Wat wilt u reserveren?

van

tot

Live streamen van uw meeting

De afgelopen maanden heeft de techniek ervoor gezorgd dat we digitaal bijeen konden komen. Als vergaderlocatie merken wij dat de vraag naar het live streamen van bijeenkomsten toeneemt.

Na alle online meetings en events die in de afgelopen periode noodgedwongen hebben plaatsgevonden is een deel van onze relaties van plan dit in de toekomst gedeeltelijk door te zetten. Gelukkig zonder daarbij het belang van live bijeenkomen uit het oog te verliezen. Er zal dus een nieuwe balans ontstaan tussen on- en offline. Wij bieden diverse mogelijkheden op het gebied van live streamen van uw event of bijeenkomst. Denk bijvoorbeeld aan hybride, online en split bijeenkomsten. Wij denken hierin graag met u mee!
 

Hybride bijeenkomst

Een hybride bijeenkomst is een bijeenkomst waarbij een deel van de deelnemers fysiek aanwezig is en de rest online deelneemt. Het event wordt zo middels een live uitzending gedeeld met de online doelgroep. Wij bieden hierin verschillende mogelijkheden, waaronder een live stream van alle activiteit in de zaal. Maar ook een live stream waarbij de focus ligt op de presentatie op het scherm en de stem van de spreker. Daarnaast kun je ook kiezen voor een opname van de live stream, zodat deze later terug gekeken kan worden.
 

Split bijeenkomst

Bij een split bijenkomst wordt een interne streamverbinding gemaakt tussen twee of meer zalen, zodat in één zaal de presentatie gegeven kan worden die in de andere ruimte(n) door iedereen gevolgd kan worden. Wanneer de capaciteit van onze vergaderzalen dus niet toereikend is, kunt op u deze manier toch uw bijeenkomst bij ons organiseren.
 

Online bijeenkomst

Doormiddel van een livestream kunt in één van onze moderne en sfeervolle zalen ook een complete online training of webinar geven. Ook hier kijken we graag samen met u naar de gewenste uitstraling, het doel en uw doelgroep om u op maat te kunnen adviseren.  
 

Meer informatie

Wilt u advies of meer weten over de tarieven voor livestreaming tijdens uw bijeenkomst? Neem gerust contact op met onze afdeling Reserveringen via reserveringen@esh.nl of  035 666 85 41. Ons reserveringsteam adviseert u graag bij uw keuze en maken graag een offerte op maat voor u!
 

livestream van bijeenkomsten

Offerte aanvragen?

Vraag hier uw offerte aan
geschiedenis hotel ernst sillem hoeve

Na een dag hard werken waren er avondbijeenkomsten voor ontspanning en bezinning.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren