Wat wilt u reserveren?

van

tot

Promotiecode

Hotel voor evenementen Paleis Soestdijk

Combineer uw bezoek aan Paleis Soestdijk met een hotelovernachting en u maakt er gelijk een lekker weekendje weg van.

Wist u dat wij in de achtertuin van Paleis Soestdijk liggen en dat één van de Oranjes onze Hoeve heeft gebouwd?
Het is uw laatste kans om dit jaar het Paleis in de huidige staat te bezoeken, want per 1 januari 2018 is Paleis Soestdijk verkocht aan Made by Holland, die het landgoed een nieuwe bestemming zal geven.

Voor 2017 heeft Paleis nog vele leuke evenementen op de agenda staan die meer dan een bezoek waard zijn.

Een greep uit de activiteitenagenda van Paleis Soestdijk:

 • Bezichting van Paleis Soestdijk

  Een bezoek aan Paleis Soestdijk is en blijft bijzonder. Tijdens uw bezoek leert u Paleis Soestdijk kennen waarin prins Bernhard en prinses Juliana lange tijd hebben gewoond. De originele sfeer is zoveel mogelijk behouden gebleven. Het gebouw is authentiek en bijna zeventig jaar intensief bewoond. Wij hebben voor u in het hotel entreekaarten klaarliggen voor een bezichtiging van het Paleis, die u tegen gereduceerd tarief bij ons kunt kopen voor € 11,50 per persoon. (aan de kassa € 13,50 per persoon)
   
 • Royal Park Paleis Soestdijk

  Een reeks bijzondere zomeravondconcerten op een historische plek waar genieten voorop staat. Royal Park vindt plaats op 7, 8 & 9 juli 2017. Doe Maar treedt 7 juli op, 8 juli Van Morrison en 9 juli Racoon. De concerten zijn aan het einde van de avond afgelopen, hoe fijn is dan dat u op steenworp afstand uw hotelkamer kunt boeken!
   

 • EMPEIRIA 2017

  Empeiria wil klassieke muziek op een moderne manier etaleren door een verrassende combinatie van klassieke artiesten op één podium te zetten gecombineerd met spectaculaire visuele ondersteuning. Op 2 september 2017 zal o.a. internationaal superster Lang Lang te zien zijn tijdens Empeiria in de tuinen van Paleis Soestdijk. Wanneer u bij ons een hotelkamer boekt kunt u in onze bar met een drankje nog nagenieten van dit klassieke evenement, want bijzonder wordt het.

hotel in buurt Paleis Soestdijk hotel in buurt Paleis Soestdijk hotel in buurt Paleis Soestdijk

Hotelkamer reserveren?

Boek direct online uw hotelkamer
geschiedenis ernst sillem hoeve

De gasten sliepen in slaapzalen. De logeerkamers waren speciaal voor gehuwden die op vertoon van hun trouwboekje een tweepersoonskamer kregen.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren