Wat wilt u reserveren?

van

tot

Hotel

Hotel

Restaurant Rexdaelder

Restaurant Rexdaelder

Omgeving & ontspanning

Omgeving & ontspanning

Restaurant Rexdaelder

Maatregelen coronavirus

In het hotel en restaurant hanteren wij diverse maatregelen voor een veilig en onbezorgd verblijf. Klik hier voor meer informatie.
 

Laat u culinair verrassen

In restaurant Rexdaelder, met uitzicht op het schitterende park, verzorgen wij voor vergadergroepen 's middags een verrassend lunchbuffet met live cooking. In de open keuken wordt door de koks op steen gekookt. Zij maken ter plekke uw gerechtjes klaar. Door de coronamaatregelen verzorgen wij de lunch tijdelijk in lunchkratjes. Middels een keuzeformulier stelt de vergadergast zelf zijn lunch samen uit diverse gerechtjes. Voor onze hotelgasten serveren wij een aantrekkelijke lunchkaart. In de avond serveren wij een aperitief in de gezellige bar Rexdaelder met sfeervolle openhaard om daarna te gaan genieten van een à la carte diner in ons restaurant. 

Bekijk hier het filmpje voor een korte impressie van restaurant Rexdaelder.

 

Vele mogelijkheden

Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op de zonneterrassen in onze prachtige tuin. Wist u dat we daar ook lunches en diners verzorgen? Ons restaurant ligt op 15 kilometer afstand van Utrecht en is omringd door de schitterende bossen van Lage Vuursche. We zijn uitermate geschikt om (grotere) groepen te ontvangen en een voorstel op maat te maken. Voor gebruik van het restaurant in het weekend en voor groepen, raden wij u aan vooraf te reserveren. Onze receptie maakt graag een reservering voor u. Tel. 035 666 85 41.
 

Specials


Op bepaalde zaterdagen in de maand organiseren wij Chef's dinner, waarbij de chef en zijn team een 5-gangenverrassingdiner live voor u koken. Het diner bestaat uit bijzondere culinaire gerechtjes, begeleid met mooie wijnen à € 52,50 per persoon (exclusief wijnen).   We hopen snel weer een datum te kunnen communiceren.

Tip: boek het culinair chef's dinner arrangement met overnachting, voor het ultieme genieten.
Note: van 1 november 2021 t/m 13 februari 2022 zal het restaurant gesloten zijn op zondag voor lunch en diner.

 

Lekker eens een weekendje met zijn twee├źn weg? Bekijk onze hotelarrangementen

Bekijk onze hotelarrangementen
geschiedenis ernst sillem hoeve

De gasten sliepen in slaapzalen. De logeerkamers waren speciaal voor gehuwden die op vertoon van hun trouwboekje een tweepersoonskamer kregen.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren