Wat wilt u reserveren?

van

tot

Hotel

Hotel

Restaurant Rexdaelder

Restaurant Rexdaelder

Omgeving & ontspanning

Omgeving & ontspanning

Restaurant Rexdaelder

Laat u culinair verrassen


Meetings

In restaurant Rexdaelder, met uitzicht op het schitterende park, verzorgen wij voor vergadergroepen 's middags een verrassend lunchbuffet met live cooking. In de open keuken wordt door de koks op steen gekookt. Zij maken ter plekke uw gerechtjes klaar. In de avond serveren wij een aperitief in de gezellige bar Rexdaelder met sfeervolle openhaard. Daarna kunt u genieten van een à la carte 3-gangendiner met keuze uit 6 voor- en 6 hoofdgerechten en diverse nagerechten geserveerd vanaf de Cool-Spot in ons restaurant. 


Weekend, feestdagen & schoolvakanties

Voor onze hotelgasten serveren wij in het weekend, met feestdagen en tijdens schoolvakanties een aantrekkelijke lunchkaart en hebben wij een uitgebreide à la carte kaart. Uiteraard houdt de chef rekening met uw voedingswensen.

Note: Op zondag, met uitzondering van feestdagen en schoolvakanties, is het restaurant gesloten voor lunch en diner. In de bar serveren we gerechten van de kleine zondagkaart.
 

Zomerperiode 1 juli - 18 augustus 

De periode 1 t/m 3 juli, 8 t/m 10 juli en 15 juli t/m 18 augustus hebben we geen à la carte kaart, maar serveren we het 3-gangen chef's diner in buffetvorm met live cooking. Tijdens het dinerbuffet worden gerechten vers voor u bereidt, van voorgerecht tot dessert. Geniet van de verschillende keuzes en laat u verrassen. Een indruk krijgen wat wij zoal serveren?  Bekijk het voorstel van de chef. Voor slechts € 35,00 per persoon gaat u een avond culinair genieten.

Bekijk hier het filmpje voor een korte impressie van restaurant Rexdaelder.


Vele mogelijkheden

Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op de zonneterrassen in onze prachtige tuin. Wist u dat we daar ook lunches en diners verzorgen? Ons restaurant ligt op 15 kilometer afstand van Utrecht en is omringd door de schitterende bossen van Lage Vuursche. We zijn uitermate geschikt om (grotere) groepen te ontvangen en een voorstel op maat te maken. Voor gebruik van het restaurant in het weekend en voor groepen, raden wij u aan vooraf te reserveren. Onze receptie maakt graag een reservering voor u. Tel. 035 666 85 41.
 

 

 

 

Lekker eens een weekendje met zijn twee├źn weg? Bekijk onze hotelarrangementen

Bekijk onze hotelarrangementen
geschiedenis ernst sillem hoeve

De gasten sliepen in slaapzalen. De logeerkamers waren speciaal voor gehuwden die op vertoon van hun trouwboekje een tweepersoonskamer kregen.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren