Wat wilt u reserveren?

van

tot

Maatregelen COVID-19

Graag informeren wij u omtrent de genomen maatregelen naar aanleiding van de persconferentie van 26 november 2021.

 

Geldende maatregelen tot 19 december 2021

De zorg voor en de bescherming van de gezondheid van onze gasten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We doen er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding van het coronavirus te voorkomen. We volgen de maatregelen van de overheid, het RIVM en de protocollen van Koninklijke Horeca Nederland (KHN).
Wij hebben een protocol opgesteld waarbij wordt uitgegaan van een gezamenlijke verantwoordelijkheid van de gast en de medewerker om de gestelde voorschriften na te leven. Iedere gast in ons hotel heeft een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Op deze wijze kunnen we de veiligheid van u als gast en onze medewerkers waarborgen en zorgen voor een onbezorgd en gastvrij verblijf. 
 

Toegang met een coronatoegangsbewijs (ctb)

Bij het betreden van ons hotel vragen wij iedere gast de QR-code in de CoronaCheck-app of geprint op papier te laten zien samen met een geldig legitimatiebewijs. Wij zullen de QR code scannen met de CoronaCheck scanner. Wanneer op de scanner een groene vink wordt getoond, heeft de gast toegang tot de faciliteiten van het hotel. Bij een rood kruis verzoeken wij de gast vriendelijk naar huis te gaan. De annuleringskosten van het verblijf zullen dan volgens de Uniforme Voorwaarden Horeca volledig worden doorbelast. 

Hoe komt u aan een coronatoegangsbewijs?

Men krijgt een coronatoegangsbewijs als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud hebt. Wanneer men niet volledig gevaccineerd is of geen geldig herstelbewijs heeft, kan men via www.testenvoortoegang.nl een gratis test aanvragen. Binnen 2 uur is de uitslag bekend. De ophaalcode van de negatieve testuitslag is in te vullen in de CoronaCheck-app. De testuitslag van een zelftest is niet toegestaan.

 

Corona maatregelen zakelijke bijeenkomsten:

Om de zakelijke bijeenkomsten veilig volgens de richtlijnen te faciliteren, hanteren wij het volgende protocol: protocol 1,5 meter bijeenkomsten

 

Corona maatregelen voor hotelgasten:

Wilt u als hotelgast weten wat u tijdens uw verblijf kunt verwachten aan maatregelen?  Bekijk hier het overzicht.


We kunnen ons goed voorstellen dat u toch nog vragen heeft. Neem gerust contact met ons opnemen via  035 666 8541 of [email protected]


Met gastvrije groet,
Team Hotel Ernst Sillem Hoeve


 

geschiedenis hotel ernst sillem hoeve

Na een dag hard werken waren er avondbijeenkomsten voor ontspanning en bezinning.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren