Wat wilt u reserveren?

van

tot

5 vergaderhamers

​Onze vergaderruimtes en –services zijn bekroond met de maximaal haalbare score van 5 vergaderhamers.

“De flexibele en kleurrijke ruimtes, in combinatie met persoonlijke aandacht, zorgen ervoor dat dit een toplocatie is“, schrijft de inspecteur van Vergaderhamers.

Het toekennen van de vijf vergaderhamers is een mooie waardering voor ons team. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan de kwaliteit en service rond de vergaderfaciliteiten. Maar ook aan de upgrade van onze hotelkamers wat al eerder dit jaar resulteerde in het behalen van 4 hotelsterren.

We zijn heel trots op de maximaal haalbare classificatie van de congres- en vergaderbranche. Onze 20 vergaderzalen ontvingen de bijna perfecte score van 95 uit 100 punten. “Er is duidelijk aandacht voor kwaliteit en service waardoor de stap van 4 naar 5 hamers kan worden gemaakt”, aldus het beoordelingsrapport.

Vergaderhamers is een initiatief van de Stichting Kwaliteitsregelingen Congres- en Vergaderbranche en wordt ondersteund door brancheorganisaties en verenigingen uit de sector in Nederland en België. Onafhankelijke inspecteurs beoordelen de accommodaties met tot doel de bevordering van de kwaliteit van de congres- en vergaderbranche. www.vergaderhamer.nl

5 vergaderhamers

Offerte aanvragen?

Vraag hier uw offerte aan
geschiedenis ernst sillem hoeve

De gasten sliepen in slaapzalen. De logeerkamers waren speciaal voor gehuwden die op vertoon van hun trouwboekje een tweepersoonskamer kregen.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren