Wat wilt u reserveren?

van

tot

Kerstarrangementen en kerstdiner 2019

Heeft u al plannen voor de kerst? Laat u verwennen met één van onze kerstarrangementen of kom culinair genieten in ons restaurant Rexdaelder.

Wij laten u tijdens de kerstdagen genieten van culinaire gerechten met mooie wijnen, samengesteld door onze chef-kok Ronald Hansman. Voordat u aan tafel gaat is het heerlijk om een verfrissende boswandeling te maken in de koninklijke bossen van Lage Vuursche. Om uw verblijf helemaal compleet te maken kunt u na afloop gebruik maken van een overnachting in één van onze sfeervolle hotelkamers.
 

25 december 7-gangenkerstdiner


Op 1e kerstdag ontvangen wij u graag in ons sfeervolle restaurant Rexdaelder, waar u vanaf 18.00 uur welkom bent voor een culinair 7-gangenkerstdiner. De koks zullen vanaf de open keuken in het restaurant live voor u uw gerechtjes bereiden. Heeft u speciale voedingswensen. Laat het ons weten. Wij adviseren u graag!

Prijs per persoon: € 65,00 exclusief drankjes. 

 
Feestelijk overnachten


Van 24 t/m 26 december kunt u in combinatie met een diner een overnachting met ontbijt boeken tegen een speciaal tarief.
Prijs per persoon: € 49,50 op basis van twee personen op een kamer.

Bekijk hier onze speciale kerstarrangementen voor 2 of meerdere nachten. 

deel dit artikel of reageer

Geschiedenis Hotel Ernst Sillem Hoeve

In 1926 aangekocht als het buitenhuis voor het Nederlandsch Jongelings Verbond (YMCA), te gebruiken voor conferenties en als ontspanningsoord.

1926

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren