Wat wilt u reserveren?

van

tot

Uw meeting off- en online

Het afgelopen jaar heeft de techniek ervoor gezorgd dat we online toch bijeen konden komen. De vraag naar online deelnemen aan bijeenkomsten, trainingen en vergaderingen blijft bestaan en daarom hebben wij hierin geïnvesteerd.

In onze twee grote zalen het Koetshuis en de Wagenzaal hebben wij  vaste apparatuur voor het aanbieden van hybride bijeenkomsten. 
 

Hybride bijeenkomst

Een hybride bijeenkomst is een bijeenkomst waarbij een deel van de deelnemers fysiek aanwezig is en de rest online deelneemt. Het event wordt zo middels een live uitzending gedeeld met de online doelgroep. Wij bieden hierin verschillende mogelijkheden, waaronder een live stream van alle activiteit in de zaal. Maar ook een live stream waarbij de focus ligt op de presentatie op het scherm en de stem van de spreker. Daarnaast kun je ook kiezen voor een opname van de live stream, zodat deze later terug gekeken kan worden. Voor slechts € 300,00 per dag maakt u al gebruik van onze hybride apparatuur in onze twee grote zalen.
 

Meer informatie

Wilt u advies voor livestreaming tijdens uw bijeenkomst? Neem gerust contact op met onze afdeling Reserveringen via reserveringen@esh.nl of  035 666 85 41. Ons reserveringsteam adviseert u graag en maakt graag een offerte op maat voor u!
 

livestream van bijeenkomsten

Offerte aanvragen?

Vraag hier uw offerte aan
geschiedenis hotel ernst sillem hoeve

Na een dag hard werken waren er avondbijeenkomsten voor ontspanning en bezinning.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren