Wat wilt u reserveren?

van

tot

Hotel

Hotel

Restaurant Rexdaelder

Restaurant Rexdaelder

Omgeving & ontspanning

Omgeving & ontspanning

Restaurant Rexdaelder

Bent u op zoek naar een goed restaurant in Lage Vuursche en omgeving? Kom dan naar Hotel Ernst Sillem Hoeve. Hier kunt u zich culinair laten verwennen met een uitgebreide lunch of een à la carte diner in ons nieuwe restaurant Rexdaelder.


Laat u culinair verrassen

In restaurant Rexdaelder, met uitzicht op het schitterende park, verzorgen wij 's middags een verrassend lunchbuffet met live cooking. In de open keuken wordt door de koks op steen gekookt. Zij maken ter plekke uw gerechtjes klaar. Ook bent u van harte welkom in bar Rexdaelder voor de kleine lunchkaart.
’s Avonds begint u met een aperitief in de gezellige bar Rexdaelder met sfeervolle openhaard, waarna wij u uitnodigen voor een à la carte diner in ons restaurant. Onze vergadergasten serveren wij, in een vergaderarrangement, een 3-gangendiner met keuze uit 6 voor- en 6 hoofdgerechten en een dessertbuffet vanaf de Cool-Spot. Vanzelfsprekend maakt onze chef-kok Ronald Hansman lunches, diners en buffetten op maat en houdt hij rekening met voedingswensen.
 

Vele mogelijkheden

Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op de zonneterrassen in onze prachtige tuin. Wist u dat we daar ook lunches en diners verzorgen? Ons restaurant ligt op 15 kilometer afstand van Utrecht en is omringd door de schitterende bossen van Lage Vuursche. We zijn uitermate geschikt om (grotere) groepen te ontvangen en een voorstel op maat te maken. Voor gebruik van het restaurant in het weekend en voor groepen, raden wij u aan vooraf te reserveren. Onze receptie maakt graag een reservering voor u. Tel. 035 666 85 41
 

Specials

Wij hebben regelmatig op zaterdag een Chef's dinner, waarbij de chef en zijn team een 5-gangenverrassingdiner live voor u koken. Het diner bestaat uit bijzondere culinaire gerechtjes, begeleid met mooie wijnen à € 49,50 per persoon (exclusief wijnen). Wanneer de data voor het najaar bekend zijn, zullen wij deze publiceren.

Lekker eens een weekendje met zijn twee├źn weg? Bekijk onze hotelarrangementen

Bekijk onze hotelarrangementen
geschiedenis ernst sillem hoeve

De gasten sliepen in slaapzalen. De logeerkamers waren speciaal voor gehuwden die op vertoon van hun trouwboekje een tweepersoonskamer kregen.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren