Wat wilt u reserveren?

van

tot

2e plaats Nationale Meeting Award 2019

Hotel Ernst Sillem Hoeve is bij de Nationale Meeting Award 2019 uitgeroepen tot één na beste meeting en event locatie van Nederland in de categorie large tot 250 personen.

In deze categorie deden 55 locaties mee. De eerste ronde bestond uit het verzamelen van genoeg reviews en het invullen van een online survey. In de tweede ronde kregen de eerste 10 locaties een uitgebreid jury-interview en in de derde ronde werden de 3 overgebleven locaties bezocht door de vakjury. Naast Hotel Ernst Sillem Hoeve waren ook de Mariënhof en Bilderberg Europa Hotel in deze categorie de finalisten, waarbij de Mariënhof heeft gewonnen.

De Nationale Meeting Award wordt jaarlijks uitgereikt aan meeting- en eventlocaties in Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. “We zijn ontzettend trots op deze prachtige onderscheiding”, vertelt directeur Alexander Huften.  Vorig jaar hebben wij een nieuw restaurant gerealiseerd met een verrassend food concept. Daarnaast hebben we de afgelopen jaren het hotel en de zalen vernieuwd. Daar hebben we met ons team hard aan gewerkt. Trots zijn wij ook op de mooie gastervaringen die we terug hebben gekregen van onze boekers en gasten. Voor onze medewerkers een mooie erkenning voor de gastvrijheid die zij uitdragen”.

De Nationale Meeting Award is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers en CLC-VECTA. Deze onafhankelijke prijs wordt sinds 2016 uitgereikt.

 

deel dit artikel of reageer

nationale meeting award 2019

Offerte aanvragen?

Vraag hier uw offerte aan
Geschiedenis Hotel Ernst Sillem Hoeve

In 1926 aangekocht als het buitenhuis voor het Nederlandsch Jongelings Verbond (YMCA), te gebruiken voor conferenties en als ontspanningsoord.

1926

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren