Wat wilt u reserveren?

van

tot

Hotel

Hotel

Restaurant Rexdaelder

Restaurant Rexdaelder

Omgeving & ontspanning

Omgeving & ontspanning

Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug met haar zandduinen en bossen is de prachtige thuishaven van Hotel Ernst Sillem Hoeve. In hartje Nederland, op nog geen 15 kilometer van Utrecht, biedt de Utrechtse Heuvelrug u idyllische dorpjes en prachtige natuurgebieden die zich kenmerken door een veelzijdigheid aan flora en fauna.


Koninklijke omgeving

De koninklijke bossen van Lage Vuursche nodigen u uit voor een mooie wandeling, een verfrissende fietstocht of een uitdagende outdoor activiteit. Maak een wandeling langs kasteel Drakensteyn, waar prinses Beatrix woont of fiets langs Paleis Soestdijk. De omgeving kent tal van oude kastelen en landhuizen, waarvan een aantal te bezichtigen is. Een van deze oude kastelen is Kasteel Groeneveld. Naast de prachtige omgeving biedt Hotel Ernst Sillem Hoeve u ook ontspanningsfaciliteiten, zoals een zwembad met infraroodsauna, een goed restaurant, een gezellige bar en een prachtig park met zonneterrassen waar u ook kunt tafeltennissen en jeux de boules kunt spelen.

Bezoekt u ons privé, dan is een bezoek aan Beeld en Geluid op het Mediapark in Hilversum zeker de moeite waard. Wilt u lekker winkelen? Hotel Ernst Sillem Hoeve ligt ook nog eens op steenworp afstand van Hilversum, Laren, Zeist en Utrecht. Stuk voor stuk plaatsen waar u heerlijk kunt rondstruinen. 

Tip: Bekijk eens het actuele programma van Uit op de Utrechtse Heuvelrug, voor fiets- en wandelroutes, leuke uitjes en aanvullende informatie over de omgeving.

Reserveren?

Aankomst

Vertrek

Lekker eens een weekendje met zijn twee├źn weg? Bekijk onze hotelarrangementen

Bekijk onze hotelarrangementen
geschiedenis ernst sillem hoeve

De gasten sliepen in slaapzalen. De logeerkamers waren speciaal voor gehuwden die op vertoon van hun trouwboekje een tweepersoonskamer kregen.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren