Wat wilt u reserveren?

van

tot

Promotiecode

Bedrijfsuitje

Creƫer een onvergetelijk moment

Samen met ons

Bedrijfsuitje

Vier uw bedrijfsuitje bij Hotel Ernst Sillem Hoeve centraal gelegen nabij Utrecht! Wij verzorgen uw bedrijfsuitje van A tot Z. Ons 7 hectare tellend terrein met bossen, slootjes, een sportveld en knusse vuurplaats biedt de perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje.

Disc golfen, boogschieten, katapult bouwen of zelfs met een luchtballon omhoog? Bij Hotel Ernst Sillem Hoeve kan het allemaal!
Na een inspannende outdoor activiteit kunt u uw bedrijfsuitje afsluiten met een gezellige barbecue in de tuin of kook samen buiten uw eigen maaltijd.

Een bedrijfsuitje in de vorm van een bedrijfsfeest? Ons prachtige Koetshuis staat geheel tot uw beschikking. U heeft de keuze uit mooie karakteristieke zalen met houten vloeren en hoge plafonds, een gezellige bar, openhaardkamer en een stijlvol restaurant met uitzicht op het statige park. Geschikt voor een exclusief bedrijfsfeest van 40 tot 250 personen.

De gunstige ligging, op nog geen 15 kilometer van Utrecht, maakt Hotel Ernst Sillem Hoeve goed bereikbaar. Onze grote parkeerplaats biedt genoeg plek aan al onze gasten.

Laat u inspireren en neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Bar de Ruif voor een bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Koetshuis voor elk evenement

Bedrijfsuitje autorally

Diner en buffetten op maat

Thema feesten

Exclusief diner

Culinaire hapjes

Fingerfood buffet

Bedrijfsevenement - barbecue

Vele outdoor activiteiten

U hoeft niet naar huis

Outdoor koken

Een unieke sfeer aan de rand van de bossen van de Lage Vuursche. Vriendelijk en uitermate klantgericht personeel. Gecombineerd met een hotel is deze locatie heel erg geschikt voor bedrijfsevenementen zoals workshops en teambuildingsactiviteiten. Een aanrader!

Dhr den Houter - KPN Solutions

offerte aanvragen?

Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt, ontvangt u deze op werkdagen binnen 24 uur, per mail. De offerte is geheel vrijblijvend.

Heeft u speciale wensen, vragen of wilt u een oriënterende rondleiding in Hotel Ernst Sillem Hoeve? Neem dan contact op met de reserveringsafdeling, bereikbaar op telefoonnummer 035 666 85 41. Wij horen graag van u!

Alle velden met een * zijn verplicht.
Door bovenstaand vakje aan te vinken ontvangen wij uw aanvraag op een veilige manier.

meer weten? wij bellen u terug

Heeft u interesse in het organiseren van een event bij Hotel Ernst Sillem Hoeve laat dan uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Door bovenstaand vakje aan te vinken ontvangen wij uw aanvraag op een veilige manier.

Wij verzorgen ook bruiloften en particuliere feesten.

Meer informatie
geschiedenis hotel ernst sillem hoeve

Na een dag hard werken waren er avondbijeenkomsten voor ontspanning en bezinning.

1935

Voor reservering of vragen+31(0)35 666 85 41

Reserveren