Wat wilt u reserveren?

van

tot

Maatregelen COVID-19

Graag informeren wij u omtrent de genomen maatregelen naar aanleiding van de persconferentie van 28 mei 2021.

Wij zijn ontzettend blij dat we weer groepen voor een zakelijke bijeenkomst mogen ontvangen en dat we onze gasten weer kunnen laten genieten van de gerechten in ons restaurant. We zijn er helemaal klaar voor om u weer te ontvangen! Om dit op een verantwoorde wijze te doen, lichten we graag de maatregelen toe.
 

Maatregelen per 5 juni 2021:

Wij volgen het advies van het RIVM en de Rijksoverheid op en hebben maatregelen genomen om onze gasten een veilige omgeving te bieden. Volgens de richtlijnen van het RIVM en de 1,5 meter samenleving hebben we ons hotel ingericht en passen wij telkens ons beleid aan op de nieuwe maatregelen. We doen er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen hebben wij de algemene ruimtes, zalen, restaurant en terrassen ingericht naar de 1,5 meter en werken wij met protocollen voor reiniging en hygiëne. Veiligheid van onze gasten en medewerkers staat op één, zodat u kunt genieten van een onbezorgd verblijf. 

Naast de basismaatregelen gelden tot 30 juni de volgende extra maatregelen:

  • Zakelijke bijeenkomsten tot 50 personen op 1,5 meter afstand in zaal.
  • Restaurant Rexdaelder en het terras is open voor ontbijt, lunch en diner met maximale capaciteit van 50 personen.
  • Het restaurant en de bar sluiten om 22.00 uur
  • Na 22.00 uur serveren wij geen alcohol.
  • Al onze medewerkers dragen een mondkapje. Wij verplichten onze gasten een mondkapje te dragen, wanneer ze zich verplaatsen in de algemene ruimtes.

 

Corona maatregelen zakelijke bijeenkomsten:

Om de zakelijke bijeenkomsten veilig volgens de richtlijnen te faciliteren, hanteren wij het volgende protocol: protocol 1,5 meter bijeenkomsten.

Gasten voelen zich veilig bij ons blijkt uit de reviews. Review van één van onze opdrachtgevers:
'De corona maatregelen waren helder, duidelijk en op een prettige wijze uitgevoerd. Dit was te danken aan de verfrissende opzet van het hotel. Er werd leuk en creatief omgegaan met de lunch die geserveerd werd in een kratje. Het was erg schoon en er was in de gezamenlijke ruimtes voor koffie/thee en lunch goed nagedacht over afstand & hygiëne.'


Corona maatregelen voor hotelgasten:

Wilt u als hotelgast weten wat u tijdens uw verblijf kunt verwachten aan maatregelen?  Bekijk hier het overzicht.


We kunnen ons goed voorstellen dat u toch nog vragen heeft. Neem gerust contact met ons opnemen via  035 666 8541 of [email protected]

Hopelijk tot gauw! 

Met gastvrije groet,
Team Hotel Ernst Sillem Hoeve


 

1,5 meter bijeenkomsten 1,5 meter bijeenkomsten 1,5 meter bijeenkomsten 1,5 meter bijeenkomsten 1,5 meter bijeenkomsten 1,5 meter bijeenkomsten 1,5 meter bijeenkomsten 1,5 meter bijeenkomsten
geschiedenis ernst sillem hoeve

De gasten sliepen in slaapzalen. De logeerkamers waren speciaal voor gehuwden die op vertoon van hun trouwboekje een tweepersoonskamer kregen.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren