Wat wilt u reserveren?

van

tot

Hotel

Hotel

Restaurant

Restaurant

Omgeving & ontspanning

Omgeving & ontspanning

Restaurant Lage Vuursche

Bent u op zoek naar een goed restaurant in Lage Vuursche en omgeving? Kom dan naar Hotel Ernst Sillem Hoeve. Hier kunt u zich culinair laten verwennen met een uitgebreide lunch of  een à la carte diner.


Laat u culinair verrassen

In restaurant de Palfrenier, met uitzicht op het schitterende park, verzorgen wij 's middags een verrassend lunchbuffet. Ook kunt u à la carte bij ons lunchen of maak eens gebruik van de kleine kaart in bar de Ruif. 
’s Avonds begint u met een aperitief in de gezellige bar de Ruif met sfeervolle openhaardkamer, waarna wij u uitnodigen voor een à la carte diner in ons restaurant. Onze vergadergasten hebben bij het 3-gangendiner keuze uit 5 voor-, hoofd- en nagerechten. Vanzelfsprekend maakt onze chef-kok Rogier de Haan lunches, diners en buffetten op maat en houdt hij rekening met voedingswensen.


Vele mogelijkheden

Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op de zonneterrassen in onze prachtige tuin. Wist u dat we daar ook lunches en diners verzorgen? Ons restaurant ligt op 15 kilometer afstand van Utrecht en is omringd door de schitterende bossen van Lage Vuursche. We zijn uitermate geschikt om (grotere) groepen te ontvangen en een voorstel op maat te maken. Voor gebruik van het restaurant in het weekend en voor groepen, raden wij u aan vooraf te reserveren. Onze receptie maakt graag een reservering voor u. Tel. 035 666 85 41

Noot:
Op zondag serveren wij ’s avonds gerechten van de kleine kaart in plaats van de à la carte kaart. Tevens kunt u kiezen voor een 3-gangen dagmenu. Het diner wordt in restaurant de Palfrenier of bar de Ruif geserveerd.
 

Reserveren?

Voor reservering of vragen +31(0)35 666 85 41

Lekker eens een weekendje met zijn twee├źn weg? Bekijk onze hotelarrangementen

Bekijk onze hotelarrangementen
geschiedenis ernst sillem hoeve

De gasten sliepen in slaapzalen. De logeerkamers waren speciaal voor gehuwden die op vertoon van hun trouwboekje een tweepersoonskamer kregen.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren