Wat wilt u reserveren?

van

tot

Promotiecode

Outdoor activiteiten

Even buiten aan de slag

Aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug

Outdoor activiteiten

Outdoor activiteiten als bedrijfsuitje of als korte break bij een vergaderarrangement, bij Hotel Ernst Sillem Hoeve is het een garantie voor een succesvolle dag! Wij bieden een ruime keuze aan diverse sportieve outdoor activiteiten die stuk voor stuk in het teken staan van teambuilding en plezier. Wilt u een activiteit binnen organiseren? Kies dan voor onze prikkelende wijnproeverij of ontspannen yoga en stoelmassage.
De in- en outdoor activiteiten worden georganiseerd door een aantal partners van Hotel Ernst Sillem Hoeve in de prachtige omgeving van Lage Vuursche, aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Zie hieronder ons aanbod:

Genoemde bedragen zijn inclusief btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Schapendrijven

Vanaf € 39,50 p.p

Wilt u op een buitengewoon originele manier als groep inzicht krijgen in uw communicatieve vaardigheden, stijl van leidinggeven/ontvangen en manier van samenwerken? Ga dan eens onder professionele begeleiding schapendrijven met Border Collies. De workshop bestaat uit 3 onderdelen. Een demonstratie, werken met schapen en het grote finale spel. Schapendrijven moet u beleven! Vraag dat maar aan degenen die van het veld komen, nadat ze met schapen en/of een Border Collie hebben gewerkt!

Duur: 1,5 tot 2 uur
€ 970,- van 6 t/m14 deelnemers
€ 1100,- van 15 t/m 20 deelnemers
€ 1255,- van 21 t/m 30 deelnemers
€ 1585,- van 31 t/m 40 deelnemers
 

Schapendrijven

Bootcamp

Vanaf € 12,00 p.p

Een pittige work-out met de groep? Kies dan voor een bootcamp op ons terrein met een ervaren trainer. Ga de uitdaging aan met de verschillende oefeningen in combinatie met materialen. Begin de dag gezond of geef de bijeenkomst tussentijds een boost aan energie met deze bootcamp.

Duur: 1 uur
€ 20,- per persoon van 6 t/m 10 deelnemers
€ 18,- per persoon van 11 t/m 15 deelnemers
€ 16,- per persoon van 16 t/m 25 deelnemers
€ 14,- per persoon van 26 t/m 40 deelnemers
€ 12,- per persoon vanaf 41 deelnemers
Het is mogelijk om langer te bootcampen. Prijs op aanvraag.
 

Bootcamp

Handboogschieten

Vanaf € 24,50 p.p

Als team op frisse wijze doelgericht aan de slag. In deze één uur durende outdoor break strijdt u in twee gelijkwaardige groepen om de sportieve eer.
U leert de beginselen van de handboogsport. Lukt het uw team om onder 'druk' de concentratie en een vaste hand te behouden of verliest u de focus bij deze sportieve teampresentatie?

Duur: 1 uur
€ 24,50 per persoon met een minimum bedrag van € 245,-

Handboogschieten

Yoga en stoelmassage

Vanaf € 15,00 p.p

Een ontspannen break of start van uw dag! Beoefen yoga om met een frisse en open mind weer aan de slag te gaan. Middels yoga, ademhaling en meditatie brengt u balans in lichaam en geest en kunt u vanuit de rust zaken vanuit een ander perspectief bekijken. In 10 minuten worden tijdens een stoelmassage de rug, schouders, nek en armen gemasseerd. Hierbij worden de meridianen en drukpunten geactiveerd en gebalanceerd, zodat de energie weer vrijelijk kan stromen.

Duur yoga: 1 uur € 20,- per persoon met een minimumbedrag van € 200,-
Duur stoelmassage:10 minuten € 15,- per persoon met een minimumbedrag van € 200,-
€ 25,- voor extra therapeut bij 9-16 personen en € 50,- voor twee extra therapeuten bij 17-32 personen
 

Yoga en stoelmassage

Segwaytour

Vanaf € 59,00 p.p

De omgeving op een hele bijzondere manier bekijken? Dat kan! Namelijk op een Segway. De Segway beweegt zich voort door het verplaatsen van het lichaamsgewicht van de bestuurder. Het rijden op een Segway is nieuw, gemakkelijk, spectaculair, dynamisch en ontzettend leuk. Kortom: een unieke ervaring!

Duur: 2 uur
€ 78,- per persoon met een minimum van 14 deelnemers
€ 59,- per persoon vanaf 30 personen voor de Segway Life Experience

Segwaytour

Outdoor koken

Vanaf € 75,00 p.p

Outdoor koken is een exclusieve ervaring. U verblijft op uw eigen privé-terrein in het park in de openlucht rond twee tot zes vuren. Vuur is aantrekkelijk warm en dat maakt deze activiteit vier seizoenen mogelijk. U kookt samen met uw groep met Bourgondische ingrediënten op houtvuur, Letse vuren en in Dutch Ovens! Wie gaat er hout hakken, wie spiest de zalm en wie snijdt de groente? Samen koken en eten zijn sociale bindmiddelen. Nog nooit was koken zo bijzonder! Deze exclusieve activiteit is mogelijk van 8 tot 100 personen.

Duur: 3 uur.
€ 75,- per persoon met een minimumbedrag van € 750,-

Outdoor koken

Feest, vergader of dineer in tipi's

Er zijn verschillende soorten en maten tipi's, waardoor wij voor iedere gelegenheid een buitenlocatie kunnen creëren. Vanaf 12 personen kunt u al een tipi huren. Tot 120 personen kunt u 2 tipi's schakelen. De top van de tent kan worden geopend, zodat een haardvuur en outdoor koken perfect mogelijk is. Denk eens anders en organiseer samen met ons uw vergadering, bruiloft of bedrijfsfeest buiten in een tipi. Succes verzekerd!

Huurprijzen tipi's: Stratus 72 open voor 35-60 personen: € 2117,50 
Cirrus 72 voor 20-35 personen: € 1270,50 
Cirrus 40 voor 12-20 personen: € 786,50

Feest, vergader of dineer in tipi's

Ontdek de natuur op de fiets, tandem of mountainbike

Vanaf € 10,50 p.p

Samen even heerlijk de natuur in op de fiets, wij hebben diverse mooie fietsroutes voor u. U kunt ook kiezen voor een gids die u de mooiste plekjes op de Utrechtse Heuvelrug in de afgesproken korte tijd laat zien. Een tussenstop bij een gezellig café kan één van de mogelijkheden zijn of misschien kiest u wel voor een route langs de prachtige landgoederen Drakensteyn of Soestdijk. Een speciale ervaring? Huur een tandem of een mountainbike, hiermee kunt u één van de mooiste ATB routes van het land uitdagend verkennen.

Duur: 1,5 tot 3 uur

Fiets: € 10,50 pp 
Fiets met gids € 29,50 per persoon met een minimumbedrag van € 295,-
Tandem met gids € 40,50 per persoon met een minimumbedrag van € 405,-
Mountainbike, helm en gids € 58,- per persoon met een minimumbedrag van € 580,-
 

Ontdek de natuur op de fiets, tandem of mountainbike

Wijnproeverij

Vanaf € 25,00 p.p

U kunt ook kiezen voor een binnen activiteit als korte break. Na een intensieve dag van training of vergadering kunnen wij voor u een wijnproeverij verzorgen. Wijnen uit alle windstreken of juist een speciaal thema. In overleg met u bieden wij u een activiteit die de zintuigen prikkelt. Onder begeleiding van een gediplomeerd vinoloog krijgt u uitleg over de beleving van wijn.

Tarief voor een groep tot en met 6 deelnemers € 260,-
Per deelnemer meer rekenen wij een toeslag van € 25,- per persoon

Wijnproeverij

Schilderworkshop

Vanaf € 45,00 p.p

Bent u op zoek naar een creatieve break-out? Dan is een moderne schilderworkshop wellicht iets voor u! U kunt kiezen uit vele originele schilderworkshops verzorgd door The Paint Experience. In een ontspannen setting, onder begeleiding van professionele docenten, komt u tot de mooiste creaties. Deze verrassende kunstobjecten fleuren uw kantoor helemaal op!

Duur: 1,5 uur

Vanaf € 45,- per persoon met een minimum van 10 personen

Schilderworkshop

Serious Fun

Vanaf € 29,00 p.p

In teams gaat u in 4 rondes de strijd aan. Even lekker er tussenuit en als groep nieuwe energie opdoen. Elke ronde gaat het om de overwinning. In de eerste ronde testen we de kwaliteiten van het team, waarna er per opdracht een moeilijkheidsgraad bij komt. U heeft elke ronde de keuze m.b.t welke opdracht u met elkaar aangaat, zodat de competitie op maat wordt aangeboden. U kiest vooraf tussen samenwerkingsopdrachten, teambuilding en competitiespelen. Serious fun is het hele jaar mogelijk en bij slecht weer (gedeeltelijk) binnen. Eén van onze bestsellers!

Duur: 1,5 tot 2 uur

€ 29,- per persoon met en minimumbedrag van € 290,-

Serious Fun

Katapult bouwen

Vanaf € 29,00 p.p

Glimmende oogjes, even terug in de tijd. Dat is het mooie van deze opdracht. Lekker spelen met een mega katapult, gebouwd van drie meter lange bamboepalen. En natuurlijk bouwt u deze zelf. Als uw bouwwerk gereed is, krijgt u een helm en kokosnoten.... Het speelgoed uit uw jeugd is er niets bij!

Duur: 1,5 uur
€ 29,- per persoon met een minimum bedrag van € 290,- 

Katapult bouwen

Een unieke sfeer aan de rand van de bossen van de Lage Vuursche. Vriendelijk en uitermate klantgericht personeel. Gecombineerd met een hotel is deze locatie heel erg geschikt voor bedrijfsevenementen zoals workshops en teambuildingsactiviteiten. Een aanrader!

Dhr den Houter - KPN Solutions

Wij verzorgen ook bruiloften en particuliere feesten.

Meer informatie
geschiedenis hotel ernst sillem hoeve

Na een dag hard werken waren er avondbijeenkomsten voor ontspanning en bezinning.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren