Wat wilt u reserveren?

van

tot

Hotel

Hotel

Restaurant Rexdaelder

Restaurant Rexdaelder

Omgeving & ontspanning

Omgeving & ontspanning

Restaurant Rexdaelder

THUIS UIT ETEN MET DE SHARED DINING BOX

Een verrassende maaltijdbox voor een culinair feestje 


Helaas blijven de restaurants voorlopig nog dicht. Maar dit betekent natuurlijk niet dat we onszelf niet mogen trakteren op een culinaire avond! Graag introduceert Hotel Ernst Sillem Hoeve met haar restaurant de Rexdaelder Shared Dining Box. 

Deze box is eenvoudig online te bestellen via onze Rexdaelder webwinkel. Wanneer u de box in huis heeft hoeft u alleen maar te genieten, want wij hebben al het werk voor u gedaan. Het enige dat u hoeft te doen is de tafel gezellig te dekken en de oven voor te verwarmen. Daarna kunt u direct genieten van 6 culinaire voorgerechtjes, 2 hoofdgerechten en 4 verrassende desserts.   

De box kan worden uitgebreid met onze bijpassende wijnsuggesties en om helemaal in de sfeer te komen kunt u onze Rexdaelder Play list downloaden waarmee u een gezellige avond ‘thuis uit eten’ helemaal compleet maakt. Maak kennis met restaurant Rexdaelder – Chef-kok Ronald Hansman en zijn team beloven u een verrassende avond!  Bestel direct online uw shared dining box!

shared dining restaurant rexdaelder
 

Maatregelen coronavirus

In het hotel en restaurant hanteren wij diverse maatregelen voor een veilig en onbezorgd verblijf. Klik hier voor meer informatie.
Momenteel is het restaurant gesloten, maar kunt u wel genieten van onze shared dining box.


Bent u op zoek naar een goed restaurant in omgeving van Lage Vuursche? Kom dan naar Hotel Ernst Sillem Hoeve. Hier kunt u zich culinair laten verwennen met een uitgebreide lunch of een à la carte diner in restaurant Rexdaelder.

Laat u culinair verrassen

In restaurant Rexdaelder, met uitzicht op het schitterende park, verzorgen wij voor vergadergroepen 's middags een verrassend lunchbuffet met live cooking. In de open keuken wordt door de koks op steen gekookt. Zij maken ter plekke uw gerechtjes klaar. Door de coronamaatregelen verzorgen wij de lunch tijdelijk in lunchkratjes. Middels een keuzeformulier stelt de vergadergast zelf zijn lunch samen uit diverse gerechtjes. Voor onze hotelgasten serveren wij een aantrekkelijke lunchkaart, verzorgen wij een lunchpakketje voor onderweg of een 12 uurtje in een lunchkratje die in of rondom het hotel genuttigd kan worden.
In de avond serveren wij een aperitief in de gezellige bar Rexdaelder met sfeervolle openhaard om daarna te gaan genieten van een à la carte diner  in ons restaurant. Onze vergadergasten serveren wij, in een vergaderarrangement, een 3-gangenmenu met desserts vanaf de Cool-Spot. Vanzelfsprekend maakt onze chef-kok Ronald Hansman en zijn team lunches, diners en buffetten op maat en houdt hij rekening met voedingswensen. 

Bekijk hier het filmpje voor een korte impressie van restaurant Rexdaelder.

 

Vele mogelijkheden

Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op de zonneterrassen in onze prachtige tuin. Wist u dat we daar ook lunches en diners verzorgen? Ons restaurant ligt op 15 kilometer afstand van Utrecht en is omringd door de schitterende bossen van Lage Vuursche. We zijn uitermate geschikt om (grotere) groepen te ontvangen en een voorstel op maat te maken. Voor gebruik van het restaurant in het weekend en voor groepen, raden wij u aan vooraf te reserveren. Onze receptie maakt graag een reservering voor u. Tel. 035 666 85 41.
 

Specials


Op bepaalde zaterdagen in de maand organiseren wij Chef's dinner, waarbij de chef en zijn team een 5-gangenverrassingdiner live voor u koken. Het diner bestaat uit bijzondere culinaire gerechtjes, begeleid met mooie wijnen à € 52,50 per persoon (exclusief wijnen).   We hopen snel weer een datum te kunnen communiceren.

Tip: boek het culinair chef's dinner arrangement met overnachting, voor het ultieme genieten.

 

Lekker eens een weekendje met zijn twee├źn weg? Bekijk onze hotelarrangementen

Bekijk onze hotelarrangementen
geschiedenis ernst sillem hoeve

De gasten sliepen in slaapzalen. De logeerkamers waren speciaal voor gehuwden die op vertoon van hun trouwboekje een tweepersoonskamer kregen.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren