Wat wilt u reserveren?

van

tot

Outdoor activiteiten & korte breaks

Even buiten aan de slag

Aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug

Outdoor activiteiten & korte breaks

Outdoor activiteiten als bedrijfsuitje of als korte break bij een vergaderarrangement, bij Hotel Ernst Sillem Hoeve is het een garantie voor een succesvolle dag! Wij bieden een ruime keuze aan diverse sportieve outdoor activiteiten die stuk voor stuk in het teken staan van teambuilding en plezier. Wilt u een activiteit binnen organiseren? Kies dan voor de spannende escape box of ontspannen yoga.
De in- en outdoor activiteiten worden georganiseerd door een aantal partners van Hotel Ernst Sillem Hoeve in de prachtige omgeving van Lage Vuursche, aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Zie hieronder ons aanbod:

Genoemde bedragen zijn inclusief btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Met een E-chopper de natuur in

Vanaf € 39,50 p.p

Op een duurzame én trendy manier de omgeving verkennen! Dat kan met de E-Chopper, een elektrische scooter met brede banden, een hoog stuur en comfortabel zadel. Met uw gezelschap rijdt u makkelijk op deze E-chopper de natuur in. Begeleiding is niet nodig. Geniet onderweg van de prachtige omgeving en de diverse bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld tijdens de tour 'Vorstelijk Baarn' met tussenstops in Lage Vuursche, de kastelen en Paleis Soestdijk. Of de tour 'Soesterduinen' die uw groep via de landingsbaan van Vliegbasis Soesterberg, het Nationaal Militair Museum, door de duinen en bossen van Soest leidt. Op de E-Chopper is zo'n tour een echte beleving.

Duur: 1 - 2 uur
€ 39,50 per persoon ( minimumbedrag van € 790,-)

Met een E-chopper de natuur in

Schapendrijven

Wilt u op een originele manier als groep inzicht krijgen in uw communicatieve vaardigheden, leren over uw stijl van leidinggeven/ontvangen en manieren van samenwerken? Ga dan onder professionele begeleiding schapendrijven met Border Collies. De workshop bestaat uit 3 onderdelen: een demonstratie, werken met schapen en het grote finale spel. Schapendrijven moet u beleven! Na het werken op het veld met de schapen en Border Collie beschikt u over nieuwe inzichten en heeft u nieuwe energie.

Duur: 1,5 tot 2 uur
€ 1.089,- t/m 9 deelnemers
€ 1.210,- van 10 t/m14 deelnemers
€ 1.355,- van 15 t/m 20 deelnemers
€ 1.597,- van 21 t/m 30 deelnemers
€ 1.840,- van 31 t/m 40 deelnemers
Mogelijk voor groepen van 9 tot 150 personen, prijzen op aanvraag.

Vraag hier uw offerte aan
 

Schapendrijven

Haka

Vanaf € 52,50 p.p

Kom even helemaal uit uw comfortzone met een energieke Haka. Haka is een traditionele dans uit Nieuw-Zeeland, meestal bekend door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam. Met energieke gebaren, lichaamstaal en krachtige termen brengen u en uw team een sterke boodschap tot uitdrukking. De workshop, bij mooi weer in ons groene park, is energiek, dynamisch en informatief. Een perfecte afsluiter van uw training of meeting, waarin u als één man achter uw gestelde doelen staat.

Duur: 1 tot 2 uur
€ 52,50 per persoon (minimumbedrag van € 787,50)

Vraag hier uw offerte aan

 

Haka

Samenwerken met roofvogels

Valkerij is een eeuwenoud beroep wat tot op vandaag nog wordt beoefend. Werken met roofvogels gaat om communiceren, vertrouwen en samenwerken. Tijdens deze 'belevenis' komt u oog in oog met de roofvogels en gaat u er mee vliegen. Een grensverleggende activiteit die u beslist bij zal blijven. U kunt kiezen uit diverse programma's, zoals een demonstratie, workshop, een korte vergaderbreak of teambuilding. Wij informeren u graag.

Duur vanaf 1 tot 3,5 uur
Prijs vanaf € 495,-
Vanaf 10 personen voor een teambuilding tot 150 personen voor een demonstratie.

Vraag hier uw offerte aan

Samenwerken met roofvogels

Teambuilding en reflectie

Vanaf € 39,00 p.p

Genoeg gepraat over samenwerking en verbetering? Breng de theorie in de praktijk met teambuilding-opdrachten onder begeleiding van een trainer. De opdrachten op ons groene terrein zijn ontspannend, maar ook complex en dagen uit tot nadenken en reflectie. De groep werkt aan één complexe taak met tussendoor korte reflecties. Deze activiteit kunt u naadloos aan laten sluiten op het doel van uw bijeenkomst, training of meeting.

Duur: 3 tot 6 uur
3 uur: € 39,- per persoon (minimumbedrag van € 468,-)
4 uur: € 48,- per persoon (minimumbedrag van € 576-) Upgrade naar teamtrainer: € 822- per trainer (minimaal 6, optimaal 12, maximaal 16 deelnemers)
6 uur: € 920,- per teamtrainer (minimaal 6, optimaal 12, maximaal 16 deelnemers)

Vraag hier uw offerte aan

Teambuilding en reflectie

Hondenspiegelen

Breng verschillende stijlen van leiderschap in de praktijk in een workshop hondenspiegelen. De deelnemers krijgen eerst uitleg over de werking van een roedel en de verschillende taken die honden in de roedel op zich nemen. Hierna wordt elke deelnemer aan één hond gekoppeld, gebaseerd op herkenning en vertrouwen of juist op de uitdaging tussen de twee karakters. De duo’s voeren verschillende opdrachten uit. Welk duo volbrengt hierna het unieke eindspel? Hondenspiegelen wordt professioneel begeleid en sluit in overleg aan op het doel van uw meeting, zoals leiderschap, persoonlijke groei en communicatie.

Duur: 1,5 uur
€ 1.210,- t/m 5 deelnemers
€ 1.355,- van 6 t/m 10 deelnemers
€ 1.597,- van 11 t/m 15 deelnemers

Vraag hier uw offerte aan

Hondenspiegelen

Ultimatum

Vanaf € 21,00 p.p

Spelenderwijs de sfeer in een groep doorbreken maar wél met een teambuildingselement? In het spel Ultimatum gaat een deel van de groep de buitenlucht in, op zoek naar een geheime code waarmee de uitbraak van een groot computervirus voorkomen kan worden. Lukt het om binnen een uur goed te communiceren met de teamleden in het crisiscentrum en de taak te volbrengen? Bij Ultimatum worden de deelnemers begeleid door onze instructeur en is er tijd voor reflectie. Dit spel kan als teambuilding worden ingezet en test de communicatie, flexibiliteit en samenwerking van een team.

Duur: 1 uur
€ 315,- per groept t/m 14 deelnemers
€ 21,- per persoon vanaf 15 deelnemers

Vraag hier uw offerte aan

Ultimatum

Natuurtochten

Vanaf € 19,50 p.p

De hele dag in een schitterend natuurgebied vergaderen en niet buiten geweest? Met plezier neemt de natuurgids de groep mee voor een korte ontspannen natuurtocht door de omgeving, het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. U fietst langs voormalige veenderijen en door statige beukenlanen van o.a. het landgoed Drakensteyn en krijgt tussendoor uitleg van de gids. Lang genoeg getafeld? Een natuurgids brengt u nog even mee naar buiten. Ook al is het al schemerig of donker, er blijft genoeg te horen en ook te zien. In 45 minuten ervaart u de nacht en het echte nachtleven, maar dan in de natuur. Nog nooit vleermuizen gezien, een bosuil gehoord, of dassensporen ontdekt? Dan wordt het tijd om ons prachtige park rondom het hotel te ontdekken.

Duur: 1,5 uur
Overdag fietsend met een natuurgids naar de heide en dan wandelen over de hei
€ 24,50 per persoon (minimumbedrag van € 294,-)

Duur: 75 tot 90 minuten
Overdag fietsend over de Utrechtse Heuvelrug. Ontdek met de natuurgids de geschiedenis, cultuur en natuur.
€ 24,50 persoon (minimumbedrag van € 294,-)

Duur: 45 tot 60 minuten
Wandeling door het park met een natuurgids. Ook 's avonds mogelijk.
€ 19,50 per persoon (minimumbedrag van € 234,-)

Vraag hier uw offerte aan
 

Natuurtochten

Serious Fun

Vanaf € 33,00 p.p

In teams gaat u in vier rondes de strijd met elkaar aan. Even lekker ertussenuit en als groep nieuwe energie opdoen. In elke ronde gaat het om de overwinning. In de eerste ronde testen we de kwaliteiten van het team, waarna er per opdracht een moeilijkheidsgraad bij komt. De competitie wordt op maat aangeboden; u kiest zelf uw opdrachten. U kunt kiezen uit: samenwerkingsopdrachten, teambuilding en competitiespelen. Serious fun is het hele jaar mogelijk en bij slecht weer (gedeeltelijk) binnen. Eén van onze bestsellers!

Duur: 1,5 uur
€ 33,- per persoon (minimumbedrag van € 396,-)
Duur: 2,5 uur
€ 36,- per persoon (minimumbedrag van € 432,-)

Vraag hier uw offerte aan

Serious Fun

Escape Box

Vanaf € 19,00 p.p

Kleine successen vieren en de diverse talenten binnen uw team waarderen? Met onze escape box zit u vast aan de kist. Met de materialen die hier in zitten, probeert de groep los van de box te komen. De klok tikt en in teams van max. 10 personen werken de deelnemers samen om de puzzels op te lossen. De spelleider houdt het spel in de gaten en zal de groep uitdagen met hints. Weet u door samen te werken los te komen van de escape box?

Duur: 1 uur
€ 196,- t/m 10 deelnemers
€ 271,- 11 t/m 20 deelnemers
€ 346,- 21 t/m 30 deelnemers
€ 421,- 31 t/m 40 deelnemers
De escapebox is tot 120 personen in te zetten. Wij maken graag een offerte voor u.

Vraag hier uw offerte aan

Escape Box

Yoga

Vanaf € 25,00 p.p

Een ontspannen break of start van uw dag? Beoefen yoga om daarna met een frisse en open mind weer aan de slag te gaan. Op een mooi plekje in onze tuin, midden tussen de historische bomen brengt u balans in lichaam en geest middels yoga oefeningen, ademhaling en meditatie. Bij slecht weer kan het ook binnen. Na de yoga kunt u vanuit de rust zaken vanuit een ander perspectief bekijken.

Duur yoga: 75 minuten
€ 25,- per persoon (minimumbedrag van € 250,-)

Vraag hier uw offerte aan
 

Yoga

Bootcamp

Vanaf € 14,00 p.p

Een pittige work-out met de groep? Kies dan voor een bootcamp op ons terrein met een ervaren trainer. Ga de uitdaging aan met de verschillende oefeningen in combinatie met materialen. Begin de dag gezond of geef uw bijeenkomst tussentijds een boost van energie met deze bootcamp.

Duur: 1 uur
€ 24,- per persoon van 6 t/m 10 deelnemers
€ 20,- per persoon van 11 t/m 15 deelnemers
€ 18,- per persoon van 16 t/m 25 deelnemers
€ 16,- per persoon van 26 t/m 40 deelnemers
€ 14,- per persoon vanaf 41 deelnemers
Het is ook mogelijk om langer te bootcampen. Prijs op aanvraag.

Vraag hier uw offerte aan

Bootcamp

Whatsapp Moordtocht

Vanaf € 7,50 p.p

Ontdek de mooiste plekjes rond ons hotel, in ons park of op de Utrechtse Heuvelrug met een Whatsapp Moordtocht. In een uur krijgt de groep aanwijzingen om een gepleegde moord op te lossen. Ga op zoek naar de verborgen locaties en stuur groepsselfies naar de spelleider. Deze zal bij goede selfie-antwoorden nieuwe aanwijzingen geven. De Whatsapp Moordtocht is zeer geschikt om de sfeer in een zakelijk groep te veranderen, communicatie te bevorderen en met name om echt even naar buiten te gaan om een frisse neus te halen op een speelse manier.

Duur: 1 uur
€ 45,- per speelgroep met maximaal 6 personen per groep.

Vraag hier uw offerte aan

Whatsapp Moordtocht

Outdoor koken

Vanaf € 65,00 p.p

Outdoor koken is een exclusieve ervaring. U verblijft op uw privé-terrein in het park in de openlucht rond twee tot zes vuren. Vuur is aantrekkelijk warm en dat maakt deze activiteit alle vier seizoenen mogelijk. U kookt samen met uw groep met Bourgondische ingrediënten op houtvuur, Letse vuren en in Dutch Ovens! Wie gaat het hout hakken, wie spietst de zalm en wie snijdt de groente? Samen koken en eten zijn sociale bindmiddelen. Nog nooit was koken zo bijzonder! Deze exclusieve activiteit is mogelijk van 8 tot 100 personen.

Duur: 3 uur.
€ 65,- per persoon (minimumbedrag van € 780,-)
Outdoor koken is mogelijk voor groepen van 8 tot 100 personen.

Vraag hier uw offerte aan

Outdoor koken

Katapult bouwen

Vanaf € 36,00 p.p

Glimmende oogjes, even terug in de tijd. Dat is het mooie van deze opdracht. U en uw collega's kunnen na het vergaderen of trainen even lekker spelen met een mega katapult. De katapult is gebouwd van drie meter lange bamboepalen en natuurlijk bouwt u deze zelf! Als uw bouwwerk gereed is, krijgt u een helm en kokosnoten en barst de strijd om de beste worp los. Het speelgoed uit uw jeugd is er niets bij!

Duur: 1,5 uur
€ 36,- per persoon (minimumbedrag van € 432,-)

Vraag hier uw offerte aan

Katapult bouwen

Segwaytour

Vanaf € 64,50 p.p

De groene omgeving rond Hotel Ernst Sillem Hoeve op een hele bijzondere manier bekijken? Dat kan! Namelijk op een Segway. De Segway beweegt zich voort door het verplaatsen van het lichaamsgewicht van de bestuurder. Het rijden op een Segway is nieuw, gemakkelijk, spectaculair, dynamisch en ontzettend leuk. Kortom: een unieke ervaring in een groene omgeving!

Duur: 1 tot 2 uur
€ 99,50 per persoon (vanaf 6 personen)
€ 64,50 per persoon voor de Segway Life Experience (vanaf 25 personen)

Vraag hier uw offerte aan

Segwaytour

Feest, vergader of dineer in tipi's

Verander de sfeer in uw team of organiseer een uniek evenement. In ons prachtige park zetten wij tipi's op voor uw vergadering, bruiloft of bedrijfsfeest. Er zijn verschillende soorten en maten tipi's, waardoor wij voor iedere gelegenheid een buitenlocatie kunnen creëren. Vanaf 12 personen kunt u al een tipi huren. Tot 120 personen kunt u 2 tipi's schakelen. De top van de tent kan worden geopend, zodat een haardvuur en outdoor koken perfect mogelijk is. Succes verzekerd!

Huurprijzen tipi's: Stratus 72 open voor 35-60 personen: € 2117,50 
Cirrus 72 voor 20-35 personen: € 1270,50 
Cirrus 40 voor 12-20 personen: € 786,50

Vraag hier uw offerte aan

Feest, vergader of dineer in tipi's

Fantastisch! Zo omschrijven wij ons personeelsfeest. De organisatie dacht vanaf het eerste contact mee met onze ideeën over het feest en faciliteerde dit perfect. Wij hebben het nog lang gehad over deze succesvolle avond.

Dhr Bolders – Algemeen directeur Arval bv

Wij verzorgen ook bruiloften en particuliere feesten.

Meer informatie
geschiedenis hotel ernst sillem hoeve

Na een dag hard werken waren er avondbijeenkomsten voor ontspanning en bezinning.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren