Wat wilt u reserveren?

van

tot

Bedrijfsuitje

Creƫer een onvergetelijk moment

Samen met ons

Bedrijfsuitje

Wat uw wensen ook zijn; bij Hotel Ernst Sillem Hoeve verzorgen we uw bedrijfsuitje van A tot Z. Op ons zeven hectare tellend terrein met bossen, slootjes, een groot sportveld en een knusse vuurplaats kunt u allerlei activiteiten organiseren en biedt de perfecte plaats voor een bedrijfsuitje.


Bedrijfsuitje met verschillende outdoor activiteiten

Disc golfen, boogschieten, katapult bouwen, yoga of schapendrijven? Wellicht wilt u zelfs met een luchtballon omhoog? Bij Hotel Ernst Sillem Hoeve kan het allemaal. Na een ontspannen outdoor activiteit kunt u uw bedrijfsuitje afsluiten met een gezellige barbecue. Samen uw eigen maaltijd bereiden? Ook geen probleem!


Bedrijfsuitje in de vorm van een bedrijfsfeest

Wilt u een bedrijfsuitje in de vorm van een bedrijfsfeest organiseren? Ons prachtige en authentieke Koetshuis staat geheel tot uw beschikking. U heeft de keuze uit diverse karakteristieke zalen met houten vloeren en hoge plafonds, een gezellige bar, openhaardkamer en een stijlvol restaurant met uitzicht op de bosrijke omgeving. Het Koetshuis is geschikt voor een exclusief bedrijfsfeest van 40 tot 250 personen. Hoeveel gasten wilt u uitnodigen? Laat het ons weten!
 

 

Bar de Ruif voor een bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Koetshuis voor elk evenement

Bedrijfsuitje autorally

Diner en buffetten op maat

Thema feesten

Private dining

Culinaire gerechtjes

Fingerfood buffet

Outdoor koken

Uw meeting buiten

Diner op maat met live cooking

Bar de Ruif ideaal om te netwerken

Vele outdoor activiteiten

U hoeft niet naar huis

Een unieke sfeer aan de rand van de bossen van de Lage Vuursche. Vriendelijk en uitermate klantgericht personeel. Gecombineerd met een hotel is deze locatie heel erg geschikt voor bedrijfsevenementen zoals workshops en teambuildingsactiviteiten. Een aanrader!

Dhr den Houter - KPN Solutions

Uw bedrijfsevenement goed bereikbaar

Eén van de belangrijkste aspecten van een geslaagde meeting is een goed bereikbare locatie. Dankzij onze centrale ligging nabij Utrecht is onze locatie goed bereikbaar via de A1, A27 en A28. Hotel Ernst Sillem Hoeve beschikt over meer dan genoeg gratis parkeerplaatsen. Komt u met het openbaar vervoer, dan halen wij u graag op met onze gratis shuttleservice vanaf station Den Dolder.

offerte aanvragen?

Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt, ontvangt u deze op werkdagen binnen 24 uur, per mail. De offerte is geheel vrijblijvend.

Heeft u speciale wensen, vragen of wilt u een oriënterende rondleiding in Hotel Ernst Sillem Hoeve? Neem dan contact op met de reserveringsafdeling, bereikbaar op telefoonnummer 035 666 85 41. Wij horen graag van u!

Alle velden met een * zijn verplicht.

meer weten? wij bellen u terug

Heeft u interesse in het organiseren van een event bij Hotel Ernst Sillem Hoeve laat dan uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Wij verzorgen ook particuliere feesten.

Meer informatie
geschiedenis hotel ernst sillem hoeve

Na een dag hard werken waren er avondbijeenkomsten voor ontspanning en bezinning.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren