Wat wilt u reserveren?

van

tot

Conferentiehotel

Unieke locatie om elkaar te ontmoeten

persoonlijk en verrassend

Conferentiehotel

Voor een stijlvol en inspirerend conferentiehotel met royale conferentiezalen en een uitstekende ligging in hartje Nederland kunt u terecht bij Hotel Ernst Sillem Hoeve.

Conferentiehotel Ernst Sillem Hoeve ligt op 15 kilometer afstand van Utrecht en op 35 kilometer van Amsterdam. Omringd door de schitterende bossen van Lage Vuursche is ons conferentiehotel simpelweg dé ontmoetingsplaats voor u en uw partners. Er is meer dan genoeg parkeergelegenheid en parkeren is uiteraard gratis. Vanaf station Den Dolder halen wij u graag op met onze gratis shuttle.

Conferentiehotel Ernst Sillem Hoeve biedt u 15 sfeervolle vergaderzalen en 5 discussieruimtes aan voor groepen van 2 tot 175 personen. 
Tijden conferenties serveren wij onbeperkt diverse soorten thee en koffie vanaf buffet in onze koffielounges. Op de buffetten hebben wij gedurende de dag een keur aan zoete lekkernijnen voor u klaar staan.  In de middag kunt u gebruik maken van een uitgebreid lunchbuffet in ons restaurant de Palfrenier of serveren wij een broodjeslunch in/bij de zaal. `s Avonds serveren wij een 3-gangendiner waarbij u de keuze heeft uit 5 voor-, hoofd- en nagerechten. Uiteraard maakt onze chef-kok graag een voorstel op maat.
Als u meerdere meetings heeft, blijf dan overnachten in onze comfortabele hotelkamers.

Offerte aanvragen?

Vraag hier uw offerte aan

Direct uw vergadering boeken?

Boek online uw meeting
Reserveren