Wat wilt u reserveren?

van

tot

Promotiecode

Verbouwingsperikelen

Hierbij een update rondom de verbouwing van ons restaurant. Het management heeft besloten deze uit te stellen naar volgend jaar zomer.

Om u een zo compleet mogelijk en verrassend concept te kunnen bieden, waarbij ook de keuken en het terras mee kunnen worden genomen, is meer tijd nodig. We doen het in één keer  goed of we doen het niet is het motto! Achter de schermen gaan we dus gewoon door met de voorbereidingen zodat we volgend jaar groots uit kunnen pakken! Wij houden u op de hoogte! 


Graag geven wij het woord aan EME Hospitality Projects, in 2005 opgericht door Michael Eman, gespecialiseerd in het ontwikkelen van hotel-, food & beverage concepten voor de gastvrijheidsindustrie. EME heeft op verzoek van Hotel Ernst Sillem Hoeve met veel plezier een voorstel gemaakt voor de ontwikkeling van een F&B concept voor het restaurant, bar de Palfrenier en het hierbij behorende terras. 

Het nieuwe restaurant krijgt een moderne en toch gezellige intieme atmosfeer, aansluitend bij de karakteristieke sfeer van het hotel. De menukaart bevat voornamelijk klassiek Europese gerechten, waarbij interactie met de gast centraal staat; de maaltijden worden ter plekke bereid en vers geserveerd. Hierbij zal gebruik gemaakt worden van verse producten van lokale leveranciers. Voor het diner kan gekozen worden uit counter service in combinatie met plateservice of een ‘family style diner’. De bar wordt onderdeel van het restaurant en het terras zal een buitenbar- en keuken krijgen. 

Bij het ontwerp van de inrichting van de verschillende ruimtes is het uitgangspunt om de bestaande sfeer te respecteren en juist te accentueren, in combinatie met het aanbrengen van moderne en vernieuwende elementen in het interieur.

EME heeft er alle vertrouwen in dat Hotel Ernst Sillem Hoeve haar gasten met de invoering van het nieuwe concept een nog aantrekkelijker aanbod zal kunnen bieden!

_________
www.eme-projects.com
EME maakt deel uit van een netwerk van horeca specialisten en is op het gebied van conceptontwikkeling en innovatie een leerbedrijf voor studenten van hospitality gerelateerde opleidingen. EME bedenkt en ontwikkelt innovatieve horecaconcepten die operationeel haalbaar zijn en blijft betrokken tot het nieuwe of aangepaste concept succesvol is geïmplementeerd. Eerder was EME verantwoordelijk voor de concepten voor onder meer CitizenM Hotels, The Pool (The Student Hotel), East57 en NH Hotel Groningen. 

deel dit artikel of reageer

geschiedenis ernst sillem hoeve

De gasten sliepen in slaapzalen. De logeerkamers waren speciaal voor gehuwden die op vertoon van hun trouwboekje een tweepersoonskamer kregen.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren