Wat wilt u reserveren?

van

tot

Maatregelen Coronavirus

Wij volgen het advies en richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op en hebben maatregelen genomen om onze gasten een veilige omgeving te bieden.

Beste gasten,

Goed nieuws! De persconferentie van 19 mei geeft ons ruimte om vanaf 1 juni onze deuren volledig te openen. Vanaf 20 maart was ons hotel dicht, maar vrijdag 15 mei zijn we open gegaan voor (particuliere) gasten voor een hotelovernachting met gebruik van restaurant en overige hotelfaciliteiten.Tot 1 juni zijn we exclusief voor logerende gasten geopend.
Vanaf 1 juni zijn ook de zakelijke groepen tot maximaal 30 personen per zaal weer welkom. Daarnaast kunt u vrij gebruikmaken van onze terrassen en is het weer mogelijk om een reservering te maken voor restaurant Rexdaelder.
 

Genomen maatregelen:

Volgens de richtlijnen van het RIVM en de 1,5 meter samenleving hebben we ons hotel ingericht. We doen er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Alle momenten waar gasten en/of medewerkers elkaar kunnen treffen hebben we onder de loep genomen. Om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen hebben wij de algemene ruimtes, zalen, restaurant en terrassen ingericht naar de 1,5 meter. Ook hebben wij protocollen opgesteld voor reiniging en hygiëne. Veiligheid van onze gasten en medewerkers staat op één, zodat u kunt genieten van een onbezorgd verblijf.

Lees hier ons protocol 1,5 meter bijeenkomsten:

Protocol 1,5 meter bijeenkomsten

 

Concreet voor u de maatregelen als hotelgast:

Wilt u als hotelgast weten wat u tijdens uw verblijf kunt verwachten aan maatregelen met betrekking tot COVID-19?  Bekijk hier het overzicht.

We kunnen ons goed voorstellen dat u toch nog vragen heeft. Neem gerust contact met ons opnemen via  035 666 8541 of reserveringen@esh.nl


 

Geschiedenis Hotel Ernst Sillem Hoeve

In 1926 aangekocht als het buitenhuis voor het Nederlandsch Jongelings Verbond (YMCA), te gebruiken voor conferenties en als ontspanningsoord.

1926

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren