Wat wilt u reserveren?

van

tot

Promotiecode

VACATURES

In Hotel Ernst Sillem Hoeve werken ongeveer 55 gemotiveerde medewerkers in een goede collegiale sfeer. Wij hebben kwaliteit, dienstverlening en onderscheidend vermogen hoog in het vaandel staan en streven met zijn allen naar een positieve gastbeleving.

‚ÄčWist u dat de Ernst Sillem Hoeve ook een erkend leerbedrijf is?
De SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) heeft onze erkenning onlangs weer voor 4 jaren verlengd. Daar zijn wij trots op! Door studenten te helpen opleiden, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. 

Wij ondersteunen de twee leerwegen, die het beroepsonderwijs kent:
1.    De beroepsbegeleidende leerweg waarbij leerlingen via het werkend leren een opleiding in een leerbedrijf krijgen met een leer-arbeidsovereenkomst.
2.    De beroepsopleidende leerweg waarbij leerlingen stage lopen in een leerbedrijf met een stageovereenkomst.
Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Kijk op www.S-BB.nl of www.stagemarkt.nl of neem contact op met onze HR-afdeling via HR@esh.nl.

Wij zijn op zoek naar:

vacature hoofd huishouding vacatures Hotel Ernst Sillem Hoeve

Hoofd Huishouding/Hoofd Facilitaire Dienst

De Ernst Sillem Hoeve is gelegen in de bossen van de Lage Vuursche, 15 kilometer van Utrecht. Een unieke locatie waar persoonlijke ontmoeting tussen mensen centraal staat. Een vergaderlocatie met een rijke historie, authentiek, gastvrij en van alle gemakken voorzien. Wij hebben maandag t/m vrijdag de exclusieve focus op onze conferentie- en zakelijke hotelgasten. Particuliere feesten, evenementen, huwelijken en weekendarrangementen organiseren wij in het weekend. Naast 20 stijlvolle vergaderzalen beschikken wij over 85 moderne hotelkamers, twee bars, een restaurant, een binnenzwembad en 7 hectare park.

 
Voor de afdeling Huishouding zijn wij op zoek naar een fulltime Hoofd Huishouding/Hoofd Facilitaire Dienst (32-38 uren per week).

De functie
 • Je bent operationeel leidinggevende van een team van ongeveer 5 medewerkers.
 • Je maakt een planning voor het zetten van conferentiezalen in de opstelling die de gast wenst, het tussentijds bijwerken van de zalen en het schoonmaken van de algemene ruimtes.
 • De hotelkamers worden verzorgd door een externe dienst; je bent verantwoordelijk voor de controle van/communicatie met het externe schoonmaakbedrijf en bewaking van de kwaliteit van schoonmaak v/d hotelkamers.
 • Je beheert voorraden en hebt een adviserende rol bij inkoop en contractbeheer met de bestaande leveranciers.
 • Als Hoofd Huishouding ben je ook verantwoordelijk voor het plannen, regelen en aansturen van de medewerkers en voer je functioneringsgesprekken. Naast deze leidinggevende taken werk je dagelijks mee in de uitvoering!
 
Profiel
 • Je hebt bij voorkeur een HBO werk- en denkniveau met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent flexibel inzetbaar; overdag, in de avond, maar ook in weekenden.
 • Je hebt een ‘hands on’ mentaliteit en schrikt niet terug van fysieke werkzaamheden.
 • Je bent oplossingsgericht, zorgt voor kwaliteit en service richting onze gasten en bent bereid een extra stap te nemen.
 • We zoeken iemand die de werkprocessen kan optimaliseren.
 • Daarbij kun je op maat coachen en leidinggeven aan de medewerkers. Jouw motiverende werkstijl maakt dat de medewerkers worden gestimuleerd in hun ontwikkeling en positieve werkbeleving.
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre.
 
Wij bieden jou
 • Een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s in een dynamisch team, waar teamwork vanzelfsprekend is en we het beste uit elkaar halen!
 • Een uitdagende functie, in een groeiende organisatie met passende arbeidsvoorwaarden.
 • Je maakt deel uit van het managementteam, waardoor je nauw betrokken bent bij het reilen, zeilen en ontwikkelen van het bedrijf.
 
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Wij nodigen je van harte uit om je sollicitatie en CV met foto te richten aan:
De heer A. Huften, directeur
E-mail: ahuften@esh.nl
 
Hotel Ernst Sillem Hoeve
Soestdijkerweg 10b
3734 MH Den Dolder
Tel. 035- 666 85 41
Solliciteer nu
geschiedenis ernst sillem hoeve

De gasten sliepen in slaapzalen. De logeerkamers waren speciaal voor gehuwden die op vertoon van hun trouwboekje een tweepersoonskamer kregen.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren