Wat wilt u reserveren?

van

tot

Meetings

Ontmoet, inspireer en netwerk

Uniek en exclusief

Meetings

Een inspirerende locatie voor uw meetings

Hotel Ernst Sillem Hoeve is de perfecte locatie voor uw zakelijke meetings. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een inspirerende locatie om een seminar, vergadering, productpresentatie of workshop te organiseren? Wij beschikken over meerdere sfeervolle en comfortabele vergaderruimtes voor 2 tot maar liefst 175 personen.


Wij maken uw meeting op maat

Heeft u een meeting met meer dan 30 personen dan bieden wij u de mogelijkheid om exclusief het Koetshuis of Wagenzaal met aangrenzende bar de Ruif te reserveren. U kunt hier met uw gezelschap exclusief lunchen, borrelen en gebruikmaken van een dinerbuffet. 
Bij Hotel Ernst Sillem Hoeve staat een persoonlijke benadering centraal. Wij denken graag met u mee en maken uw meeting op maat, rekening houdend met uw budget. Uw meeting meerwaarde geven? Denk dan eens aan een afsluitende barbecue, samen outdoor koken of kies voor een uitdagende outdoor activiteit.

 
 

Ruime sfeervolle vergaderzalen

Vergader eens buiten

Koetshuis voor elk evenement

Private dining

Diner op maat met live cooking

Uw meeting buiten

Outdoor koken

Bedrijfsfeest

Bar de Ruif voor een bedrijfsfeest

Fingerfood buffet

Keuze uit vele outdoor activiteiten

U hoeft niet naar huis

Een unieke sfeer aan de rand van de bossen van de Lage Vuursche. Vriendelijk en uitermate klantgericht personeel. Gecombineerd met een hotel is deze locatie heel erg geschikt voor bedrijfsevenementen zoals workshops en teambuildingsactiviteiten. Een aanrader!

Dhr den Houter - KPN Solutions

U hoeft nog niet naar huis

Na een lange meeting is het logisch dat u niet direct aan uw reis terug naar huis wilt denken. Gelukkig hoeft dat ook niet. Behoefte aan comfortabele hotelkamer voor een goede nachtrust? Geen probleem. Reserveer direct een kamer die aansluit op uw wensen.


Uw zakelijke meeting altijd goed bereikbaar

Eén van de belangrijkste aspecten van een geslaagde meeting is een goed bereikbare locatie. Dankzij onze centrale ligging nabij Utrecht is onze locatie goed bereikbaar via de A1, A27 en A28. Hotel Ernst Sillem Hoeve beschikt over meer dan genoeg gratis parkeerplaatsen. Komt u met het openbaar vervoer, dan halen wij u graag op met onze gratis shuttleservice vanaf Station Den Dolder. 

Ps. We zijn ook een een feestlocatie op vrijdag en zaterdag.

offerte aanvragen?

Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt, ontvangt u deze op werkdagen binnen 24 uur, per mail. De offerte is geheel vrijblijvend.

Heeft u speciale wensen, vragen of wilt u een oriënterende rondleiding in Hotel Ernst Sillem Hoeve? Neem dan contact op met de reserveringsafdeling, bereikbaar op telefoonnummer 035 666 85 41. Wij horen graag van u!

Alle velden met een * zijn verplicht.

meer weten? wij bellen u terug

Heeft u interesse in het organiseren van een event bij Hotel Ernst Sillem Hoeve laat dan uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Wij verzorgen ook particuliere feesten.

Meer informatie
geschiedenis hotel ernst sillem hoeve

Na een dag hard werken waren er avondbijeenkomsten voor ontspanning en bezinning.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren