Wat wilt u reserveren?

van

tot

Maatregelen COVID-19

Voor een zakelijke bijeenkomst of overnachting bent u nog steeds van harte welkom! Uiteraard op een veilige wijze.

Wij volgen het advies van het RIVM en de Rijksoverheid op en hebben maatregelen genomen om onze gasten een veilige omgeving te bieden. Volgens de richtlijnen van het RIVM en de 1,5 meter samenleving hebben we ons hotel ingericht en passen wij telkens ons beleid aan op de nieuwe maatregelen. We doen er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen hebben wij de algemene ruimtes, zalen, restaurant en terrassen ingericht naar de 1,5 meter. Ook hebben wij protocollen opgesteld voor reiniging en hygiëne. Veiligheid van onze gasten en medewerkers staat op één, zodat u kunt genieten van een onbezorgd verblijf. 

Na de persconferentie van 17 november zijn de maatregelen weer aangepast. Wij blijven onze verantwoordelijkheid nemen om verdere stijging te voorkomen. Als hotel mogen wij open blijven voor zakelijke bijeenkomsten en hotelovernachtingen, maar volgen hierin de extra maatregelen strikt op:

  • Zakelijke bijeenkomsten tot 30 personen op 1,5 meter afstand in zaal.
  • Restaurant Rexdaelder is alleen open voor hotelgasten.
  • In het restaurant geldt voor hotelgasten geen maximum van 30 gasten, indien de 1,5 meter gewaarborgd blijft.
  • Na 20.00 uur serveren wij geen alcohol in het restaurant, de bar en via roomservice.
  • Al onze medewerkers dragen een mondkapje. Onze gasten verzoeken wij vriendelijk ook een mondkapje te dragen, wanneer ze zich verplaatsen in de algemene ruimtes.

Uiteraard blijven de basis en overige maatregelen ook van kracht, die we hieronder in protocollen hebben uitgeschreven voor de zakelijke bijeenkomsten en voor een hotelverblijf.
 

Corona maatregelen zakelijke bijeenkomsten:

Om de zakelijke bijeenkomsten veilig volgens de richtlijnen te faciliteren, hanteren wij het volgende protocol: protocol 1,5 meter bijeenkomsten.

Gasten voelen zich veilig bij ons blijkt uit de reviews. Review van één van onze opdrachtgevers:
'De corona maatregelen waren helder, duidelijk en op een prettige wijze uitgevoerd. Dit was te danken aan de verfrissende opzet van het hotel. Er werd leuk en creatief omgegaan met de lunch die geserveerd werd in een kratje. Het was erg schoon en er was in de gezamenlijke ruimtes voor koffie/thee en lunch goed nagedacht over afstand & hygiëne.'
 

Corona maatregelen voor hotelgasten:

Wilt u als hotelgast weten wat u tijdens uw verblijf kunt verwachten aan maatregelen?  Bekijk hier het overzicht.

We kunnen ons goed voorstellen dat u toch nog vragen heeft. Neem gerust contact met ons opnemen via  035 666 8541 of reserveringen@esh.nl


 

1,5 meter bijeenkomsten 1,5 meter bijeenkomsten 1,5 meter bijeenkomsten 1,5 meter bijeenkomsten 1,5 meter bijeenkomsten 1,5 meter bijeenkomsten 1,5 meter bijeenkomsten 1,5 meter bijeenkomsten
geschiedenis ernst sillem hoeve

De gasten sliepen in slaapzalen. De logeerkamers waren speciaal voor gehuwden die op vertoon van hun trouwboekje een tweepersoonskamer kregen.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren