Wat wilt u reserveren?

van

tot

Promotiecode

Feestlocatie

DE PERFECTE FEESTLOCATIE!

Uw feest organiseren wij samen met u

Feestlocatie

Ook als feestlocatie is de Ernst en Sillem Hoeve de perfecte locatie. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum of verjaardag, wij hebben alles in huis om uw feest te laten slagen. Elk feest is uniek. Alles kan bij ons geregeld worden en u bepaalt zelf hoe uw feest eruit komt te zien.

Ons Koetshuis uit 1880 biedt u een unieke en historische feestlocatie, waarbij grandeur uit het verleden gecombineerd wordt met de moderne faciliteiten van nu. U heeft de keuze uit mooie karakteristieke zalen met houten vloeren en hoge plafonds, een gezellige bar, openhaardkamer en een stijlvol restaurant met uitzicht op het statige park. Wij organiseren feesten van 40 tot 250 personen.

Onze feestlocatie wordt omringd door een prachtig park en biedt u vele mogelijkheden. Het is maar liefst 7 hectare groot en bij mooi weer kunt u ons terrein gebruiken voor outdoor activiteiten of voor een zomerse barbecue. Ook kunt u gebruikmaken van ons eigen outdoor programma met onder andere outdoor koken.

Onze feestlocatie is goed bereikbaar met de auto en er is meer dan genoeg parkeergelegenheid. Uiteraard is parkeren gratis.
Wilt u meer informatie of een afspraak voor een persoonlijke offerte op maat? Neemt u dan contact op met Marscha, Nadine of Tessa van de reserveringsafdeling, bereikbaar op telefoonnummer 035 666 85 41 of vraag hier uw offerte aan.

Jubilea

Ernst Sillem Hoeve is de perfecte plek voor een jubileumviering. Of het nu gaat om een huwelijk, indiensttreding of oprichting van uw bedrijf, bij Hotel Ernst Sillem Hoeve vieren wij alle jubilea groots en in stijl!

Ons Koetshuis uit 1880 met de mooie karakteristieke zalen biedt u een unieke en stijlvolle feestlocatie. Jubilea kunnen ook gevierd worden in ons restaurant met uitzicht op het statige park en in de knusse openhaardkamer met gezellige bar. 

Jubilea kunnen bij mooi weer ook buiten gevierd worden. Ons park is maar liefst 7 hectare groot en biedt vele mogelijkheden. Zo kunnen wij een zomerse barbecue organiseren of kunt u kiezen voor sportieve outdoor activiteiten. 

Jubilea

Verjaardagen

Vier op een ongedwongen wijze samen met uw familie in de Ernst Sillem Hoeve uw verjaardag.

In Hotel Ernst Sillem Hoeve bepaalt u hoe u uw verjaardag viert. Wij maken uw verjaardag op maat, rekening houdend met uw budget.
In restaurant de Palfrenier of het Koetshuis verzorgen wij graag een luxe diner of uitgebreid buffet. In bar de Ruif met openhaardkamer is het gezellig vertoeven met een drankje en hapje en is er alle gelegenheid om met elkaar bij te praten. Wilt u uw gasten de mogelijkheid geven te blijven overnachten, dan heeft u de keuze uit moderne comfortkamers en businesskamers. 

Verjaardagen

Huwelijksfeest

Wilt u uw koperen, zilveren of gouden huwelijksfeest vieren, dan bent u bij de Ernst Sillem Hoeve aan het juiste adres.

Uw huwelijksfeest vullen wij in zoals u wenst. In de stijlvolle zaal het Koetshuis heeft u volop mogelijkheden voor een spetterend feest, een culinair diner of een verrassend buffet. In onze gezellige bar de Ruif organiseren wij graag uw borrel met een hapje. U hoeft na afloop niet naar huis, want wij hebben mooie hotelkamers voor u.

Huwelijksfeest

Condoleance

Na afloop van de begrafenis in een sfeervolle ambiance nog even napraten? Dan bent u van harte welkom in de Ernst Sillem Hoeve.

Wij verzorgen condoleances van 40 tot 450 personen. Bar de Ruif en de aangrenzende zaal het Koetshuis lenen zich uitstekend voor een condoleance in stijl. Een kopje koffie met een broodje of een borrel met een hapje, wij organiseren de condoleance zoals u wenst.

Condoleance

ESH heeft onze bruiloft tot in de puntjes verzorgd op hun prachtige locatie! Alles op maat, niets was te gek. Vanaf het eerste moment viel ons de bijzondere gastvrijheid van alle medewerkers op.

De heer en mevrouw Voerman

Wij verzorgen ook vergaderingen en zakelijke evenementen

Meer informatie
Geschiedenis Hotel Ernst Sillem Hoeve

In 1926 aangekocht als het buitenhuis voor het Nederlandsch Jongelings Verbond (YMCA), te gebruiken voor conferenties en als ontspanningsoord.

1926

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren