgeving te bieden.

Beste gasten,

We krijgen veel vragen omtrent vergaderen, overnachten en eten bij Hotel Ernst Sillem Hoeve in verband met het Coronavirus. We vinden het belangrijk om u te informeren over de maatregelen die wij treffen om uw verblijf zo zorgeloos mogelijk te maken. Om de kans op besmetting te verkleinen volgen wij de landelijke richtlijnen van het RIVM en hebben wijzelf ook extra maatregelen genomen:
 

Maatregelen omtrent Coronavirus:

 • T/m 28 april is het hotel gesloten. Achter de schermen zijn wij in afgeslankte vorm aan het werk en bereikbaar op 035- 6668541 of via reserveringen@esh.nl
   
 • We zijn bezig om te kijken hoe we de 1.50 meter afstandpolicy kunnen doorvoeren in onze zalen, restaurant en algemene ruimtes, zodat wanneer de maatregelen versoepeld worden en wij als hotel weer open kunnen, we kunnen voldoen aan de 1.50 meter afstand.
   
 • Alle medewerkers zijn geïnformeerd over verschijnselen van het virus. Collega’s met verkoudheid en/of griepverschijnselen blijven uit voorzorg thuis. Tevens is iedereen geïnstrueerd op persoonlijke voorzorgsmaatregelen, zoals het regelmatig handen wassen en het toe te zien op extra schoonmaak.
   
 • Onze facilitaire dienst werkt met een aangepast schoonmaakprotocol en maakt met zeer grote regelmaat alle deurklinken, trapleuningen, liftknoppen, tafels, stoelleuningen, receptiebalie, koffielounges ed. schoon.
   
 • We werken met meer mono verpakkingen en geportioneerde items op het ontbijt- en lunchbuffet en in de koffielounges.
   
 • Onze locatie bestaat uit twee vleugels waardoor we groepen goed kunnen spreiden en niet meer dan 100 gasten, inclusief medewerkers in 1 ruimte aanwezig hoeven te zijn. Ook zorg we ervoor dat er nooit meer dan 100 personen tegelijkertijd in restaurant Rexdaelder aanwezig zullen zijn. Op alle plekken creëren we voldoende afstand (social distance).
   
 • We stellen op diverse plekken in het hotel desinfecterende handgel en tissues beschikbaar.
   
 • We groeten ‘zonder aanraking’. Dat betekent dat we onze gasten tijdelijk niet meer de hand schudden.

   

Gereserveerde bijeenkomsten of overnachtingen:

Heeft u vragen over uw gereserveerde bijeenkomst of overnachting dan kunt u contact met ons opnemen via  035 666 8541 of reserveringen@esh.nl


 

geschiedenis hotel ernst sillem hoeve

Na een dag hard werken waren er avondbijeenkomsten voor ontspanning en bezinning.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren