Wat wilt u reserveren?

van

tot

Even iets anders...

Accountmanager Nadine Meijer blikt terug op een fantastisch event.

Lieve relaties,
Graag kijk ik met jullie terug naar 2019, toen alles nog “normaal” was en wij een bijzonder event hebben mogen faciliteren.
Het betreft een event van een grote zorginstelling uit Amsterdam, die in de maand oktober dat jaar ervoor hadden gekozen hun Beleidsdagen 2019 bij ons te laten plaatsvinden. Om precies te zijn hun beleidsdagen Kennis- en zorgcentrum voor Genderdysforie.
 

Het doel

Samenwerking, verbinding, hoe kunnen we samen betere keuzes maken, dat was het doel van het event. Een prachtige club mensen, die er samen iedere dag alles aan doen om zorg te bieden aan personen met genderdysforie (transgenders). Dagelijks zetten zij zich in voor zorg, onderzoek, onderwijs en opleiding en staan bekend om hun zorgvuldige en betrokken omgang met patiënten, hun familieleden en omgeving. Het ging om een tweedaags event voor 108 deelnemers, die op de eerste dag na een plenaire sessie in het Koetshuis, een vossenjacht hebben gedaan in het park rondom het hotel. Vervolgens is de groep in verschillende sub-sessies uiteengegaan om aan het einde van de dag bijeen te komen tijdens een gezellige borrel en diner in ons restaurant Rexdaelder.
 

 

Die avond

Er gebeurde iets bijzonders. ’s Avonds na het diner volgde de groep op aanraden van ons eventteam een lezing van Ellen van der Zweep, mede-eigenaar van Llanfarian Border Collies, jurist en schapendrijver. Ellen gaf een inspirerende lezing, die een verfrissende eye-opener bleek te zijn met bijzondere metaforen vanuit het schapendrijven. Het resultaat: inzicht in eigen gedrag, omgaan met tegenslag en uitdagingen en het beste uit jezelf halen. De deelnemers waren laaiend enthousiast. 
 


 

Geraakt

Als klap op de vuurpijl kwamen al deze inzichten inclusief metaforen tot werkelijkheid tijdens de workshop schapendrijven de volgende ochtend. Ondanks de barre weersomstandigheden zorgde de combinatie van de lezing en de workshop schapendrijven voor zoveel enthousiasme bij deze club deelnemers dat Ellen van der Zweep in de week na het event een gedicht ontving van één van de deelnemers met de boodschap dat de lezing & activiteit erg veel voor haar hadden betekend. Hoe mooi is dat! En is dat nu niet precies waar we het allemaal voor doen?


 

Wij zijn er voor je

Wij zijn op dit moment alles aan het doen om ervoor te zorgen dat wij na deze coronaperiode weer voor de volle 100% voor iedereen kunnen zijn en al jullie events en bijeenkomsten met liefde kunnen faciliteren. Als je hier verder over wilt praten kan dat via nadine@esh.nl 

 

meeting met schapen drijven meeting met schapen drijven meeting met schapen drijven

Offerte aanvragen?

Vraag hier uw offerte aan
Geschiedenis Hotel Ernst Sillem Hoeve

In 1926 aangekocht als het buitenhuis voor het Nederlandsch Jongelings Verbond (YMCA), te gebruiken voor conferenties en als ontspanningsoord.

1926

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren